taip as pilnai suprantu , kad sunku ir man tas pats buvo
laikykites
Stiprybes, mergaites Gyvenimas sunkus, bet reikia kovoti ir stengtis nepasiduoti.
sveikos, na mano mama irgi serga, vezys, deja jau 4 stadija gydomes nuo sausio, per ta laika situacija smarkiai pablogejo.
nieko nepakeisi, paklausti norejau tu kurios slauge sergancius, kaip jus su nervais susitvarket?aisku stipresni zmones apseina be vaistu, bet gal yra tokiu silpnesniu nervu kaip as.
gal kokiu vaistuku galit rekomenduoti? kad nebutu labai stiprus., bet valerijonas jauciu nieko nepadeda, stogas visai vaziuot pradejo, vien pagalvojus verkiu, pati pradejau visu ligu bijoti, lakstyti pas gydytojus, nors realiai suprantu kad cia gali buti tik nuo nervu trodo visus galus skauda
nieko nepakeisi, paklausti norejau tu kurios slauge sergancius, kaip jus su nervais susitvarket?aisku stipresni zmones apseina be vaistu, bet gal yra tokiu silpnesniu nervu kaip as.
gal kokiu vaistuku galit rekomenduoti? kad nebutu labai stiprus., bet valerijonas jauciu nieko nepadeda, stogas visai vaziuot pradejo, vien pagalvojus verkiu, pati pradejau visu ligu bijoti, lakstyti pas gydytojus, nors realiai suprantu kad cia gali buti tik nuo nervu trodo visus galus skauda
nusipirkau pacio lengviausio xanakso 0,025, vakar isvis tik puse, ebt nieko neveike, siandien jau visa ikaliau, nu bet vistiek nieko, kazi ar cia ar tik tie vaistaio neveikia, ar apskritai jau stipresniu reikia
QUOTE(Brunetė @ 2010 06 02, 09:30)
jeigu jau daug isbandzius gali buti , kad jie neveikia ir reikia stipresniu
tai kad prima kart isbandziau, na neskaitant keiu vaerijono lasiuku
QUOTE(Brunetė @ 2010 06 03, 07:45)
nezinau aukseli tada , as tai labai atspari raminamiems vaistams , man padeda tik valerijonai arba arbata neuro , o rimtai pabandyk neuro arbata stipriausia , labai nuramina :mirksiukas
aciu, ryt ieskosiu, kazkokia zoleliu turiu, bet kad nieko nejauciu nuo jos.,mama geira tokias valeraxs.... kazkaip vadinasi tabletes, dvi ikaliau bet irgi nieko o taip noreciau ramiai pasedet paguelt apie nieko negalvot
po kiek lasiuku valerijono jus geriat
Sveikos
Niekada nemaniau, kad man reiks ieskotis informacijos interenete, nieko nerandu, gal galite padeti mano mamytei kruties vezys, rasau ir verkiu......, bet nezinau, kaip ir kam pasiguosti.........treciadieni buvo pirmas chemoterapijos kursas, po jo atrodo, viskas buvo tiesiog puiku, o vakar pagulde i ligonine su siaubingais skrandzio skausmais. siandien vemia be perstojo, leidzia morfina......negaliu niekuo padeti, nes ji net ne Lietuvoj, skaitau visur, niekur nerandu, kodel tokia baisi reakcija, kodel net morfino prireike..................
Niekada nemaniau, kad man reiks ieskotis informacijos interenete, nieko nerandu, gal galite padeti mano mamytei kruties vezys, rasau ir verkiu......, bet nezinau, kaip ir kam pasiguosti.........treciadieni buvo pirmas chemoterapijos kursas, po jo atrodo, viskas buvo tiesiog puiku, o vakar pagulde i ligonine su siaubingais skrandzio skausmais. siandien vemia be perstojo, leidzia morfina......negaliu niekuo padeti, nes ji net ne Lietuvoj, skaitau visur, niekur nerandu, kodel tokia baisi reakcija, kodel net morfino prireike..................
Niu va, pakalbejau jau su mamyte, siandien jau geriau, bet lasina laselines, dar nieko nevalgo zada atsisakyti chemoterapiju, sake neistvers, jei taip bus Dieve, nezinau, kas geriau........ziuresim , matysim visu tyrimu rezultatus....
O vakar is to strioko neteisingai parasiau vaistu pavadinima, ne morfino, o morfijaus man net akyse sviesiau, kai uzgirdau mamytes tvirtesni balsiuka
O vakar is to strioko neteisingai parasiau vaistu pavadinima, ne morfino, o morfijaus man net akyse sviesiau, kai uzgirdau mamytes tvirtesni balsiuka