QUOTE(alfa159 @ 2009 09 06, 19:33)
Tai ok, tegul tas vaikas zaidzia aiksteleje su savo kamuoliukais. Isejai is aiksteles- palikai kamuoliuka. Kur problemos? Nesuvokiu tokios laisves vaikui prasmes.
Meduota, tai tegul eina i kitas kavines, kai vaikas bus tam pasiruoses.

Meduota, tai tegul eina i kitas kavines, kai vaikas bus tam pasiruoses.
o jei aikštelėj įmes kamuolį į gėles???? kur tėvai žiūri, kad vaikas vienas, neprižiūrėtas? ne tik neauklėja, bet ir nesirūpina.

3 metų vaiko tikrai neleisčiau vieną į aikštelę prie kavinės

Papildyta:
QUOTE(alfa159 @ 2009 09 06, 19:39)
Jergau, man net skaityti viau. Tai mokykit ta vaika valgyti mandagiai. 
Papildyta:
Jokiose. Tada tegul pasimoko namuose. Mano vaikai taip nevalgo. Net mazoji metinuke. Iki metu liurlino pienuka, o dabar valgo normaliai su mano pagalba. Is kur jus tokiu manieru istraukiat?

Papildyta:
Jokiose. Tada tegul pasimoko namuose. Mano vaikai taip nevalgo. Net mazoji metinuke. Iki metu liurlino pienuka, o dabar valgo normaliai su mano pagalba. Is kur jus tokiu manieru istraukiat?

grįžtam prie to, kad visi negalią turintys žmonės būtų izoliuoti.
ir aplamai, labai džiugu, kad jūsų gyvenimas toks sklandus ir viskas vyksta tik taip kaip norite ir tik taip, kaip galite.
bet kai kurie atsiduria gerokai įvairesnėse situacijose.

o mano vaikas taip valgo. išsižioja pilna burna kažką sakyt (jetau, kaip baisu, kad tokio amžiaus aniuolėlis dar nesuvokia, kad valgant nemandagu kalbėt) ir drebteli kąsnis atgal į lėkštę. arba bando agurką nusiimt nuo mano picos gabalėlio. arba paragauja grybo ir spjauna jį lauk(vėl mano auklėjimo klaida, kad to nedaro prisidengęs servetėle)