Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

QUOTE(Christina @ 2008 08 23, 19:29)
buvau gavus man smirdančius kvepalus, o draugei jie labai patiko - atidaviau, dažniausiai nesamoningas dovanas išmetu, kad negadintu nervų blush2.gif

bet draugei gerą darbą padarei bigsmile.gif
Atsakyti
dovanotam arkliui į dantis nežiūrima biggrin.gif

aš pasandėliuoju kurį laiką, paskui jau įvairiai būna...
Atsakyti
O man tai smagus nutikimas buvo su anytos dovana-ji labai graziai mezga,bet tie jos megzti drabuziu modeliai tik jai ir tinka-pamenu,numezge megztini-ir klausia manes,ar grazus.Na gi nedrebsi zmogui,kad ne..Ir ka jus manot-per mano gimtad gaunu as ta grazuji megztini biggrin.gif Palaikiau as ji keleta meteliu-o kai ji klausinedavo,kodel graziu megztiniu nesipuosiu,visaip meluodavau-tai tipo per mazas,tai per didelis-o baigesi tuo,kad buvo proga paprasyt,kad dukrai numegztu tos spalvos megztini,o kadangi siulu neturejo,tai atidaviau ardymui ta savo grazuji biggrin.gif
O siaip tai visokius sudniekius molinukus ir paveiksliukus visokius sukraunu i krepsi ir prie konteinerio..Zvakes ir zvakides-i soda,papuosalus vaikams isdalinu,knygas bibliotekai atiduodu, ale kuo toliau,tuo dovanas labiau mano skoniui itinkancias gaunu..
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 08 24, 18:34)
Dabar sove mintis umn.gif
Kaip butu gerai, jei kas nors surinkinetu tokias dovanas?
O istikruju, tai tikrai tikdabar pagalvojau juk labdarai galima atiduot, vis ne taip drastiska, kaip ismet ka?

JAV parduotuvese daznai buna akcijos po kaledu, kai galima grazint nepatikusias dovanas biggrin.gif
bet asmeniskai pasinaudot neteko.
Atsakyti
Man kažkodėl (ir abiem su MB) visi dažniausiai visokius indus, taures, taureles, serviziukus ir pan. dovanoja doh.gif . Nebežinau, nei kur bekišt. Galėtumėm 3 kartus per dieną iš skirtingų lėkščių valgyt bigsmile.gif . Išmesti negaliu - įskaudinčiau arba vieną iš mamų, tetų arba draugių. Labiausiai apsidžiaugčiau kokiu abonementu į sporto klubą, nori nenori tektų eit biggrin.gif
Atsakyti
Labai gerbiamos tetules dovanotus kvepalus atidaviau krikštaduktei paauglei-liko sužavėta ax.gif
Visokius molinukus drambliukus,suvenyriukus...palengva iškeldinu link konteinerio ir gal jau mato pažįstami , kad pas mane tokios dovanėlėe "išgaruoja" tai stengiasi pagalvoti kas man tiktų patiktų ar tiesiai šviesiai paklausia.
Atsakyti
Visokie nuotraukų albumai, kvepalai ne mano skonio (geriau čekis).
Atsakyti
Žiūrint nuo ko gaunu,jei nuo artimo žmogaus,tai laikau,jei ne,tai irgi žiūrint kokia dovana,jei tiesiog žinau,kad kitam bus reikalinga,tai perpadovanoju,o jei jau visiškas sh blush2.gif tai išmetu...
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 08 25, 21:14)
tokias dovanas kurį laiką palaikau, o po to vežu į sendaikčių turgų ir parduodu mirksiukas.gif

kaip įdomu. Mandar vaikystėje buvo įteigta, kad dovanomis atsikratyti negalima. Gavai ir turi. Na, nebent išmeti, bet parduoti rolleyes.gif na tai kaip ir įžeidimas dovanotojui. Bet iš kitos pusės- o kur visa tai dėt. biggrin.gif
Atsakyti
As dovanas, kurios nepatinka, nukishu i kampa keleriems metams ir veliau atradusi ismetu arba atiduodu, kam jos patinka. O paskutini karta man padovanojo brraaangius, bet baisius auskarus. Nenoredama veltui dovanojusiuju pinigu svaistyti, jiems pasakiau, akd man per dideli buvo (a la kaip gaila, kad negalejiu ju nesioti, nes ausys per mazos biggrin.gif ), gavau ceki pirkimo, kad pasikeisciau ir dabar puikuojuosi nerealiu laikrodziu, kokio seniai norejau. Ir vilkas sotus, ir avys sveikos rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu tetulelytė kuri per gimtadienius perdovanoja savo daiktus doh.gif tai kokią caro rūriko laikų vazą,tai dėžutę,tai papuošalą be ryšio, tai aš juos vežu į sodą ir ten pritaikau kur nors biggrin.gif arba įgrudų į kokį kampą ax.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai nepatinka ne netinkamos dovanos, o kai žmogus klausia ko nori, bet nuperka vis tiek savo nuožiūra. Taip anyta visada daro. Jai patinka visokie niekučiai, tai jų mums pastoviai pridovanoja. Šįmet klausė ką padovanoti mano vyrui (savo sūnui), tai sakom būtų ne pro šalį švietuvas koks (nes nei vieno dar neturim namie). Tai ji sako, kad sunku išrinkti būtų, o aš jai - taigi yra dovanų čekiai. Tai jai per brangu pasirodė, tai padovanojo laikrodį-obuolį. Nu nėr kur kišt. Nei laikas matosi (labai mažas), nei tinka jis mums. Bet ir išmest ar padovanot negali, atsimins kad dovanojo. Ir dar labai nepatinka kai padovanoja auskarus, paskui pastoviai klausinėja kodėl jų nenešioju doh.gif Turiu auskarų gal kokį 100 porų (tai mano silpnybė), negaliu aš jų visų susikabinti, o ir ne prie visų rūbų visi tinka.
Atsakyti