Jei tokį diskomfortą sukelia tik lytniai santykiai, infekcija čia nieko dėta. Galbūt, nėštumo metu pasikeitus hormoniniam fonui, nepakankamai sudrėksta makštis. Tokiu atveju panaudokite lubrikantą.
Laba diena. Man 13 sav.nėštumas. Apie 9 savaitę tepinėlyje daktarė rado infekciją, kurią gydžiausi macmirror žvakutėmis, išsityrus po mėnesio ta infekcija nepranyko, tai dabar išrašė lomexsin žvakutes. Pirmąjį kartaą man buvo išskyrų daugiau nei visada, dabar nei išskyrų nei kitų kokių simptomų nėra. Tai nesuprantu kodėl tas grybelis nepasinaikino.bet man paskauda pilvo apačią ar tai gali būti vienas iš simptomų. jei man tiek laiko kažkur apie du mėnesius ta infekcija neišnyksta ar tai gali labai pakenkti vaikeliui.Ačiū už atsakymą
ir dar ar galiu naudoti citrosept, nes perskaičiau kad jis stiprina imuninę sistemą ir naikina visokius grybelius
ir dar ar galiu naudoti citrosept, nes perskaičiau kad jis stiprina imuninę sistemą ir naikina visokius grybelius
Jei jokių simptomų nejaučiate, nusiraminkite, bet koks tyrimas gali būti klaidingas. Vaikeliui tai tikrai nepakenkė. O pilvo maudimą jaučia labai daug nėščiųjų, nes a
ugant gimdai tempiami jos raiščiai- tai visiškai normalu.
"Citroseptą" gerti galite.
ugant gimdai tempiami jos raiščiai- tai visiškai normalu.
"Citroseptą" gerti galite.
Laba diena, esu 36sav. nescia ir noreciau paklausti del streptokoko B grupes tyrimo, ar ji butina atlikti?Jei taip tada kuria savaite geriausia atlikt?
(Kai paskutini karta eme tepineli tai viskas buvo gerai).
(Kai paskutini karta eme tepineli tai viskas buvo gerai).
Sveiki, ar galime planuoti leliuką ir nesulaukę tyrimo atsakimo dėl chlamidijų, nes kaip tik yra vaisingos dienos, o atsakymą sužinosiu tik po geros savaitėlės, vyrui buvo darytas šis tyrimas, jam nerasta. Ar labai pakenksiu vaikučiui jei bus man nustatytos chlamidijos ir jei vartosiu jam išgydyti skirtus antibiotikus
Nėštumo metu nustačius chlamidija gydymas skiriamas tam tikrais saugiais antibiotikais.
Šį tyrimą rekomenduojama atlikti 36 nėštumo sav.
Sveiki. Norėčiau sužinoti kiek laiko turi praeiti po abrazijos, kad vėl galima būtų pastoti. Abrazija buvo atlikta dėl nesivystančio nėštumo. labai norim vaikelio. Ačiū
Kai gerai jausitės, ir susireguliuos mėnesinių ciklas. Jokių apribojimų nėra.
Laba diena. Norėčiau jūsų patarimo. Esu nėsčia 5 sav. Ginekologė nustatė pienligę ir paskyrė Macmiror žvakutes. Vaistinėse šių žvakučių pirkti neradau, man paaiškino, kad nuo 2006 03 22 jos netiekiamos. Šiuo metu ginekologė atostogauja ir su ja pasikonsultuoti negaliu. Ar nepakenks negydoma pienligė vaisiui jei gydymas bus pradėtas tik po savaitės ar man skubiai kreiptis i kitą ginekologą? O galbūt aš galėčiau naudoti Macmiror kremą vietoj žvakučių?