Įkraunama...
Įkraunama...

AUTO renginių anonsai

fju biggrin.gif šiąnakt net sapnavau
Atsakyti
Nu nieko sau...smile.gif dar gi tiek laiko iki ju biggrin.gif As tai paprastai nakti pries varzybas uzmigti negaliu,o ryte pusryciai nelenda,tai pastoviai atvarau neisimiegojusi ir nevalgiusi... doh.gif lotuliukas.gif

O del trasos nebijok,bus gi laiko pavaikscioti ir isiminti smile.gif As seniai nevaziavusi niekur tai irgi gali visko buti,nes is prigimties esu linkusi nusigrybauti... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 24 birželio 2014 - 20:15
dabar kelios savaitės bus gan įtemptos, dar du etapai širvintose ir treniruotė, auto remonte, tvarko rankinį, tiksliau, paaiškėjo, kad reikia ir galinius diskus su kaladėlėm keist, buvo kreivi visai, išlaidos netikėtos blink.gif priekinės padangos jau irgi be kraštų, nusiėdė, bet gal atlaikys dar..
Atsakyti
Tai tu jau rimtai pasiruosus busi,kaip reikiant,taip sakant smile.gif O as visai nesiruosiu-nera galimybiu... Jei dar bus slapia danga bus visai prastai-padangos mano netikusios,o priekines ant slapio nu visai nevaziuoja,buksuoja is posukiu,ir negali gazo duoti kai jo reikia-kencia tada vaziavimo laikas stipriai...+ dar tai,kad isibegejimas mano astrikes nekoks-kol isuki varikli,jau ir stabdyt laikas...biggrin.gif Ai,nu bet del malonumo vaziuoju,sakykim taip...biggrin.gif Butu gerai,kad moteru klase gausesne butu-butu idomiau...gal dar uzsiregins kas nors...taip tikiuosi... g.gif
Atsakyti
žinau su tuo išsukimu, iki sezono pradžios mokinausi su savo 66 kw smile.gif
bijau, kad moterų nebus daug, jau pusė dalyvių susirašė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 06 24, 22:12)
žinau su tuo išsukimu, iki sezono pradžios mokinausi su savo 66 kw smile.gif 
bijau, kad moterų nebus daug, jau pusė dalyvių susirašė verysad.gif

Kazkodel i cempionata visada moterys nelabai registruojasi,itariu-del kainos,gal vyrai pinigu nelabai duoda... rolleyes.gif mano masinoj-55kw bigsmile.gif
Atsakyti
na, bet kainos tai vistiek visur panašios, mažiausiai mokėjau crx atidaryme, ten buvo lyg 20 lt, širvintose 60 lt, svc treniruotė 40 lt, na, o čia 70 rolleyes.gif
aišku, iš šono gali tai atrodyt kaip pinigų švaistymas, bet tai jau tapo mano laisvalaikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 06 24, 22:36)
na, bet kainos tai vistiek visur panašios, mažiausiai mokėjau crx atidaryme, ten buvo lyg 20 lt, širvintose 60 lt, svc treniruotė 40 lt, na, o čia 70  rolleyes.gif
aišku, iš šono gali tai atrodyt kaip pinigų švaistymas, bet tai jau tapo mano laisvalaikiu smile.gif

70+10 uz licencija=80 smile.gif Ar tu turi metine pasidariusi?
bet kad Sirvintose 60... g.gif Nera ten uz ka tiek moket,sakyciau,kai varzybos nelegalios (nederintos su lasf)... g.gif
Atsakyti
tai va, kad nėra, ir danga prasta, pereitą kartą išvis vien smėlis buvo paviršiuje, ir tvarka tragiška, važiuoja žmonės baisaus stovio auto, trasoje genda, išlekia į laukus, vidury trasos kuras baigiasi, ir taip pastoviai. Nemato klaidų, pvz pravažiavo ne pagal trasą, teisėjai nemato, skaito kaip už gerą. Ir dar kuras iki širvintų, dauguma rimtesnių dalyvių ,mačiau, po kartą sudalyvavo ir daugiau kitų etapų nelankė. O aš tai tik mokymo tikslais, kad pasitreniruočiau. Sorry, pamiršau licenziją, aš irgi vienkartinę pirkau.
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 06 24, 23:01)
tai va, kad nėra, ir danga prasta, pereitą kartą išvis vien smėlis buvo paviršiuje, ir tvarka tragiška, važiuoja žmonės baisaus stovio auto, trasoje genda, išlekia į laukus, vidury trasos kuras baigiasi, ir taip pastoviai. Nemato klaidų, pvz pravažiavo ne pagal trasą, teisėjai nemato, skaito kaip už gerą. Ir dar kuras iki širvintų, dauguma rimtesnių dalyvių ,mačiau, po kartą sudalyvavo ir daugiau kitų etapų nelankė. O aš tai tik mokymo tikslais, kad pasitreniruočiau. Sorry, pamiršau licenziją, aš irgi vienkartinę pirkau.

Rimtesni dalyviai ten nevaziuoja,nes prarastu lasf licencija-yra draudziama nelegaliose vaziuoti rimtiems sportininkams ax.gif As pradejau nuo Sirvintu,puikiai zinau kas ten darosi...organizatorius labai geras zmogus (toks nors prie zaizdos dek),tai nelabai susitvarko ten...+dar ir girtu trasoje pilna buna... doh.gif O dabar,kai jau senstu-nebesinori tokiuose bardakuose vaziuoti,tai tik svc belieka...anksciau dar toks Elvis organizavo slalomus,buvo neprastesni nei svc ir trasos idomios-vaziuodavau visada jo slalomuose...o dabar be svc realiai nera kur...
Atsakyti
iš slalomisto atimtų licenziją? g.gif kad apskritai atsidarius lasf toks dalykas kaip slalomas nelabai ir minimas, žiedinės ten visokios, raliai, kitos sporto šakos, o čia tokia prie nerimtesnių, mums, su paprastomis mašinytėmis pasistumdyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 06 25, 18:53)
iš slalomisto atimtų licenziją? g.gif  kad apskritai atsidarius lasf toks dalykas kaip slalomas nelabai ir minimas, žiedinės ten visokios, raliai, kitos sporto šakos, o čia tokia prie nerimtesnių, mums, su paprastomis mašinytėmis pasistumdyti. smile.gif

Yra bendra lasf sportininko licencija,neskirstoma atskirai-slalomui ar dar kazkam...zmones vaziuoja slaloma del igudziu.Svc visada buna legalios varzybos ir suderintos su lasf,todel nepigios,o ir organizacija auksciausiam lygyje.O slalomo cempionatas itrauktas i lasf sporto kalendoriu smile.gif Slalomas nera nerimtos varzybos,tai tiesiog pati pigiausia ir saugiausia sio sporto saka,prieinama praktiskai visiems (nereikia specialiai ruosti masinos),as,pvz.,noreciau galbut kazko daugiau,bet dziaugiuosi,kad prieinama bent jau si...pvz.,greituminiam vaziuoti jau nebegaliu-neuztenka biudzeto... smile.gif Beje,cempionate pamatysi daug sporto asu smile.gif
Atsakyti