Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

Iš mamos gavau siuntinį. Nors atsiuntė ir šaunių dalykėlių, tokių, kaip šafranas, skystas sidabras ir pan., tačiau toje pat dėžėje radau gal kokius 8 cd su įvairia klasikine muzika. Atseit, jei muzikantė, tai patiks, turi klausytis. Visų pirma, nemėgstu klausytis muzikos, pas mane namie būna tyluma arba šunų urzgimas. Antra, esu siaubingai išranki muzikai ir turiu vos porą mėgiamų kompozitorių iš tų žymiųjų. O pučiamųjų išvis nemėgstu. Tai CD yra viskas, ko nemėgstu - pučiamieji, solistai, dar kažkas ten... na ir visi nemėgiami ir nedominantys kompozitoriai schmoll.gif
Ir dar - dvi statulėlės su porom, Mocarto laikų šukuosenom ir rūbais. Šoka jos ten ir groja. Na, ką man su jom daryti...
O kiek mamai aiškinta - aš žmogus praktiškas, jei gaunu lėkštę, tai tik ne ant sienos kabint, o valgyt ir daužyt ją reikia.
Atsakyti
Mano prasčiausia kada nors gauta dovana tikriausiai yra gėlė vazone g.gif tokia jau ne visai graži,bebaigianti nuvysti,atsimenu ilgai neišbuvo namie ji biggrin.gif ir dar iš paauglystės atsimenu giminaičių dovanas per gimtadienius - rūbus ohmy.gif taip,praktiška,bet schmoll.gif o dar yra tekę gaut apyrankę sidabrinę dovanų. Keista,matyt žmogus pagalvojo,niekad nenešioja apyrankių,matyt,nes neturi bigsmile.gif o aš nenešioju,nes nepatinka. Iki dabar ta apyrankė guli dėžutėj,niekad nebuvau pasipuošus rolleyes.gif
Atsakyti
Man, netikusios dovanos- ivairios statuleles, suvenyrai, kai reikia nereikia bet tipo simboliskai dovanoja. As nereikli ir man jau tada geriau visai nieko. Buvo tokia persona kuri kasmet dovanojo, ir dar toookiu nesamoningu user posted image kad nezinai ar juoktis ar verkt.
Tai siaip ne taip atpratinau, aciuD user posted image
Nemegstu kai dovanoja taures. Buvo kazkada momentas/banga, kai dovaonojo ivairias taures doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 03 birželio 2013 - 10:04
Ak, dar vieną prisiminiau - atvira kabykla rūbams. Čia Kalėdų proga. Na taip, aš žmogus praktiškas, bet per Kalėdas... ypač kai žino, kad mane galima nudžiuginti vilnonėmis kojinėmis ar šiltomis pirštinėmis tokia proga...
Kažkaip nesidžiaugiau - baldas yra baldas... (nors ir baldu to nepavadinsi) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2012 11 22, 12:23)

carablanca, 22 Lap 2012 - 12:23, parašė:

carablanca, 22 Lap 2012 - 12:23, parašė:

Taigi, kodėl tokios bendro naudojimo dovanos dovanojamos būtent moteriai? Ar pačios gaunat tokių dovanų? Ar džiaugiatės, nesijaučiat truputį nuskriaustos? Ar čia man vienai "abydna"?  blush2.gif Ar dovanojat pačios tokius dalykus?

Taigi, kodėl tokios bendro naudojimo dovanos dovanojamos būtent moteriai? Ar pačios gaunat tokių dovanų? Ar džiaugiatės, nesijaučiat truputį nuskriaustos? Ar čia man vienai "abydna"?  blush2.gif Ar dovanojat pačios tokius dalykus?

Niekada gyvenime nedovanočiau moteriai tokių dalykų.. O pati esu gavus keptuvę, servizą ir dar kažką panašaus..Na, keptuvės reikėjo, o servizas (gražus šiaip, bet maži puodukai) iškeliavo į garažą alui atsigert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Engine @ 2013 06 09, 17:09)

Engine, 09 Bir 2013 - 17:09, parašė:

Engine, 09 Bir 2013 - 17:09, parašė:

Niekada gyvenime nedovanočiau moteriai tokių dalykų.. O pati esu gavus keptuvę, servizą ir dar kažką panašaus..Na, keptuvės reikėjo, o servizas (gražus šiaip, bet maži puodukai) iškeliavo į garažą alui atsigert biggrin.gif

Na taip, jei tiksliai moteris pasako - labai noriu šių puodų/ keptuvės/ antikvarinio bet itin žavaus arbatinio, ir tai būtų puiki dovana - tada ok. O jei nori, tačiau laiko tai ne dovana, o būtinybe - geriau nedovanoti...
geriau jau klausti, klausti, dar kartą klausti....
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spungė @ 2013 06 03, 08:27)

Spungė, 03 Bir 2013 - 08:27, parašė:

Spungė, 03 Bir 2013 - 08:27, parašė:

Iš mamos gavau siuntinį. Nors atsiuntė ir šaunių dalykėlių, tokių, kaip šafranas, skystas sidabras ir pan., tačiau toje pat dėžėje radau gal kokius 8 cd su įvairia klasikine muzika. Atseit, jei muzikantė, tai patiks, turi klausytis. Visų pirma, nemėgstu klausytis muzikos, pas mane namie būna tyluma arba šunų urzgimas. Antra, esu siaubingai išranki muzikai ir turiu vos porą mėgiamų kompozitorių iš tų žymiųjų. O pučiamųjų išvis nemėgstu. Tai CD yra viskas, ko nemėgstu - pučiamieji, solistai, dar kažkas ten... na ir visi nemėgiami ir nedominantys kompozitoriai  schmoll.gif
Ir dar - dvi statulėlės su porom, Mocarto laikų šukuosenom ir rūbais. Šoka jos ten ir groja. Na, ką man su jom daryti...
O kiek mamai aiškinta - aš žmogus praktiškas, jei gaunu lėkštę, tai tik ne ant sienos kabint, o valgyt ir daužyt ją reikia.

Iš mamos gavau siuntinį. Nors atsiuntė ir šaunių dalykėlių, tokių, kaip šafranas, skystas sidabras ir pan., tačiau toje pat dėžėje radau gal kokius 8 cd su įvairia klasikine muzika. Atseit, jei muzikantė, tai patiks, turi klausytis. Visų pirma, nemėgstu klausytis muzikos, pas mane namie būna tyluma arba šunų urzgimas. Antra, esu siaubingai išranki muzikai ir turiu vos porą mėgiamų kompozitorių iš tų žymiųjų. O pučiamųjų išvis nemėgstu. Tai CD yra viskas, ko nemėgstu - pučiamieji, solistai, dar kažkas ten... na ir visi nemėgiami ir nedominantys kompozitoriai  schmoll.gif

Įdėkit skelbimą, kad parduodate. Manau, ne vienas atsiras besidomintis tuo. p.s. kokie tie kompozitoriai?
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2013 03 07, 20:27)

Verutea, 07 Kov 2013 - 20:27, parašė:

Verutea, 07 Kov 2013 - 20:27, parašė:

Vajėj. Aš esu dovanų iš sugyventinio gavusi gumines pirštines. Daugkartines. Buičiai. Iš pradžių maniau, kad juokauja. Pasirodo, rimtai. Tai buvo aiškus ženklas, kokia mano vieta namuose.

Vajėj. Aš esu dovanų iš sugyventinio gavusi gumines pirštines. Daugkartines. Buičiai. Iš pradžių maniau, kad juokauja. Pasirodo, rimtai. Tai buvo aiškus ženklas, kokia mano vieta namuose.

Nu cia tai topu topas, be jokiu varzytiniu skiriu jums I vieta. Negaliu tvertis is juoko.
Atsakyti
QUOTE(Cigale @ 2013 06 16, 16:21)

Cigale, 16 Bir 2013 - 16:21, parašė:

Cigale, 16 Bir 2013 - 16:21, parašė:

Įdėkit skelbimą, kad parduodate. Manau, ne vienas atsiras besidomintis tuo. p.s. kokie tie kompozitoriai?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš vestuvines dovanas kelias pardaviau blush2.gif

QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 06 16, 22:41)

lelijabalta1, 16 Bir 2013 - 22:41, parašė:

lelijabalta1, 16 Bir 2013 - 22:41, parašė:

Nu cia tai topu topas, be jokiu varzytiniu skiriu jums I vieta. Negaliu tvertis is juoko.

drinks_cheers.gif

Aš mėgstu gauti praktiškas dovanas, tai jau gimtadieniui užsiprašiau blenderio blush2.gif kaip tik jaunėlio primaitinimas prasidės blush2.gif

O aš gaunu nevykusias dovanas iš... mamos doh.gif Jau atrodo aiškiai pasakau, ko noriu, tai...žodžiu, paprašiau knygyno čekio, nes norėjau vienos knygos, o ji brangi (žinau, kad mama tokios neįpirks, bet pasakiau, ka dpirksiu knygą), tai viskas baigėsi tuo, kad gavau 3 knygas apie partizanų kovas doh.gif Šis naujausias bajeris, kitų nebepamenu, nes gavusi stengiuosi, kuo greičiau pamiršti biggrin.gif
Atsakyti
Gera tema apie dovanas thumbup.gif
Nemirtingiausia gauta dovana iš anytos Kalėdoms - XXXL dydžio naktiniai, aš nešiojau XS dydį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , kai gimė sūnus, tai juokėmės su vyru, kad dabar pats tas tie naktiniai, telpam visa šeima, tik kaklą plačiau prakirpt reik lotuliukas.gif .

Dėl dovanojamų sauskelnių leliams - aš pritariu, kad palankynoms tai labai gerai, nes ten einam nekviesti, bet kitoms progoms manau nelabai tinka blush2.gif , nebent tėveliai paprašo
Atsakyti
Sveiki.
Mano gauta pati kvailiausia dovana tai muiliukas blink.gif Tai taip ir metosi nenaudojamas,nes smirdi labia.Nesupratau ex drauges minties su ta dovana...Lyg ir nesmirdziu,kad muilus dovanoja g.gif
Atsakyti
O aš dievinu visokius muiliukus, jūros druskas, vonios putas, žodžiu viską, kas į vonią wub.gif
Kvailiausia dovana: Radžio cd biggrin.gif tokia kažkelioliktos eilės tetulytė padovanojo su komentrau "mačiau panašios meringos kaip tu apžiūrinėjo, tai galvojau paimsiu" biggrin.gif
Atsakyti