Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

QUOTE(F @ 2006 09 20, 13:31)
Patariu padovanoti knygą apie kvantinę fiziką ar ką nors panašaus. Arba dar yra gerų knygų, tokių kaip "Diferencialinis ir integralinis skaičiavimas", "C++ programavimas". Arba kokią nors labai sudėtingą ir siaurą filosofijos sritį. Jeigu nustebs ar ims priekaištauti, galima pasakyti, kad čia jos pačios labui, kad lavintųsi ir mąstymas, ne tik skonis drabužiams.

Svarbu po to kiekvieną kartą susitikus nepamiršti paklausti "Kaip sekasi skaityti, kiek jau perskaitei?". jeigu atsakys, kad neskaitė, išreikšti pasipiktinimą dėl šių dalykų:
1) kad nevertina dovanos;
2) kad nenori lavinti savo mąstymo.

visai gera ideja didis.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 20, 15:08)
aš tai iš naito parašymo spratau,kad buvo jau bandyta ne viena karta paaiškinta ir pasikalbėta  g.gif ar aš klystu naitai?  g.gif
o beto nesutinku, jei ji mano sesuo tai jai viskas yra galima  schmoll.gif

oi, panos, man mama ir tėvas - šventas dalykas, ir kai jie jau iš vakaro ima pergyventi, ką reikės dukrai pasakyti, kaip gražiai atsisakyti... tai man kraujas užverda, kad dėl tokio menkniekio taip pergyvena. mad.gif

Kad sesuo - tai gali taip tėvus nervuoti? Čia toks etatas? O aš jai - ką, ne sesuo? Perka nesąmones, po to stovi koją atmetus ir tol šneka, kol visi nusileidžia, mintyse tardami "duok durniui kelią". Taigi gražiai kalbėjom: gal tu neišlaidauk, tu nesivargink.. Jei jau nori dovaną padaryti, tai ne iš vakaro ieškok, kad nereiktų nervuotis hihihi.gif , o iš anksčiau, pamažu. Gi jau šiandien aišku, kada šv.Kalėdos. Ir be jos dovanų gi apsieisim (oi, kaip aš apsieičiau bigsmile.gif ).

Tam čia ir "kertelė sielai", kad paatviraučiau, nors gal ir nereikėtų blush2.gif

Dar prisiminiau... Tėvai per šv.Kalėdas padaro tokią "Teleloto" eglutę. Prikabinėja čekių po 20 litų. Kiekvienam tos dienos svečiui po čekutį dovanų maišelyje. Sesers šeimai tenka 4 čekučiai. Tai vieną dieną,sausio pradzioj, ji atvažiavus paatviravo:
- Tai va, mama, jeigu dar kada nors, kada nors gyvenime, padovanosit man tų (suprask š****) čekių, tai aš tau "ant akių" juos ir suplėšysiu. Buvau su vaikais maximoj - taigi nėra ką pirkti! Viskas kaip iššluota! Dukra norėjo Barbės - nu nėr tokios kaip ji nori!
Mama apsiverkė, tėvas susigraudino ir užsivertė stikliuką, o jos vyras trumpai pabaigė - "kitąkart aš tuos čekius paimsiu, man labai gera dovana".

O aš sėdėjau rankas stipriai pasėdus po savim. Nu bliam, kad duočiau į marmūzę tokiai... Tik va, nestuke.gif buvau.
Mano vyras iš netikėtumo net nesurezgė minties.. Nu bliam, batonų ir grietinės nusipirk už tuos čekius..
Atsakyti
naitai, geriau nepirka jai nieko, o jei papriekaistaus tau tai atsakyk , kad nezinojai ka nupirkti jai, o š... nupirkti irgi nenorėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 20, 13:39)
atsakyk , kad nezinojai ka nupirkti jai, o š... nupirkti irgi nenorėjai  mirksiukas.gif

uvažaju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 09 20, 13:36)

Dar  prisiminiau... Tėvai per šv.Kalėdas padaro tokią "Teleloto" eglutę. Prikabinėja čekių po 20 litų. Kiekvienam tos dienos svečiui po čekutį dovanų maišelyje. Sesers šeimai tenka 4 čekučiai. Tai vieną dieną,sausio pradzioj,  ji atvažiavus paatviravo:
-  Tai va, mama, jeigu dar kada nors, kada nors gyvenime, padovanosit man tų (suprask š****) čekių, tai aš tau "ant akių" juos ir suplėšysiu. Buvau su vaikais maximoj - taigi nėra ką pirkti! Viskas kaip iššluota! Dukra norėjo Barbės - nu nėr tokios kaip ji nori!
Mama apsiverkė, tėvas susigraudino ir užsivertė stikliuką, o jos vyras trumpai pabaigė - "kitąkart aš tuos čekius paimsiu, man labai gera dovana".

O aš sėdėjau rankas stipriai pasėdus po savim. Nu bliam, kad duočiau į marmūzę tokiai... Tik va,  nestuke.gif buvau.
Mano vyras iš netikėtumo net nesurezgė minties.. Nu bliam, batonų ir grietinės nusipirk už tuos čekius..

ne nu va čia aš ir būčiau viską jai išrėžus, ką apie ją galvoju mad.gif man tai toks jausmas, kad ji tiesiog yra išpaikinta mergiotė, arba jai tikrai trūksta dėmesio, arba jai jo per daug doh.gif
Atsakyti
Aš aišku neturiu seses, bet jei pakliūčiau į tokią situaciją, tai labai ramiu bet griežtu tonu pasakyčiau jai visą tiesą ką apie tai galvoju. Į jos įsterikas atsakyčiau tuo pačiu ramiu bet griežtu tonu ir kalbėčiau su ja tiek, kad ji pagaliau suprastų kame problema. Argumentu šituo atveju tikrai - sočiai lotuliukas.gif
Visas tas šiukšles pasiūlyčiau jai pasiimti atgal, kadangi jos netinkamos ir niekur nepanaudojamos, priešingu atveju paskyčiau, kad jas tiesiog išmesiu.
Nu jau tikrai nesileisčiau terorizuojama.
Sesuo gi kuo puikiausiai supranta, kad jos dovanos niekam tikusiuos, dėl to ir varo savo isterikas.
Atsakyti
Žinokit be žodžių....Tokiai sesutei nieko nedovanočiau, o nepatikusią dovaną sviesčiau jai į jos mielą veidelį. Ji negerbia savo šeimos ir viskas. Tikrai panašu į išpaikintą mergiotę....
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 09 20, 15:01)
Aš aišku neturiu seses, bet jei pakliūčiau į tokią situaciją, tai labai ramiu bet griežtu tonu pasakyčiau jai visą tiesą ką apie tai galvoju. Į jos įsterikas atsakyčiau tuo pačiu ramiu bet griežtu tonu ir kalbėčiau su ja tiek, kad ji pagaliau suprastų kame problema. Argumentu šituo atveju tikrai - sočiai  lotuliukas.gif
Visas tas šiukšles pasiūlyčiau jai pasiimti atgal, kadangi jos netinkamos ir niekur nepanaudojamos, priešingu atveju paskyčiau, kad jas tiesiog išmesiu.
Nu jau tikrai nesileisčiau terorizuojama.
Sesuo gi kuo puikiausiai supranta, kad jos dovanos niekam tikusiuos, dėl to ir varo savo isterikas.

jeigu tai nutiktu su kokiu svetimu zmogumi, dar pateisinciau toki nutylejima ir kentejima, nes tai butu svetimo zmogaus dovanos. bet cia tavo seima, tavo sesuo ir nereikia cia tu nutylejimu, is kurio veliau ant sirdies sunku buna. cia tavo sesuo, ir sakyk jai tiesiai sviesiai. jokiu nutylejimu del kylamo nepasitenkinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 09 20, 15:57)
ne nu va čia aš ir būčiau viską jai išrėžus, ką apie ją galvoju mad.gif man tai toks jausmas, kad ji tiesiog yra išpaikinta mergiotė, arba jai tikrai trūksta dėmesio, arba jai jo per daug doh.gif

g.gif kokio dėmesio jai gali trūkti? Ištekėjusi jau 12 metų, du vaikus turi, uošviai, giminė plati... Tėvų dėmesio? Pas tėvus ji atvažiuoja tik kartą į du mėnesius, kartais dažniau.. Bet sesei jau 30, tai kaip ir laikas susitupėt, savo vaikus gi augina, tuoj paaugliais pataps. Jiems gali skirti visą savo dėmesį ir meilę, ir ...dovanas hihihi.gif
Nu nenoriu aš čia pasirodyti didele materialiste, bet man tiesiog gaila taip išmestų pinigų, po to aš pykstu ant savęs, kad jai neišdrožiu į akis, po to galvoju "duok durniui kelią", po to galvoju kad jau aš durna, kad nemoku pasakyt savo nuomonės..
O kai vieną kartą pasakiau (kitu klausimu), ji trenkė durimis, pasigriebė vaikus ir savo vyrą (tas net nesuprato, kodėl) sušuko jam "važiuojam" ir dingo porai mėnesių. Tada mane kaltino mano tėvai, kad aš sunervavau seserį, kad dabar ji ir ant jų pyksta, nes viskas įvyko jų namuose, kam tie piktumai, kam...
Man atrodo, kad dovana turi būti arba: 1. jei nieko nesugalvoji - gryni pinigai arba čekis; arba 2. labai gražiai materializuoti pinigai - išieškotas daiktas, gražiai supakuotas, įteiktas su meile ir šiluma.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 09 20, 14:16)
g.gif kokio dėmesio jai gali trūkti? Ištekėjusi jau 12 metų, du vaikus turi, uošviai, giminė plati... Tėvų dėmesio? Pas tėvus ji atvažiuoja tik kartą į du mėnesius, kartais dažniau.. Bet sesei jau 30, tai kaip ir laikas susitupėt, savo vaikus gi augina, tuoj paaugliais pataps. Jiems gali skirti visą savo dėmesį ir meilę, ir ...dovanas hihihi.gif
Nu nenoriu aš čia pasirodyti didele materialiste, bet man tiesiog gaila taip išmestų pinigų, po to aš pykstu ant savęs, kad jai neišdrožiu į akis, po to galvoju "duok durniui kelią", po to galvoju kad jau aš durna, kad nemoku pasakyt savo nuomonės..
O kai vieną kartą pasakiau (kitu klausimu), ji trenkė durimis, pasigriebė vaikus ir savo vyrą (tas net nesuprato, kodėl) sušuko jam "važiuojam" ir dingo porai mėnesių. Tada mane kaltino mano tėvai, kad aš sunervavau seserį, kad dabar ji ir ant jų pyksta, nes viskas įvyko jų namuose, kam tie piktumai, kam...
Man atrodo, kad dovana turi būti arba: 1. jei nieko nesugalvoji - gryni pinigai arba čekis; arba 2. labai gražiai materializuoti pinigai - išieškotas daiktas, gražiai supakuotas, įteiktas su meile ir šiluma.

na tada tik vienas dalykas liko: IŠPAIKINTA LEPUNĖLĖ MERGAITĖ, kuriai visi atlaidžiauja ir nieko nesako, bėgioja iš paskos, tai vat ji ir rodo savo kaprizus. Jai patinka tikriausiai kai aplink ją laksto visi. Aš siūlyčiau pasikalbėt su ją, nu negali gi tai tęstis toliau. Tiesiog ir tėvams reik nustot jai nuolaidžiaut, ji jau nėra vaikas, o moteris (o gal ji dar to nesupranta g.gif )
Atsakyti
o ką jūs jai dovanojat? ar ji patenkinta dovanom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 20, 14:24)
o ką jūs jai dovanojat? ar ji patenkinta dovanom?  g.gif

aš taip supratau, kad ji nepatenkinta dovanom, ar ne naitas?
Atsakyti