QUOTE(astikühli @ 2008 03 15, 21:01)
labutis
siandien grizome is lietuvos. teti musu atvaziavimo diena parsiveze is ligonines. po chemijos (3kursas), nustebau pozityviai, nes buvau susidariusi daug baisesni vaizda. deja tam vaizdui atejo irgi laikas, po savaites tetis atrode kaip kvepuojantis lavonas. tiek nusilpo, kad vakar isveze i ligonine ir vel pagulde. Gauna lasalines , didelio pagerejimo kol kas nesimato. Buvo labai sunku isvaziuoti. Tiesiog tikiuosi kazkokio stebuklo, o kartu ir nebesinori laikyti i ta kencianti zmogu isikibus, norisi paleisti, kad atrastu pagaliau ramybe...
siandien grizome is lietuvos. teti musu atvaziavimo diena parsiveze is ligonines. po chemijos (3kursas), nustebau pozityviai, nes buvau susidariusi daug baisesni vaizda. deja tam vaizdui atejo irgi laikas, po savaites tetis atrode kaip kvepuojantis lavonas. tiek nusilpo, kad vakar isveze i ligonine ir vel pagulde. Gauna lasalines , didelio pagerejimo kol kas nesimato. Buvo labai sunku isvaziuoti. Tiesiog tikiuosi kazkokio stebuklo, o kartu ir nebesinori laikyti i ta kencianti zmogu isikibus, norisi paleisti, kad atrastu pagaliau ramybe...
Dar yra viltis. Laikykis. Kol žmogus gyvas, dar galima tikėti stebuklu. Būk atvira stebuklui... Juk jų būna... Linkiu iš širdies...
Papildyta:
QUOTE(Daile @ 2008 03 15, 23:11)
Labai jus suprantu,ypac kai suserga vienas is tevu...
Siuo metu nenoriu apie tai kalbet, bet laikomes visi ir ligoniukas ir jo artimieji. Stiprus kai bendraujam, jokiu asaru nei is vienos puses. tiesiog ramus baisiu ziniu priemimas ir jokio virptelejimo balse. Dar sypsomes, bet jau nebesijuokiam...neiseina. O viltis kaip banga, tai ateina, tai nuslugsta.
Gal galite pasiulyti kazka,kas padeda uzmigti?
valgis dar valgiu...kazka sukisu per prievarta,bet uzmigti niekaip
Siuo metu nenoriu apie tai kalbet, bet laikomes visi ir ligoniukas ir jo artimieji. Stiprus kai bendraujam, jokiu asaru nei is vienos puses. tiesiog ramus baisiu ziniu priemimas ir jokio virptelejimo balse. Dar sypsomes, bet jau nebesijuokiam...neiseina. O viltis kaip banga, tai ateina, tai nuslugsta.
Gal galite pasiulyti kazka,kas padeda uzmigti?
valgis dar valgiu...kazka sukisu per prievarta,bet uzmigti niekaip
Geriausia, kad pasikonsultuotum su gydytoju. Aš vartojau tą paprastą vaistą Xanax, ir dabar dar kartais geriu, nes vis neišeinu iš tos būsenos, kai norisi neigti tai kas įvyko. Man padeda, apramina, mintys tarsi išnyksta, tada ir užmigti lengviau. Bet ir šis vaistas tik su šeimos gydytojo receptu parduodamas. Stiprybės tau, ir jūsų ligoniui.