Man irgi reikia su kazkuo pasidalinti savo nelaime. Sianakt mano vyra istiko infarktas, dabar reanimacijoj guli, baisu, o baisiausia, kad vos nepavelavau, nakti darbe buvo vienas visoj teritorijoj, gerai kad susiprotejo man paskambinti ir pasakyti, kad blogai jauciasi, galvoju del viso pikto iskviesiu greitaja ir vaziuosiu pati ziureti kas vyksta, kol nuvaziavau jau radau dvi greitasias ir baisia zinia, infarktas. nulekiau i santariskes nerealiais greiciais paskui greituke. Bet dabar neleidzia prie jo. Sedziu darbe ir dirbti visai negaliu, kai pagalvoju, kad galejo blogai baigtis ...
Tik nesinervink, tai - Dievo siustas isbandymas. Sunku ka nors pasakyti tokiu atveju. Jei butum salia, stipriai tave apkabinciau. Nelik viena, pabuk su drauge ar su mama. Linkiu stiprybes ir tikiu, kad tavo vyras pasveiks.
dar karta aciu tau miau uz palaikyma. Bet tai ir yra baisiausia kad esu vienui viena. mes cia tik trise ir gyvenam, tevai toli.
ader, jei reikes palaikymo, prasyk nesidrovedama. Mes abi, kaip ziurau, vilnietes. Tad galiu tave uz rankos palaikyti, jei sunku. Moku isklausyti zmones
ir palaikyti sunkioje situacijoje irgi moku.
ir palaikyti sunkioje situacijoje irgi moku.
Laikausi zinoma, bet dabar visokios mintys i galva lenda. Jis visada man sakydavo juokaudamas, mirsiu sveikas, tai siandien vos neissipilde jo zodziai.
Atleisk, tavo istorija irgi skaiciau, bet per savas asareles kita uzjausti pamirsau. Rasai, kad jau geriau mamai tai linkiu visokeriopos stiprybes, tokioj ligoj turbut svarbiausia neprarasti vilties, tikejimo, rasti tiksla kuris palaikytu gyvenima.
kaip gerai kad yra toks forumas, galima nors truputi itampa nuimti, nes kai viska savy laikai tai tik staugti norisi daugiau nieko.
Atleisk, tavo istorija irgi skaiciau, bet per savas asareles kita uzjausti pamirsau. Rasai, kad jau geriau mamai tai linkiu visokeriopos stiprybes, tokioj ligoj turbut svarbiausia neprarasti vilties, tikejimo, rasti tiksla kuris palaikytu gyvenima.
kaip gerai kad yra toks forumas, galima nors truputi itampa nuimti, nes kai viska savy laikai tai tik staugti norisi daugiau nieko.
ader, neverk. Paverksi paskui, kai viskas susitvarkys. Paverksi is laimes.
ader, laikykis ir mes su dukryte laikom kumstukus, kad viskas butu gerai tikrai kaip Miau sake, jei kokios pagalbos reikia, tik sakyk. padesim, kuo galesim.
Aciu Meisy, neseniai telefonu kalbejau, kol kas vaistus lasina, minute kalbejom tai nieko doro ir nepasake, gyvas dar ir viskas.
Niekas cia nemirs, aisku?
ader, svarbu, kad laiku viska spejot ir vyras atsidure mediku rankose. dabar tik lieka laukti kol jusu tetkas sustipres ir gris i namucius. sekmes jums
Kazin, kaip ader vyras laikosi?
Jokiu ziniu is jos
Jokiu ziniu is jos
vakar sake, kad jos dar prie vyro neleido, tai gal pagaliau kartu...