Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

Visko pasitaiko, bet paprastai artimi zmones visokio s.... nedovanoja, nes zino ko tu nori, o tolimesni nelabai gali zinot kas veliau nutinka su ju dovanotais daiktais.
Karta ir as gavau smirdincius kvepalus(nu ne mano skonio doh.gif ) bet radau drauge, kurios tas kvapas neerzino, tai tiesiog jai atidaviau ir viskas.
Jei visai nera kur det, tai palaikau kur toliau uzkisus, per generaline tvarka gal but net ismetu, bet nepamenu, kad taip butu nutike ax.gif
Atsakyti
atsimenu tik tiek, kad visas mano mamos kalėdines dovanas, padovanotas MB, iškart perdovanojame jo seneliui biggrin.gif
Papildyta:
o šiaip jau baigiu sudaryti tokį įvaizdį, kad man bet kokio š neįkiši, tad dažniausiai jau visi paklausia ko noriu biggrin.gif
Atsakyti
liux temikė thumbup.gif man irgi yra pasitaikę kad padovanojo netikusias dovanas, bet nžn, priklausomai nuo žmogaus, kas padovanojo, jei artimas, tai saugau,nes bet kokią dovaną nuo atrimo žmogaus gerbiu, o jei nelabai artimas, tai po kurio laiko išmetu blush2.gif
Atsakyti
Perdovanoju blush-anim-cl.gif
Atsakyti
pasidedu, palaikau, paskui "išvažiuoja" į šiukšlyną
nemėgstu apsikraut nereikalingais daiktais schmoll.gif
Atsakyti
ismetu
Atsakyti
dazneusei palaikau, jei matau kad tikrai nereikalingas tai ismetu smile.gif
Atsakyti
Jei tai brangaus zmogaus dovana saugau ja smile.gif . Kitas palaikau siek tiek ir metu lauk. Dziaugiuosi, kad tokiu dovanu gaunu labai retai:mirksiukas: .
Atsakyti
Pries visus gimtadienius ir Kaledas visada susidarom dovanu sarasus (as ta sarasa darausi visus metus - tiesiog kai uzsimanau ko nors, rasau i ta sarasa, jei pati nusiperku - isbraukiu). Net mano dukryte toki sarasa turi rolleyes.gif
O pries sventes padarau saraso kopiju ir tiems, kam aktualu, isdalinu.
Atsakyti
kai tik gaunu kokį kičą į rankas, jis labai greit išeina į šiukšlyną . dry.gif na nebent labai jau artimas žmogus padovanoja. (kadais MB tokį baisų odinį suvenyrinį arklį padovanojo, tai žinoma laikiau iš pagarbos jam; nors dabar ir nežinau kur jis yra blush2.gif ). nereikalingus, bet gerus daiktus atiduodu kam nors.
Atsakyti
netikusias dovanas gaudavau tik nuo anytos , tai jas laikiau rusyje , o paskui po koki 10m isveziau i kaimo sodyba , jos ten labai tiko : moliniai paveikslai ax.gif
Atsakyti
kur jau matau,kad visai beviltiškos, ir nėra kur dėti, išmetu, jei dar galvoju,kad panaudosiu, palaikau.
bet šiaip labai retai dabar bepasitaiko tokių dovanų.
mklos laikais per visokius dovanėlių keitimus ,kalėdų ,būdavo nereikalingų daiktų, gimtadieniams visada gaunu kažką naudingo, vertingo ar suvartojamo, tik vienintelė dovana - kvepalai iš klaisoko nepatiko, nes tiesiog prašovė su kvapu labai, tai sunaudojom vienai patalpai purkšti blush2.gif
Atsakyti