Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

Dariau dideli gimtadieni, su vakarinem suknelem ir pan. O gavau nuo geriausios drauges zefyru dezute ir musu nuotrauka mazu, tiesa su senais remeliais nutrintais. Kazkaip pasimeciau. smile.gif Zefyrai ir pasene, sukieteje biggrin.gif
Atsakyti
Esu per gimtadienį gavusi iš brolio vyro vonios burbulus, na tie kur įmeti ir išburbuliuoja. Tik bėda tame, kad pas mus dušas įrengtas.
Tai ir nesupratau-ar jis pasityčioti sugalvojo ;-(
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2013 08 26, 06:40)
Esu per gimtadienį gavusi iš brolio vyro vonios burbulus, na tie kur įmeti ir išburbuliuoja. Tik bėda tame, kad pas mus dušas įrengtas.
Tai ir nesupratau-ar jis pasityčioti sugalvojo ;-(

Šitaip ir aš esu draugei padarius. Esmė buvo ta, kad jie persikraustė ir aš nežinojau, kad naujam bute tik dušas yra. blush2.gif
Atsakyti
Tokiu atveju kaip pas jus smile.gif , aš suprasčiau, bet reikalas tame, kad pats padėjo išmeti vonią ir įsirengti dušą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2013 08 26, 06:50)
Tokiu atveju kaip pas jus  smile.gif , aš suprasčiau, bet reikalas tame, kad pats padėjo išmeti vonią ir  įsirengti dušą  blush2.gif

Čia greičiausiai dovanojo nežinodamas, ką dovanoja, bile kvepia ir gražu smile.gif
Atsakyti
Va, va, mano mama irgi taip darydavo. Rūžava, blizga, tai ir tiks dukrai doh.gif
Atsakyti
vestuviu proga gavome paveiksla, kuris tiktu bobutei i kaima lotuliukas.gif , tai net nezinojau kur ji slepti.
vyras per gimtadieni gavo viskio (lyg) tauriu rinkini, kuriu mes turime net kelis. kaip supratau, dovanojantys patys gavo vestuviu proga, nepanaudojo, tai mums perdovanojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika* @ 2013 07 30, 18:00)
Dariau dideli gimtadieni, su vakarinem suknelem ir pan. O gavau nuo geriausios drauges zefyru dezute ir musu nuotrauka mazu, tiesa su senais remeliais nutrintais. Kazkaip pasimeciau.  smile.gif Zefyrai ir pasene, sukieteje  biggrin.gif

tai gal zefyrai iš tų laikų kaip ir nuotrauka... biggrin.gif Šiaip nuotrauka rėmelyje man graži dovana, toks šiltas sentimentalus prisiminimas... Nesu materialistė... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Verutea @ 2013 03 07, 20:27)
Vajėj. Aš esu dovanų iš sugyventinio gavusi gumines pirštines. Daugkartines. Buičiai. Iš pradžių maniau, kad juokauja. Pasirodo, rimtai. Tai buvo aiškus ženklas, kokia mano vieta namuose.

bigsmile.gif ne nu... nėra žodžių... g.gif Nežinau, kaip sureaguočiau. Įdomu, kokios jo mintys tada buvo.. rolleyes.gif

O šiaip tai labai linksma tema... Prisijuokiau iki ašarų... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 29 rugpjūčio 2013 - 08:36
as per si savo gimtadieni nuo savo drauges su kuria tikrai gerai sutariam, daug visko patyrem gavau dovanu megztini, nu bet lb ne mano skonio... viena karta uzsidejau, kazkaip neprilipo man biggrin.gif o maniau per sitiek pazinties metu ji jau zino mano stiliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika* @ 2013 07 30, 17:00)
Dariau dideli gimtadieni, su vakarinem suknelem ir pan. O gavau nuo geriausios drauges zefyru dezute ir musu nuotrauka mazu, tiesa su senais remeliais nutrintais. Kazkaip pasimeciau.  smile.gif Zefyrai ir pasene, sukieteje  biggrin.gif

Rėmeliai gal sendinti g.gif Zefyrai, matyt, irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvixxe @ 2013 09 05, 18:53)
as per si savo gimtadieni nuo savo drauges su kuria tikrai gerai sutariam, daug visko patyrem gavau dovanu megztini, nu bet lb ne mano skonio... viena karta uzsidejau, kazkaip neprilipo man biggrin.gif  o maniau per sitiek pazinties metu ji jau zino mano stiliu biggrin.gif

As irgi gavau doh.gif ir dar ruzava ryskiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man yra buvęs atvejis, kai du metus iš eilės nuo to pačio žmogaus gavau tą pačią knygą biggrin.gif
Atsakyti