Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

Nemaniau, kad dar ir tokiu sitaciju pasitaiko blink.gif
Taikstytis tikrai nepatarciau, juk gyvename viena karta ir ner cia ko gadint nervus del kazkokiu kaprizu. Reik tiesiai sviesiai pasakyt, kad nesamones daro. Tikrai nemanau, kad ji nesupranta jog sh.. dovanoja, daro tai arba is malonumo, nes patinka ziuret kaip jus nervinates/ stengiates nesipykti, arba tiesiog pati tu daiktu is kazkur dovanu gauna, neturi kur det, tai ir "iskisa" jums unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Enija @ 2006 09 21, 17:53)
Esu kažkada nuo vienos giminaitės gavusi eilę bjaurių dovanų, Išsprendžiau tą klausimą labai paprastai. Pasirėdžiau į giminės balių tais... rūbais ir pasidažiusi man dovanota kosmetika išėjau pas giminaičius. Visi peikė mano aprangą, o aš atsakinėjau:"na, ką jūs, juk man tai padovanojo pati X. Negi jinai man dovanotų netikusius daiktus." Aišku, reikėjo moralinio pasiruošimo tokiam paradui-karnavalui, bet sulig tuom keistos dovanos mano gyvenime baigės. O pati X paprašė  manęs daugiau tuom daiktu pas gimines pasipuošusiai nesirodyt ir paprašė gražint.

Va cia tai geras ir drasus poelgis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 09 20, 13:54)
Visaip jaučiuosi vienu metu: ir pasimetus, ir žinanti ką daryti, ir pasipiktinus, ir atlaidi..
...........
Artėja šv.Kalėdos. Patarkit, ką tai poniai dovanoti tokio, kad ji atsidurtų mano ir mano tėvų vietoj? O gal ji niekaip ir nesupras...

Niu ką aš galiu pasakyti. Šeima draugiška, atlaidi, nekonfliktiška. Užsiaugino vieną princesę ir bando apsaugoti jos "taurius ir trapius" jausmus, nežiūrint į tai, kad pastaroji neatsako tuo pačiu. Matyt nieko nuostabaus, o kam jei stengtis? g.gif Ji visuomet žino, kad bus šeimos princese ir grieš pirmu smuiku, o ta jos "kontrolė" viso labo "princesiški kaprizai" ir "jūsų nedėkingo požiūrio" demonstravimas. Kol jūs "saugosite" ją it princesę pataikaudami "jos dovanotoms gėrybėms", tol jas ir gausite. Geriausiai pasakyti, pasikalbėti. Jei prasideda kontrolė kaip naudojamos dovanos-puikiausias būdas pasakyti "Nepatiko, netiko, ir aplamai-ne pirmus metus šeima esam, gal verta pasidomėti ir kitų poreikiais, skoniu ir norais?". Galiu ir klysti, nes esu vienturtė, bet patikėkit manim-pokalbiai "nevyniojant į vatą" labai sveiki-nelika užslėpto konflikto, kuris būtinai "sprogsta"
Atsakyti
As turejau tokia teta-tevo seseri, tai ji niekada nepamirsdavo musu gimtadieniu ir ta proga atnesdavo: keliais dydziais per dideles slepetes, kremplenines medziagos gabala, dar koki niekur nepritaikoma daikta... doh.gif Is pradziu tai mus glumindavo, o paskui darydavosi idomu ir smalsu, ka gi teta si karta padovanos ? blush2.gif Prie tokiu dovanu visi priprato ir niekas nesistebejo, nes teta buvo tiesiog nesupratinga, neturinti skonio, nezinanti ismieru, gyvenanti deficito laikais ir pan. O siaip buvo labai miela moteriske ir tikrai mus visus mylejo. rolleyes.gif
Atsakyti
Mes šeimoj (mama, sesers ir mano šeimos) visada pripratę susiderinti, kas ko nori dovanų Kalėdoms ar gimtadieniams. Gal sumažėja staigmenų, bet ir nesusipratimų nebūna. Su seserim viską aptariam ir nuperkam. O kai buvau dar studentė, turėjau dvi geras tetas, kurios visada duodavo dovanoms pinigų. Už juos ką nors nusipirkdavau ir joms pasigirdavau. Dabar sesers vaikams irgi dažniausiai dovanoju pinigų, ypač jei žinau, kad kam nors taupo.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 09 27, 19:51)
Vis užeinu, pasiskaitau... Dėkui už nuomones 4u.gif
Žinau vieną dalyką - man gaila ir pinigų, ir laiko ieškoti tas "pamokančias" dovanas. Nesugebėsiu aš. Per daug gerai pažįstu sesę... Kažkaip atrodo, kad ji man "akis iškabintų" tongue.gif , jei paklausčiau: "tai ką, sustorėėėėjai?" tongue.gif

Kuo dar gali ją pamokyt, jei ji gavus 80 litų vertės čekių, "pagrasina" mamai į akis tokius čekius suplėšyti, jei tėvai ir kitą kartą tokių dovanos doh.gif O priežastis tam - tarpušventy parduotuvės kaip iššluotos laugh.gif O čekiai galioja iki gegužės 31 d hihihi.gif

Žodžiu, aš jai pirksiu Kalėdoms butelį brendžio ir ką nors saldaus, o vaikams - jau atskira tema. Bet jeigu ponia ir vėl ateis su kokiu "asmeninio derinimo" daiktu, tai tada jau ir pasisakysiu. Gana erzintis ploja.gif

aciuks.gif

g.gif
Kazkaip labai jau abejoju, kad "pasisakysi" g.gif
Kita vertus, kazkas cia man aplamai ne taip g.gif
Viskas, ka jinai padaro, pasako, pasiepia- yra baisu, bet mes negalime jai nieko pasakyt g.gif

Minejai, kad pavydedavai sesei vaikysteje. O kaip dabar? Ar tikrai to jausmo nebeliko? Pati sau nebandei atsakyti?

Kazkas uzslepta pas tave tarp eiluciu cool.gif Cia mano nuomone cool.gif

P.S. nesustorejai? tongue.gif Tilpsi i nauja padovanota svarkiuka? biggrin.gif
Atsakyti
Seima yra seima, juk ne dovanose esme g.gif
Gal reiketu jas priimti kaip simbolines? smile.gif Manau patys pajegiat nusipirkti tai ko jums reikia, juk ne del dovanu susitinkat. Tiesiog nebebandykit su mama ir teciu jas sau pritaikyti, gal tada nebus taip pikta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 31, 15:08)
g.gif
Kazkaip labai jau abejoju, kad "pasisakysi" g.gif

P.S. nesustorejai? tongue.gif Tilpsi i nauja padovanota svarkiuka? biggrin.gif

Jau dabar žinau, kad ir vėl nutylėsiu, bet išmesiu iš karto, jeigu ką... Bo esu laiminga ir be dovanų. Tik mane žiauriai užknisa, kai K O N T R O L I U O J A mega_shok.gif gun_smilie.gif gun_rifle.gif goss.gif

O dėl klausimo apie naują švarkiuką tai box.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(slonko @ 2006 10 31, 21:52)
Seima yra seima, juk ne dovanose esme  g.gif
Gal reiketu jas priimti kaip simbolines?  smile.gif  Manau patys pajegiat nusipirkti tai ko jums reikia, juk ne del dovanu susitinkat. Tiesiog nebebandykit su mama ir teciu jas sau pritaikyti, gal tada nebus taip pikta  g.gif

nu tai kad ESMĖ gaunasi... ir kaip neprisitaikyt, jei perka konkrečiai drabužius ir avalynę konkrečiam žmogui ir po to porą metų teiraujasi, tai kaip gi ta jos dovana, kodėl nenešiojama.. doh.gif Nu neturiu tiek "smarvės", kad iš karto viską pasakyčiau, bo žinau kad ana trenks durimis, o po to mama verks verks kokia aš bešiiiiiirdėėėėėė.
Tata jau numetė tuos batus, kur nupirko dviem dydžiais per didelius biggrin.gif Mama jai pasakė: vaikeli, taigi tėvo koja, kaip ir klausei, kaip ir sakiau, 42 dydžio, o čia batai prailginti ir dar 44 dydžio...
Tai sesė atrėžė:
- Nu ką čia šneki? Bendradabė savo vyrui ėmė 44 ir geri buvo doh.gif O be to, mažesni dydžiai buvo išparduoti........

Ai, dar dėl pavydo klausėt blush2.gif Anksčiau aš jai pavydėjau, nes ji "graži buvo, kaip ta aktorė iš "visos upės teka". Matėt? nu labai panaši. Tikrai.
Bet dabar jau nepavydžiu, nea. Suaugau mirksiukas.gif Ir svieto pamačiau dirol.gif
Atsakyti
Nežinau kodėl, bet man atrodo, kad tos sesers bijoma. Jei ji yra vedeja, o tempia koki tai šlamštą, tai kaip suprantu ji užkampius pravalo, o ką randa - praktiškai panaudoja. unsure.gif Pati dovanoja už kelis litus kinietiškas prekes, o gavus už 80 Lt pyksta, nes per mažai..? g.gif
Na, ir kas, kad graži? Ar dėl to reikia nusileist? Nė velnio!! gun_bandana.gif
Atsakyti
Labutis Zinot , paskaičius tema pagalvojau , ačiu dievui kad mano sesuo auksinė , na visko buna , bet taip atvirai tyčiotis ir negerbti savu . Temos autorei patarčiau nuoširdziai kaip kazkas sake ziureti i dovanas kaip i meno kurinius , ijungti jumoro jausmo gera doze ir jai dovanoti dovanas nu visai nepritaikomas , gal net atidovanoti jai tuos baisius indus ir su nuosirdzia nuostaba pasakyti , nu man tai pasitarnavo per tuos metus 4u.gif negalejau su tavim nepasidalinti , arba megstuka - pasakyk kad tave visi su juo labai giria , bet tu sustorejai , o kadangi tooooks jau daiktas negali ismesti lauk , ji gi turinti ta suprasti . Nesiulau to dovanoti per šventes , tiesiog kokia nors diena kai mergaitiškai susitiksit pasikalbėti . Dar kitas niuansas jei ji sugeba nesirodyti du mėnesius ir po to visi ja priima isskėstomis rankomis nieko nesakydami g.gif As tai mazu maziausiai po dvieju triju dienu paskelbiu visuotne pajeska lotuliukas.gif lotuliukas.gif kur sesuo dingo drinks_cheers.gif .
Tikrai linkiu susesti dviese ir ramiai pakalbeti , galima pries tai dar ir šampano buteli drinks_cheers.gif kad butu lengviau smile.gif
Atsakyti
Dovanos dovanomis, bet tevu izeidinet sitaip negalima - labai jau mane nuliudino ta istorija su "teleloto eglute". Gal ta sesuo siokia tokia ir dar anokia, bet...
pabandyk aiskiai jai pasakyt ka apie tokias dovanas galvoji, bet jei nenori konfliktuot, tai gal reiktu pasinaudoti kieno tai anksciau duotu patarimu - pasiulyt jai susimesti pinigu tevu dovanai, nes "tau mama rode, ko ji labai nori ir jai labai reikia" ar pan...
gal suveiks?
4u.gif
Atsakyti
Man šoką įvarė dovana, kurią atnešė krikštatėviai mano vyresnėlei - tai buvo žiurkėnas. Jie net neperpėjo, kad žada tai daryti....

Bet ši tema turbūt ne apie tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(MisisA @ 2006 12 16, 15:36)
Man šoką įvarė dovana, kurią atnešė krikštatėviai mano vyresnėlei - tai buvo žiurkėnas. Jie net neperpėjo, kad žada tai daryti....

Bet ši tema turbūt ne apie tai  g.gif

hihihi.gif jooo... tema pakrypo visiškai kita linkme, ir dabar visos čia užsukančios merginos tęsia Noa pradėtą "GRYBŲ KARĄ"... lotuliukas.gif

O šiaip, jei grįžtant prie temos "Dovana įvarė šoką", tai man šoką įvarė padovanota papuošalų dėžutė, kuri (kaip vėliau prisipažino padovanojęs žmogus), buvo pavogta... blink.gif
Kažkaip nutrenkiau aš ją į kampą ir nemiela dabar ji man... schmoll.gif
Atsakyti