QUOTE(Rita_M @ 2007 09 28, 23:26)
Mano tėtis mirė nuo skrandžio vėžio. Ši liga labai greitai palaužė mano tėtį. Jis visada buvo stiprus, iki pat paskutinio atūdusio išliko tvirtas. Tuo metu buvau užsienyje. Dėja taip ir nespėjau paskutinį karta pamatyti tėtį gyvą. Jau turėjau bilietus ir tikrai šventai tikėjau, kad grįšiu ir rasiu tėtį namuose gyvą, bet deja grįždama iš darbo sulaukiau skambučio, kad mano tėtis jau mirė.... Sėdėjau autobuse pilname žmonių ir verkiau, verkiau tiesiog negalėjau sustoti, negalėjau patikėti, kad daugiau nebeišvysiu jo tokios meilios ir šiltos šypsenos... Grįžau namo, staigiai susidėjau reikalingus daiktus ir suderinau greita grįžimą į LT, gaila, bet skubėjimas per vėlus ir dabar dar širdyje taip nesmagu ...
Rita_M, kaip aš tave suprantu... penktadienį ir mes palaidojom savo tėtį, mirė taip pat nuo skrandžio vėžio. Per savaitę nuo nustatytos diagnozės jis iškeliavo... Dar prieš dvi savaites jis žaidė su mano dukryte, o šianakt jau bus savaitė kaip jo nebėra... Kaltinam gydytojus ir visą pasaulį, bet jau nieko nebepakeisi... O juk prieš tai ir tyrimai buvo daryti ir niekas net neįtarė, kad jam taip blogai, o tuo labiau kad jam vėžys. Visada žvalus ir linksmas jis liks mūsų mintyse