Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

Šiaip retai gaunu ką nors tokio, bet jeigu taip, tai tada arba kam nors perdovanoju, kam tai gali praverst, arba: goodbye cray.gif
Atsakyti
Daznai gaunu, kokiu nors baisiu dovanu... doh.gif paskutines, kurias atsimenu: apatines maikutes ar apatiniai baisus, paveikslai su gintaru, pauksciukas su narveliu (netikras), kuris leidzia keistus garsus, baisus papuosalai... doh.gif
Atsakyti
Gal pas mus dar šokiruoja, kai jaunavedžiai pateikia pageidaujamų dovanų sąrašą. Anksčiau gi kai gaudavo visokių nesąmoningų servizų, po tris - keturis kone vienodų taurių rinkinių ir pan. dovanų, kurias po to sėkmingai sandėliuodavo sode, antresolėse ar sekcijose biggrin.gif
Atsakyti
buvau gavus man smirdančius kvepalus, o draugei jie labai patiko - atidaviau, dažniausiai nesamoningas dovanas išmetu, kad negadintu nervų blush2.gif
Atsakyti
Jei dovana nei reikalinga, nei man patinka tada ismetu arba atiduodu. smile.gif
Atsakyti
paskutiniu metu artimieji dovanoja pinigus. O netikusias dovanas atiduodavau kam nors arba išmesdavau. Labai nemėgstu ieškoti dovanų, nebent konkrečiai žinau ko kiti nori.
Atsakyti
labiausiai nemegstu visokiu moliniu figureliu ir kitokiu pilies gatves "niekuciu" doh.gif
Atsakyti
Dabar sove mintis umn.gif
Kaip butu gerai, jei kas nors surinkinetu tokias dovanas?
O istikruju, tai tikrai tikdabar pagalvojau juk labdarai galima atiduot, vis ne taip drastiska, kaip ismet ka?
Atsakyti
na yra tu netikusiu dovanu kurios nervuoja ,bet jei ji ne nuo brangaus zmogaus nematau nieko smerktino kai ja perdovanoji ,bet tik su salyga kad dovanotojas to nė neužuostų ,nes turiu skaudžia patirtį kai vyro ir savo mamai padariau kažkada savo gamybos puokštę ,o anyta kitą diena ja nunešė kaimynui vardo dienos proga ,aš jai pasakiau tai ,o pasiteisinimas tox juokingas buvo ,na gal butų tikia vienkiemį gyvenančiam žmogui ,ir iš jos pusės dauguma dovanų iškeliauja į kitus namus išskyrus pinigai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
visai beviltiškas dovanas išmetu, jei dovana nuo nemielo žmogaus slepiu kur nors, o jei kažkam tinkamas daiktas, tiesiog atiduodu smile.gif
Atsakyti
tokias dovanas kurį laiką palaikau, o po to vežu į sendaikčių turgų ir parduodu mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur toks turgus yra?
Atsakyti