Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

QUOTE(harilla @ 2013 10 04, 13:26)
Man yra buvęs atvejis, kai du metus iš eilės nuo to pačio žmogaus gavau tą pačią knygą  biggrin.gif

gal savo rašytas neišparduotas knygas dovanoja laugh.gif juokauju blush2.gif
Atsakyti
Mano vyras iš tolimos giminės 25-mečio proga gavo pražektorių ir tokių ilgų degtukų. Net nesupratom prie ko čia viskas. Bet juokinga tikrai buvo. lotuliukas.gif
Atsakyti
nu kaip kaip kam? laugh.gif pasišviesti aišku biggrin.gif
Atsakyti
Vyras gavo moteriskas pirstines, bordines su rasteliais biggrin.gif
Atsakyti
Ot geras biggrin.gif aš tai konfiskuočiau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spungė @ 2013 06 03, 09:18)
Ak, dar vieną prisiminiau - atvira kabykla rūbams. Čia Kalėdų proga. Na taip, aš žmogus praktiškas, bet per Kalėdas...

Studentui/ei reikėjo perdovanoti. Būtų įvertinęs.

QUOTE(rugsėjė @ 2013 06 17, 14:17)
Nemirtingiausia gauta dovana iš anytos Kalėdoms - XXXL dydžio naktiniai, aš nešiojau XS dydį

lotuliukas.gif

QUOTE(Loranija @ 2013 07 12, 12:48)
Kvailiausia dovana: Radžio cd biggrin.gif tokia kažkelioliktos eilės tetulytė padovanojo su komentrau "mačiau panašios meringos kaip tu apžiūrinėjo, tai galvojau paimsiu" biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Monika* @ 2013 07 30, 16:00)
O gavau nuo geriausios drauges zefyru dezute ir musu nuotrauka mazu, tiesa su senais remeliais nutrintais. Kazkaip pasimeciau.  smile.gif Zefyrai ir pasene, sukieteje  biggrin.gif

Dėl nuotraukos nebujočiau. O zefyrai... Gal perdovanojo iš močiutės gautus? O Jūs juk numanot, kokio senumo laikus mena saldainiai močiučių sekcijose biggrin.gif

QUOTE(vavaviva @ 2013 11 12, 10:45)
Vyras gavo moteriskas pirstines, bordines su rasteliais biggrin.gif

Paimčiau pati nešioti. Jei neskoningos, panaudočiau sniegui kasti. Jei nupirkta išmiera ne grubiai rankai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 08 29, 09:35)
bigsmile.gif ne nu... nėra žodžių...  g.gif Nežinau, kaip sureaguočiau. Įdomu, kokios jo mintys tada buvo..  rolleyes.gif

Kokios kokios... Nagas ir tiek. O gal ir į priekį pažengė. Galbūt dabartinei jau švabrą dovanoja. Nesidomėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kanauninkė @ 2013 11 18, 22:43)
Studentui/ei reikėjo perdovanoti. Būtų įvertinęs.

Negaliu doh.gif vyro dovana...
Atsakyti
QUOTE(Spungė @ 2013 11 20, 01:20)
Negaliu  doh.gif  vyro dovana...

vyras jau seniausiai ją pamiršęs wink.gif tik jums ji vis dar galvoje, o pas vyrus kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Pernai išeidama iš darbo iš buvusios viršininkės gavau 1 bilietą į "Triumfo arkos koncertą", vykusį gruodžio 25 d.
Nežinau, kaip jai šovė į galvą, kad pirmą kalėdų dieną galėčiau norėt palikus šeimą viena eit į koncertą, nekalbant, kad "Triumfo arka" manęs apskritai nedomino.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 11 20, 08:37)
Pernai išeidama iš darbo  iš buvusios viršininkės gavau 1 bilietą į "Triumfo arkos koncertą", vykusį gruodžio 25 d.

Bilietą savo skoniu vadovaudamasi rinko. Dažna klaida. Kaip ir su kvepalais. Jei man kvepia, kvepės ir kitam biggrin.gif O diena... Na, čia kaip kam. Vieni nuo stalo pirmą Kalėdų dieną nepakyla, teisindamiesi, kad su šeiminykščiais bendrauja. Aha biggrin.gif Kiti kultūrinasi. Nieko keista per Kalėdas muzikuotis nematau.
Atsakyti
Vienai? Dar suprasčiau, jei du bilietai, bet vienas ir dar tokią dieną, tai kiek tame gerumo.
Atsakyti