Įkraunama...
Įkraunama...

AUTO renginių anonsai

žinau, kad pamatysiu, įvairias varžybas stebiu jau ne vienus metus, o per paskutinius kelius ir susipažinau nemažai su kuo smile.gif
slalomą gerbiu dėl to, kad tai pradžių pradžia visiems kitiems sportams.
denaxa, kas tavo finansus iščiulpia? pačios darbas visai neprastas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 06 25, 22:11)
žinau, kad pamatysiu, įvairias varžybas stebiu jau ne vienus metus, o per paskutinius kelius ir susipažinau nemažai su kuo smile.gif
slalomą gerbiu dėl to, kad tai pradžių pradžia visiems kitiems sportams.
denaxa, kas tavo finansus iščiulpia? pačios darbas visai neprastas. smile.gif

Nu,as gi ne viena gyvenu-reikia seima,buta islaikyt...viena dukra dar su manim gyvena...o daugiausiai pinigu tai va sitas mano hobis ir isciulpia,viskas,kas lisno ir nelabai-suryja astra smile.gif Atlyginimas tikrai ne toks,kad viskam uztektu smile.gif
Atsakyti
Gal ne į temą, napykit 4u.gif
Norėjau paklaust, gal čia yra ir iš pajūrio kokių merginų, kurioms galėčiau palaikyt kompaniją AUTO renginiuose, iš stebėtojų tribūnų? ax.gif Taip norisi, o nėr su kuo rolleyes.gif
Atsakyti
vat vat, aš vis dar džiaugiuosi tuo laiku, kurį galiu skirti sau smile.gif nors, reikia pripažinti, aš jau maniau, kad jojimas yra brangus hobis, bet palyginus su šituo, tai... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džu: 25 birželio 2014 - 21:40
QUOTE(liepsnelee @ 2014 06 25, 22:32)
Gal ne į temą, napykit  4u.gif 
Norėjau paklaust, gal čia yra ir iš pajūrio kokių merginų, kurioms galėčiau palaikyt kompaniją AUTO renginiuose, iš stebėtojų tribūnų?  ax.gif  Taip norisi, o nėr su kuo  rolleyes.gif

I renginius reikia vaziuoti,o kompanija susirasi/susipazinsi vietoje smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(džu @ 2014 06 25, 22:39)
vat vat, aš vis dar džiaugiuosi tuo laiku, kurį galiu skirti sau smile.gif  nors, reikia pripažinti, aš jau maniau, kad jojimas yra brangus hobis, bet palyginus su šituo, tai... biggrin.gif

Taip,autosportas-brangus hobis smile.gif Su tokiu hobiu pinigo neuzgyvensi,nes viskas ten ir sueina...smile.gif
Atsakyti
little feet kaip ir nuo tos pusės. smile.gif
Beje, kad nebūtų tuščias flūdinimas, į temą, keliu nuorodą į vieną renginį pas mūsų kaimynus baltarusius. Unlimit 500+. Jeigu kam girdėti dragtimes, rusų milijonierių užgaidomis tobulinti besirungiantys super automobiliai, tai yra iš tos pačios serijos, tik persikelia į minsko oro uostą. Reginys turėtų būt vertas, jeigu kam leidžia galimybės nuvykti.
http://www.unlim500.ru/#slide0
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2014 06 25, 22:32)
Gal ne į temą, napykit  4u.gif 
Norėjau paklaust, gal čia yra ir iš pajūrio kokių merginų, kurioms galėčiau palaikyt kompaniją AUTO renginiuose, iš stebėtojų tribūnų?  ax.gif  Taip norisi, o nėr su kuo  rolleyes.gif
Aš iš Klaipėdos smile.gif Į artimiausią 06 29 slalomą nevažiuoju, nes ten greituminis - ne mano techninėms galimybėms. Bet liepos pradžioj arba pabaigoj turėtų būti Pajūrio slalomo trečias etapas smile.gif
Atsakyti
Liepos 27 d Klaipėdos raj. Pajūrio slalomo trečiasis etapas
Atsakyti
jau mačiau, turėsi laiko susigyventi su naujuoju automobiliu ir gerai sudalyvaut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 07 03, 20:59)
jau mačiau, turėsi laiko susigyventi su naujuoju automobiliu ir gerai sudalyvaut thumbup.gif
Kažin ar pasiryšiu dalyvaut be pasimokymo pas Andrejų biggrin.gif Nooors darosi vis drąsiau važiuoti, žiūrėsim biggrin.gif
Bet gali būti, kad tuo metu būsiu Vilniuj ar jo apylinkėse - kitą savaitę turėtų paaiškėti g.gif
Atsakyti
Pajūrio slalomo 4 etapas Klaipėdoje, rugsėjo 7 (panašu, kad bus labiau figūrinis vairavimas)
Medinio ratlankio 5 etapas Vainodėje, Latvijoje, rugsėjo 14 (greituminis slalomas)
Atsakyti
taip vilioja kur nors toliau nuvažiuot sudalyvaut, bet savo chodu tiek km turbūt išprotėčiau su savo pirpalyne biggrin.gif po 100 km vien išlipu spengiančia galva, kaip visąnakt klube buvus biggrin.gif
Atsakyti