Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

jo.... blink.gif Kaip cia taip?Tai ka padovanojo vagis kazkoks? blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Ką darote su dovanomis, kurios Jums nepatinka, netinka, yra nebenaudojamos?
Pvz:
>>ne Jūsų dydžio drabužiai
>>minkšti žaislai, kuriems nejaučiate jokių sentimentų
>>"dišovkės ", t.y. kai dovana buvo dovanojama tik iš reikalo ir kuo pigiau - tikrąją to žodžio prasme
(man pvz grupiokė padovanojo kažkokį a'la gariūnišką laikrodį - moters pavidalo, plastikinį, kurio aš TIKRAI nenaudosiu.)

ir kiti nepaminėti atvėjai.
Mano mama mane mokė kad dovanų nedovanojama, tai dabar neįsivaizduoju kaip elgtis, negi visa tai kaupti vien dėl to, kad "dovanotam arkliui į dantis nežiūrima ?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dwiola: 03 liepos 2008 - 17:45
Nereikalingus daiktus, nenaudojamus ir man netinkančius tiesiog išmetu į konteinerį.

Neteko dar patirt situacijos, kad draugė, kuri dovanojo man akcijinę žvakidę iš Maximos, paklaustų, kur ji ir ar ją naudoju? Pasakyčiau tokiu atveju, kad sudužo, ar ką panašaus.

Iš tiesų būna nevykusių dovanų. unsure.gif
Atsakyti
Esu gavusi tikraiprasta,nevykusia dovana.Atejus laikui man paciai dovanoti specialiai padovanojau brangia ir tikrai naudinga dovana....situacija pasikeite dabar prastu dovanu nebegaunam biggrin.gif
Atsakyti
Ir as tokiu dovanu esu gavus. Ypac MB mama labai megsta tokias dovanot. Nebezinau ka su jomis daryt, kur jas sudet. Ir ismest nepatogu pries MB.

Va visokiu "a la graziu" suvenyru, rankdarbiu pilni kampai. Kiekviena karta susitikus ka nors dovanoja. doh.gif

Patarkit kaip elgtis? g.gif Kur deti is kremo induku padarytas papuosalu dezutes, manu kruopom aplipdytus butelius, vazeles is plastmasiniu pakuociu ir t.t

Man labai nepatinka tokiais sh.... apkrauti namai. Turiu as normaliu papuosalu dezuciu, ir vazeliu turiu...

Atsakyti
QUOTE(metasula @ 2008 07 07, 17:11)
Ir as tokiu dovanu esu gavus. Ypac MB mama labai megsta tokias dovanot. Nebezinau  ka su jomis daryt, kur jas sudet. Ir ismest nepatogu pries MB.

Va visokiu "a la graziu" suvenyru, rankdarbiu pilni kampai. Kiekviena karta susitikus ka nors dovanoja. doh.gif

Patarkit kaip elgtis?  g.gif  Kur deti is kremo induku padarytas papuosalu dezutes, manu kruopom aplipdytus butelius, vazeles is plastmasiniu pakuociu ir t.t

Man labai nepatinka tokiais sh.... apkrauti namai. Turiu as normaliu papuosalu dezuciu, ir vazeliu turiu...

Aš tai taip daryčiau, kol dovana ,,šviežia" - palaikyk, paskui po kurio laiko įkišk giliai į kokią spintą, o po metų ar pusės kai jau jos bus pamirštos tavo brangiausiojo, papraščiausiai išmesk. Vyrai tikrai tokius dalykus kaip puošti buteliai, vazelės pamiršta smile.gif
Aš dažniausiai man nepatinkančias dovanas tam tikrą laiką palaikau (ir kai įsitikinu, kad man jų tikrai nereikia ir neprireikė), išmetu unsure.gif
Atsakyti
o as jeigu man netinka, tiesiog kam nors atiduodu... blush2.gif
Atsakyti
neseniai ėmiau švarintis nuo tokių "dovanų", konteinery palieku cool.gif
Atsakyti
aš irgi po kurio laiko išmetu blush2.gif
Atsakyti
Man anyta 30 gimtadienio proga padovanojo geltono metalo , su kažkokiom paprastom blizgančiom akutėm kolje, auskarus ir grandinėlę ant rankos - tipo- rinkinys. Vos neprunkštelėjau išpakavus...Patikėkit- išmečiau su visa kaina ir dėžute tik šiemet, t.y. po 10 metų...Neišpasakyta kantrybė, ar ne g.gif Tiesa, radau tai visai netyčia, tvarkydama dėžutę, kurioje visokie š...sudėti. biggrin.gif
Atsakyti
Ką veikiate su netikusiomis dovanomis? Perdovanojate, parduodate, nukišate į gilią spintą, išvežate į užmiesčio sodą, atiduodate kam nors, išmetate ar kt. variantai?

Kokios tai buvo dovanos ir koks jausmas jas gavus rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
būna kartais, kad nelabai artimi žmonės, ateidami į gimtadienį ar kalėdas padovanoja nesąmonių. visokių pigių plastmasinių virtuvės ar vonios aksesuarų, guminių rožyčių į plaukus (nors mano plaukai trumpi), smirdančių "kvepalų". šiaip tokius daiktus paprastai paslepiu iki geresnių laikų. kartais vieno ar kito niekniekio prisireikia. o kartais kam nors ir perdovanoju blush2.gif
Atsakyti