Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

važiuoju kartą namo iš dailės mokyklos, po tapybos pamokos. Sėdžiu sau ramiai autobuse, tik kažko žmonės vis į mane dėbčioja... Pareinu namo, žvilgt į veidrodį, o ant kaktos, tarp antakių toks RYŠKUS mėlynas brūkšnys doh.gif tai nuo to laiko po tapybos visada atidžiai veidrody apsižiūrėdavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jazzcat @ 2009 03 02, 16:42)
važiuoju kartą namo iš dailės mokyklos, po tapybos pamokos. Sėdžiu sau ramiai autobuse, tik kažko žmonės vis į mane dėbčioja... Pareinu namo, žvilgt į veidrodį, o ant kaktos, tarp antakių toks RYŠKUS mėlynas brūkšnys doh.gif  tai nuo to laiko po tapybos visada atidžiai veidrody apsižiūrėdavau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na ir prisijuokiau, iki ašarų thumbup.gif thumbup.gif

o man kartą per pirmą pasimatymą su nauju vaikinu toks nemalonumas buvo. na sėdim kavinej, kalbam juokiamės, gurkšnojam vyna, o jis man vis mirkt mirkt pamerkia akį, na aš jam atgal mirkt mirkt, jis vėl ką pasako vėl mirkt, aš jam atgal tik mirkčioju mirkčioju patenkinta. o va grįžus namo supratau, kad jis ne man mirkčiojo, o kad jam tiesiog nervinis TIKAS doh.gif doh.gif lotuliukas.gif o jau kaip gėda buvo kitą kartą susitikt... doh.gif iš viso galvojau nebesusitiksim, nes aš jo vietoj būčiau pamanius kad iš manęs tyčiojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 02, 00:32)
Parvaziavau autobusu is rajono.Man islipant ilipo mergina,tokia pamaiva.Pareinu namo,vyras su kaimyno sunumi geria kava,na as ir pavariau kokia merga autobuse maciau g.gif tokia anokia,epitetu nepagailejau biggrin.gif Kaimyno sunus sako-Cia mano busima zmona blink.gif

thumbup.gif Isivaizduoju,kaip jauteisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievag @ 2009 03 02, 18:21)
lotuliukas.gif  na ir prisijuokiau, iki ašarų  thumbup.gif  thumbup.gif

o man kartą per pirmą pasimatymą su nauju vaikinu toks nemalonumas buvo. na sėdim kavinej, kalbam juokiamės, gurkšnojam vyna, o jis man vis mirkt mirkt pamerkia akį, na aš jam atgal mirkt mirkt, jis vėl ką pasako vėl mirkt, aš jam atgal tik mirkčioju mirkčioju patenkinta. o va grįžus namo supratau, kad jis ne man mirkčiojo, o kad jam tiesiog nervinis TIKAS doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  o jau kaip gėda buvo kitą kartą susitikt...  doh.gif  iš viso galvojau nebesusitiksim, nes aš jo vietoj būčiau pamanius kad iš manęs tyčiojasi  lotuliukas.gif

Sitas atvejis tai super!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
oi prisijuokiau tai nerealiai thumbup.gif pati irgi galiu pora istoriju papasakot, na is tikro daug ju tokiu, pvz ziurim filma kino teatre, aisku priverte mane eit i siaubeka, nors ju nekenciu, man tiesiog baisu, ir aisku visi zvengia, mane gasdina, rankas kaisioja, staiga ateina ta viena is tu itemptuju akimirku ir dar man kazkas su ranka perbrauke per plaukus, kad jus zinotumet kaip as uzsiklykiau doh.gif blush2.gif visi aplinkiniai zvengt pradejo, nekalbu jau apie draugus, retas kuris filma beziurejo... doh.gif dar viena istorija, na cia jau aciu dievui ne man, bet irgi kino teatre, zodziu si rudeni naujo dzeimso bondo filmo premjera, naktis, visi laukia kada prasides, aisku sale prikimsta, pilnut pilnutele, visi susikaupe ziuriu, po kiek laiko kazkokie studenciokai jau ir garsiai replikuoja viska kas vyksta ir kazkoks vargselis susimasto nueit i WC ar kur tai, zodziu gryzta jis, salej tai tamsu ir kad teskesi jis ant laiptu, bet dar su tokiais pasiridenimais zemyn, man jo taip pagailo, niekas filmo nebeziurejo, visi zvenge uz pilvu susieme, va cia tai tikrai netureciau kur akiu det doh.gif
Atsakyti
Užpraeita žiema. Gatvėse slidu kaip čiuožykloj. Stengiuosi kuo atsargiau tipenti, mažais žingsniukais, na, taip atsargiai atsargiai.
Matau, kad iš priekio šaligatviu artėja vyriškis, maždaug vidutinio amžiaus. Na ir kas? Ar maža vyriškių šiam pasauly su kuriais teko apsilenkti einant šaligatviu..?
Ir pasitaikyk tu man taip, kad apsilenkimo akimirka pasitaikė ties įėjimu į prduotuvę, kuris gražiai nugludintas, toks pandudo funkciją atliekantis doh.gif Na, toks vos vos iškilus pakylėjimas ir nužemėjimas kitoj pusėj, turbūt įsivaizduojat...
Aišku slystelėjau ir, stengdamasi išsilaikyti ant kojų, refleksiškai stengiausį į kažką įsikibti biggrin.gif Įsikibau. biggrin.gif Į mane lenkiančio vyro...užpakaliuką doh.gif blush2.gif Ir ne šiaip sau tekštelėjau, o visu svoriu savo delne pajutau jo sėdmens svorį... blush2.gif
Gėdų gėda. Moviau šalin akių nepakeldama... doh.gif
Atsakyti
Veiksmas vyksta universitete, ne Lietuvoje, dideeeeeeeeeeeeeeelėje kavinėje, sausakimšoje žmonių ax.gif sėdžiu prie lango, visi kiti - šone, žodžiu matomumo laukas pats tas. Kėdė tokia baro tipo, tik žemesnė ryškiai, sėdžiu prie pc, rašau, bandžiau atsiremti nugara į kėdę - tas baigėsi kritimu ant nugaros ir kojų sumakalavimu doh.gif lotuliukas.gif Nes aišku man būtinai reikėjo pataikyti atsisėsti ant tos kėdės, kuri yra sulūžus doh.gif Bandžiau įsivaizduoti, kad niekas nematė, už pusvalandžio nuo nutikimo priėjo toks vaikinukas, sako, gal patraukim tą kėdę, kad niekas daugiau neatsisėstų hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
prisiminiau ir as viena atsitikima.buvau kokioj 7 klasej.pertrauka.einam su klasioke koridorium ir ja kazkas stumtelejo ji nenoredama pargriut rankomis atsireme i paneles ir kitos klases krutine.o krutine pas panele buvo ne maza.zodziu abiem rankytem paeme uz papuku.nezinau kuriai buvo labiau geda blush2.gif ir dar viena prisiminiau literaturos pamoka.atsiskaitoma uz eilerasti.uz mano nugaros sedi klasiokas eilerascio jis nemoka todel sumaste,kad reikia knyga atremt i mano kedes atlosa.mokytoja per mano nugara knygos nematys jam beliks perskaityt ta eilerasti.as pritraukiu kede prie jo suolo jis knyga atremia i kedes atlosa ir pila graziai eilerastuka.kadangi kede buvo aukstoka,o dar toli nuo mano suolo man taip sedet pasidare nepatogu ir as ta kede pritraukiau arciau savo suolo,kad man butu patogiau.tik truktelejus kede isgirdau kaip nukrenta knyga doh.gif doh.gif klasiokas aisku eilerascio nebuvo pabaiges sakyti blush2.gif jei neklystu jis gavo dvejeta kaip man tada buvo geda pries ji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 01, 23:32)
Parvaziavau autobusu is rajono.Man islipant ilipo mergina,tokia pamaiva.Pareinu namo,vyras su kaimyno sunumi geria kava,na as ir pavariau kokia merga autobuse maciau g.gif tokia anokia,epitetu nepagailejau biggrin.gif Kaimyno sunus sako-Cia mano busima zmona blink.gif

lotuliukas.gif į vestuves kvietė?

QUOTE(jazzcat @ 2009 03 02, 16:42)
važiuoju kartą namo iš dailės mokyklos, po tapybos pamokos. Sėdžiu sau ramiai autobuse, tik kažko žmonės vis į mane dėbčioja... Pareinu namo, žvilgt į veidrodį, o ant kaktos, tarp antakių toks RYŠKUS mėlynas brūkšnys doh.gif  tai nuo to laiko po tapybos visada atidžiai veidrody apsižiūrėdavau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif įsivaizduoju jausmelį biggrin.gif paskui važiuodama vis žiūrėčiau ar nėra tų žmonių,kurie tada važiavo ax.gif

QUOTE(dovile01 @ 2009 03 04, 00:01)
Užpraeita žiema. Gatvėse slidu kaip čiuožykloj. Stengiuosi kuo atsargiau tipenti, mažais žingsniukais, na, taip atsargiai atsargiai.
Matau, kad iš priekio šaligatviu artėja vyriškis, maždaug vidutinio amžiaus. Na ir kas? Ar maža vyriškių šiam pasauly su kuriais teko apsilenkti einant šaligatviu..?
Ir pasitaikyk tu man taip, kad apsilenkimo akimirka pasitaikė ties įėjimu į prduotuvę, kuris gražiai nugludintas, toks pandudo funkciją atliekantis  doh.gif Na, toks vos vos iškilus pakylėjimas ir nužemėjimas kitoj pusėj, turbūt įsivaizduojat...
Aišku slystelėjau ir, stengdamasi išsilaikyti ant kojų, refleksiškai stengiausį į kažką įsikibti  biggrin.gif Įsikibau.  biggrin.gif  Į mane lenkiančio vyro...užpakaliuką  doh.gif  blush2.gif Ir ne šiaip sau tekštelėjau, o visu svoriu savo delne pajutau jo sėdmens svorį...  blush2.gif
Gėdų gėda. Moviau šalin akių nepakeldama...  doh.gif

lotuliukas.gif žinos vyriškis,kad reikia pasitraukt iš kelio,kai moteris eina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 03 04, 08:16)
atsiskaitoma uz eilerasti.uz mano nugaros sedi klasiokas eilerascio jis nemoka todel sumaste,kad reikia knyga atremt i mano kedes atlosa.mokytoja per mano nugara knygos nematys jam beliks perskaityt ta eilerasti.as pritraukiu kede prie jo suolo jis knyga atremia i kedes atlosa ir pila graziai eilerastuka.kadangi kede buvo aukstoka,o dar toli nuo mano suolo man taip sedet pasidare nepatogu ir as ta kede pritraukiau arciau savo suolo,kad man butu patogiau.tik truktelejus kede isgirdau kaip nukrenta knyga doh.gif  doh.gif klasiokas aisku eilerascio nebuvo pabaiges sakyti blush2.gif jei neklystu jis gavo dvejeta kaip man tada buvo geda pries ji doh.gif

Mes dešimtoj klasėj turėjom tokią jauną mokytoją, ką tik baigusią. Tai ji atsiskaitant eilėraščius, niekad nežiūrėdovo į mokinį, o nuolat pro langą kažkur- tai mes darydavom taip (knygą paėmiau pirmą pasitaikiusią iš lentynos, gal ir ne visai mokyklinę blush2.gif ):
user posted image
Ir taip darydavo visi be išimties, stovi prieš klasę "deklamuoja" ir gauna gerus pažymius. blush2.gif
Atsakyti
Doviles01 istorija man irgi priminė dar vieną nutikimą:

buvo taip pat siaubingai slidu, einu kažkur, kojos tik slysčioja į šalis, o iš priekio ateina kažkokia pagyenusi porelė. Galvoju: kad tik neišsitėkščiau dabar... Aišku, sulig ta mintim ir plojaus tiesiai tiems žmonėms po kojom lotuliukas.gif Vyras kažką sumurmėjo, maždaug vaitaitai, vargšelė... Aš tik dėbtelėjau piktai susinervinus, atsikėliau ir nuėjau. Kitą dieną geriausia draugė sako: o mano tėvai tave matė, sakė paslydai.. Tada supratau, kad tai jiems ir nukritau po nosim, ir net nepasisveikinau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Keliu nepelnytai užmirštą temelę į viršų...

Žodžiu, istoriją papasakojo mano mama. Ėjo jinai su savo sese (mano krikšto mama) šaligatviu ir, kaip kartais būna, pristabdė kažkoks vyras savo mašiną, pravėrė langą ir klausia: "Bobos, kur einat?" (jos taip išgirdo). Jos pasimetė, susižvalgė tarpusavyje... (O buvo tikrai ne bobos dar, dar 40-ties nei viena neturėjo, ir kaip bobos tikrai neatrodė schmoll.gif ). Perklausia, jos tą vyrą: "Ką sakot?". Tas vėl: "bobos, kur einat?"... Moterys visai pasimetė, galvoja - o pats tai irgi ne jauniklis... unsure.gif Vyras, netekęs kantrybės, užbaubė iš visų plaučių: "Kur baseinas?". O jas kad suėmė juokas, išgirdus pagaliau, ko iš tikrųjų klausia tas vyras, kad nei viena neįstengė jam nei žodžio atsakyt... lotuliukas.gif Žmogus pamatė, kad susikalbėti nepavyks, mostelėjo ranka ir nuvažiavo... Matyt, pagalvojo vargšelis, kad kažkokios dvi priekvaišės po miestą tąsosi...
Atsakyti