Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Paskaičiau jūsų pokalbius ir supratau, kad esate labai įvaldžiusios situaciją. Gal ir man padėsit. Užsimaniau gintaro karolių, bet nerandu tokių kokių man reikia. Gal kuri žinote, kur Vilniuje galima nusipirkti gintaro karoliukų, bet nesuvertų, o kaip žaliavos, kaip ir visų kitų karoliukų, iš kurių jūs čia tokių gražių vėrinių priveriate. Noriu susiverti ilgus ilgus gintaro karolius iš trijų gijų iš smulkių gintaro gabaliukų. Labai ačiū visoms, kas gali ką nors patarti.
Atsakyti
Oncyte, man atrodo kad mačiau gintarą Pilies g. akmenėlių parduotuvėje, Vilniuje. Bet garantuoti negaliu.

O čia mano paskutinis eksperimentas:

user posted image
Papildyta:
Nežinau kodėl, bet būtent kaklo papuošalai man yra mieliausi ir juos darau su didžiausiu užsidegimu. Apyrankes ir auskarus irgi mėgstu, bet vėriniai- numeris vienas smile.gif
Atsakyti
Išties labai dailutis. bigsmile.gif
Atsakyti
labai grazi spalva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlyna.akvarelė @ 2008 09 21, 21:20)
Gražutis. čia burbuliukas kažkoks gal vertas?

Ne burbuliukas, tiesiog staciakampis pakabukas ir tiek, vertas pagal schemute smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lauružė @ 2008 09 22, 09:13)

Cindy - saunus pakabukas  wub.gif

Dekui blush2.gif
Papildyta:
Shangri La, grazu thumbup.gif
Atsakyti
Shangri La, niu ir padirbejai blink.gif Grazu labai viskas grazu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
Šiandien įgyvendinau savo seną norą ir pripirkau ametisto- tai jau net rankos niežti, kiek sumanymų turiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vel groziu uzderejo thumbup.gif

Turiu klausimuka: gal zinot kur gauti sendinto vario vielutes ar kazko panasaus, ne baltos ir ne geltonos...? rolleyes.gif Niekur nemaciau pirkti.
Atsakyti
Chimera, as tokio dalyko irgi niekur nemaciau, nors labai noreciau irgi tokios vielutes.

O stai mano verinukas, su zalvariu.

user posted image
Atsakyti
Kaip gaila... As turiu ivairiu sendinto vario detaliu ir negaliu panaudot... unsure.gif

fainas verinukas, man tokie patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chimera: 25 rugsėjo 2008 - 22:08
Myliu kaklo papuošalus wub.gif

Ametisto ir sidabro vėrinys:

user posted image
Atsakyti
grazus akmenukai bigsmile.gif
Atsakyti