Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

Tai normalu.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gydytoja skyre "Mikogal"zvakutes nuo pienliges.
Ar vyras negali irgi buti ja uzsikretes?Kaip suzinoti ir kaip gydyti?
"Mikogal" zvakuciu informaciniame lapelyje parasyta,kad pirmaisiais nestumo men.vartoti galima tik kruopsciai apsvarscius gydymo naudos ir pavojaus pazeisti vaisiu santyki g.gif man eina 6 savaite,ar nepakenks maziukui?
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Grybelinis makšties uždegimas sąlygojamas makšties mikrofloros pusiausvyros sutrikimo, tai ne lytiniu keliu plintantis susirgimas. Todėl vyrui gydymo nereikia.
Nėštumo metu būtina gydyti visus makšties uždegimus, nes infekcija sukelia žymiai didesnį pavojų vaisiui, negu paskirti medikamentai.
Atsakyti
Sveiki. Jau ~10 savaičių laukiuosi. Prieš savaitę laikas nuo laiko pradėjo atsirasti labai nedaug šviesiai rusvų išskyrų (tepliojimas). Gydytoja sakė, kad taip gali būti, nes kaip tik dabar tos dienos, kada būdavo menstruacijos. Bet jau praėjo visa savaitė, o išskyros kartais dar pasirodo. Ar man sunerimti ir kuo skubiau vėl kreiptis pas gydytoją (nes kitas vizitas numatytas tik po mėnesio)? Dėkui iš anksto.
Atsakyti
Būtinai reikia pasirodyti gydytojui ir atlikti ultragarsinį tyrymą.
Atsakyti
Laba diena,
Pas mane buvo rasta daug candida grybo, jis pas mane dažnai pasikartoja, buvo tiek prieš nėštumą, tiek nėštumo metu (esu 36 savaitės nėščia). Gydytoja išrašė Klion-D, bet sakė, kad geresni vaistai yra Nistatinas, tik kad jo sunku gauti. Aš jo gal ir gaučiau, bet internete radau parašyta, jog tai antibiotikas, o Klion-D ne. Tai kurį geriau vartoti nėštumo metu? Ir dar vyras pradėjo skųstis, kad jam kartais degina šlapinantis ir jo varpa paraudo, tokie simptomai pas jį būdavo kai aš anksčiau sirgdavau candida grybeliu. Norėčiau ir jam nupirkti kokių geriamų vaistų, ką pasiūlytumėt?
Atsakyti
laba diena dar karta, jau ne pirma karta girdejau (ka tik ir jusu komentara perskaiciau), kad pienlige-ne lytiniu keliu plintanti liga ir kad ja vyras negali uzsikresti (nors as laukiuosi).
o tai kokiu budu vyrai uzsikrecia????
ar cia man jau laikas itarti vyrelio neistikimybe? blink.gif
aciu uz atsakyma
Atsakyti
Vyras turėtų kreiptis į urologą.
"Klion-D" nėra pats tinkamiausias vaistas manšties kandidozei gydyti. Mat viena jo sudedamųjų dalių yra metranidazolis, o jis skiriamas esant trichomonoms, ar bakterinei vaginozei. Taigi jei Jums rastas tik grybelis, geriau jau vartokite "Nystatin"ą.
Atsakyti
Tai ne užkrečiama liga, ir vyrai nuo nieko neužsikrečia. Šio grybelio yra visoje aplinkoje, ir esant palankiom sąlygom jis gali suaktyvėti.
Atsakyti
Laba diena,
esu 9sav.nėsčia. Man darė tepinėlio tyrima ir rado infekciją, perdaug leukocitų.daktarė išrašė macmiror500 žvakutes. Norėčiau paklausti kaip atsiranda ta infekcija, kokiu būdu ir ar nepakenks tos žvakutės vaisiui.Ačiū už atsakyma
dar norėčiau paklausti ar galimas persileidimas nuo šios infekcijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista: 19 sausio 2006 - 12:32
Dažniausiai makšties uždegimai pasireiškia dėl mikrofloros pusiausvyros pakitimų, kai dėl kokių nors išorinių, ar vidinių organizmo priežąsčių sumažėja "gerųjų" Dederleino lazdelių ir įsivyrauja kokai ir anaerobai. Nėščiosioms tokius sutrikimus gydyti būtina, nes gali įvykti persileidimas.
Atsakyti
Nors ir jauciuosi pakankamai seksuali, susijaudinu ir noriu jausti vyra salia. (nestumas 22 savaites), bet ten visiskai sausa, kad ir ka bedarytume, jokiu lubrikantu nebandeme ir tiesa sakant nelabai norime bandyti nes nuo prezervatyvu su lubrikantais anksciau visada prasidedavo pienlige, todel bijau. Noreciau tik zinoti priezasti kodel taip yra ar tai pasikeis po gimdymo kokiu papildomu priemoniu galima imtis ir pan.Nes dabar tiesiog pradedu bijoti sekso, man jis asocijuojasi su skausmu, pradedu vengti ir nebenoreti ir labai del to sielvartauju.
Aciu
Atsakyti