Ir dar - dvi statulėlės su porom, Mocarto laikų šukuosenom ir rūbais. Šoka jos ten ir groja. Na, ką man su jom daryti...
O kiek mamai aiškinta - aš žmogus praktiškas, jei gaunu lėkštę, tai tik ne ant sienos kabint, o valgyt ir daužyt ją reikia.
carablanca, 22 Lap 2012 - 12:23, parašė:
carablanca, 22 Lap 2012 - 12:23, parašė: ![]()
Taigi, kodėl tokios bendro naudojimo dovanos dovanojamos būtent moteriai? Ar pačios gaunat tokių dovanų? Ar džiaugiatės, nesijaučiat truputį nuskriaustos? Ar čia man vienai "abydna"?Ar dovanojat pačios tokius dalykus?
Engine, 09 Bir 2013 - 17:09, parašė:
Engine, 09 Bir 2013 - 17:09, parašė: ![]()
Niekada gyvenime nedovanočiau moteriai tokių dalykų.. O pati esu gavus keptuvę, servizą ir dar kažką panašaus..Na, keptuvės reikėjo, o servizas (gražus šiaip, bet maži puodukai) iškeliavo į garažą alui atsigert
Spungė, 03 Bir 2013 - 08:27, parašė:
Spungė, 03 Bir 2013 - 08:27, parašė: ![]()
Iš mamos gavau siuntinį. Nors atsiuntė ir šaunių dalykėlių, tokių, kaip šafranas, skystas sidabras ir pan., tačiau toje pat dėžėje radau gal kokius 8 cd su įvairia klasikine muzika. Atseit, jei muzikantė, tai patiks, turi klausytis. Visų pirma, nemėgstu klausytis muzikos, pas mane namie būna tyluma arba šunų urzgimas. Antra, esu siaubingai išranki muzikai ir turiu vos porą mėgiamų kompozitorių iš tų žymiųjų. O pučiamųjų išvis nemėgstu. Tai CD yra viskas, ko nemėgstu - pučiamieji, solistai, dar kažkas ten... na ir visi nemėgiami ir nedominantys kompozitoriai
![]()
Ir dar - dvi statulėlės su porom, Mocarto laikų šukuosenom ir rūbais. Šoka jos ten ir groja. Na, ką man su jom daryti...
O kiek mamai aiškinta - aš žmogus praktiškas, jei gaunu lėkštę, tai tik ne ant sienos kabint, o valgyt ir daužyt ją reikia.
Verutea, 07 Kov 2013 - 20:27, parašė:
Verutea, 07 Kov 2013 - 20:27, parašė: ![]()
Vajėj. Aš esu dovanų iš sugyventinio gavusi gumines pirštines. Daugkartines. Buičiai. Iš pradžių maniau, kad juokauja. Pasirodo, rimtai. Tai buvo aiškus ženklas, kokia mano vieta namuose.
Cigale, 16 Bir 2013 - 16:21, parašė:
Cigale, 16 Bir 2013 - 16:21, parašė: ![]()
Įdėkit skelbimą, kad parduodate. Manau, ne vienas atsiras besidomintis tuo. p.s. kokie tie kompozitoriai?
lelijabalta1, 16 Bir 2013 - 22:41, parašė:
lelijabalta1, 16 Bir 2013 - 22:41, parašė: ![]()
Nu cia tai topu topas, be jokiu varzytiniu skiriu jums I vieta. Negaliu tvertis is juoko.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė