Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

Aš irgi išmetu, jei man nepatinka. Neturėčiau kur praeiti pro visokias skulptūrėles ir pan. Kai dukra mažesnė buvo, išvis greit tokios nesąmonės dingdavo biggrin.gif
O kvepalus dovanoju tik tada, kai žinau, kad žmogus mėgsta konkrečią rūšį.
Anksčiau labai nemėgdavau dovanų čekių, man atrodė kažkokia dovana be fantazijos, bet kai gavau dovanų 3 knygas, iš kurių 2 vienodos, o 1 jau buvau perskaičius, tai nuomonę pakeičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 02 14, 14:21)
jei lentynose laikot, tai zmones galvoja, kad jus juos kolekcionuojat, tai ir dovanoja. I stalciu! Arba isdalint.

QUOTE(Vitulka @ 2014 02 15, 11:51)
mest lauk, jei nepatinka

jei laikas nuo laiko neišmesčiau - tai jau visa spinta būtu pilna tų niekučių
nuolatos apvalau jų lentynas,
kartais paprasčiausiai atiduodu jei kam patinka ar kolekcionuojantiems,
bet keisčiausia, kad visą tą nereikalingą šlamštą dovanoja žmonės,
kurie pažįsta mane ne metus ir ne du
nejau jie nesupranta, kad man tokių dovanų nereikia g.gif
tačiau patys kalba, kad geriausia praktiškos dovanos arba pinigai
o visokie niekučiai nepatinka
tai kam kitam tuos niekučius dovanoja g.gif
nejau neša tai ką gauna patys ir neturi kur dėti g.gif
Atsakyti
Linksma tema...
Mano gimtadienis visada po Kaziuko mugės išpuola...tai patikėkit, pintais krepšiais, molinėm vazom jau pati galėčiau Kaziuko mugėje prekiauti...nors paskutinius metus jau taip nebėra...aš vis pabrėžiu apie savo pomėgį minimalistiniam stiliui ir pati stengiuosi nesąmonių nedovanoti...todėl man kiekvienos kalėdos-žiaurus galvos skausmas, o gimtadieniams tik labai geriems draugams daiktus dovanoju...kitu atveju išsiverčiu su Rituals namų kvepalais (moterims), dovanų čekiais arba prabangiu alkoholiu. Beje, pati visada džiaugiuosi, jeigu gaunu kaip dovaną (na gal ne per gimtadienį, bet kitomis progomis) suvartojamą dalyką...gero vyno butelį, rankų darbo saldainius, namų gamybos džemą ar kt.)....o pati neseniai sukūriau draugams zoombook albumą...nereali dovana...tik atėmė iš manęs 4 vakarus, ką ten vakarus-visas popietes ir 4 naktis...užtai nekatriai laukiau dovanos įteikimo momento:)
Atsakyti
Netikusias dovanas ismetu.
Atsakyti