Vaistinėse labai didelis tokių preparatų pasirinkimas. Siūlyčiau naudoti žvakutes(pvz."Clotrimasol", "Canifug", "Mikogal", "Gyno Pevaryl", "Lomexin" ir t.t.)Skirtingų preparatų kaina ir gydymo trukmė nevienoda.
Laba diena,
Praeita nestuma 22 savaite nubego vandenys ir teko pagimdyti leliuka, kuris buvo per mazas, kad gyventu... Padare tyrimus nustate, kad priezastis infekcija, kuri pragrauze vandenmaisi...
Kokia tikimybe, kad ji pasikartos? Kokius tyrimus galima padaryti, kad suzinoti yra ji ar ne? Ar yra kokie nors pozymiai, kad ji jau yra? Galu gale kaip apsisaugoti?
Labai aciu uz atsakymus
Praeita nestuma 22 savaite nubego vandenys ir teko pagimdyti leliuka, kuris buvo per mazas, kad gyventu... Padare tyrimus nustate, kad priezastis infekcija, kuri pragrauze vandenmaisi...
Kokia tikimybe, kad ji pasikartos? Kokius tyrimus galima padaryti, kad suzinoti yra ji ar ne? Ar yra kokie nors pozymiai, kad ji jau yra? Galu gale kaip apsisaugoti?
Labai aciu uz atsakymus
Reikia išsitirti dėl lytinu keliu plintančių ligų, o sekančio nėštumo metu kiek dažniau atlikti makšties mikrofloros tyrimą.
Laba diena
Esu 7sav.nėštume šiandien ir vakar atsirado šviesiai rudų išskyrų bet jų buvo labai mažai, vakar vakare toks gumuliukas ir šiandien iš ryto taip pat (daugiau nepasirodė). Man yra žaizdelė kaklelyje, gal dėl to. Bet tos išskyros nėra kraujingos. Ar gli taip būti ar verta kuo greičiau pas daktarą kad nebūtų persileidimas.
Esu 7sav.nėštume šiandien ir vakar atsirado šviesiai rudų išskyrų bet jų buvo labai mažai, vakar vakare toks gumuliukas ir šiandien iš ryto taip pat (daugiau nepasirodė). Man yra žaizdelė kaklelyje, gal dėl to. Bet tos išskyros nėra kraujingos. Ar gli taip būti ar verta kuo greičiau pas daktarą kad nebūtų persileidimas.
Laba diena,
Norėjau pasiteirauti ar nepakenks vaistai "Lomeksin" žvakutės (jeigu gerai parašiau pavadinimą) kai yra 8 savaičių nėštumas? Man paskirta trys žvakutės po 200mg.
Norėjau pasiteirauti ar nepakenks vaistai "Lomeksin" žvakutės (jeigu gerai parašiau pavadinimą) kai yra 8 savaičių nėštumas? Man paskirta trys žvakutės po 200mg.
Pamirsau dar viena klausimuka: Nuo 10 nestumo svaites gydytoja man vis nustato nestumini grybeli, eme paseli, bet jos issireiskimu jis nieko bloga nerodo. Dabar nestumas jau 38 savaites. Visa ta laika gydytoja man skyre ivairiausias zvakutes: Macmiror, Polygynax, Klion D, Nistatin...-nepadejo. Kaip tai gali paveikti dar negimusi leliuka?
Laba diena
Kita savaite eisiu pas ginekologe,nestumas 5sav
Norejau suzinoti ar gydytoja ims tepineli ar reikia paciai paprasyt,kad paimtu?Kokius dar tyrimus turetu atlikti per pirmaji apsilankyma?
Dekui uz atsakyma
Kita savaite eisiu pas ginekologe,nestumas 5sav
Norejau suzinoti ar gydytoja ims tepineli ar reikia paciai paprasyt,kad paimtu?Kokius dar tyrimus turetu atlikti per pirmaji apsilankyma?
Dekui uz atsakyma
Bet kuriuo atveju pasirodžius kraujingoms išskyroms reikia pasirodyti gydytojui.
Nepakenks.
Paprastai grybeliniai makšties uždegimai jokio poveikio vaikeliui neturi.
Paprastai pirmojo apsilankymo metu visada imamas tepinėlis. Taip pat atliekami kraujo, šlapimo tyrimai. Dėl kitų tyrimų - aptarsite su savo gydytoja.
Sveiki.Esu 16 sav.nėščia,kartais atsiranda išskyrų-jos tąsios,bet skaidrios,be kvapo-ar jos ką nors reiškia,ar tai normalu?Ačiū už atsakymą.