Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(silverfox @ 2008 12 16, 00:41)
Na ką, ir aš šiandien apturėjau...Nieko įpatingo, bet tą akimirką mieliau būčiau buvus bet kur, tik ne ten...
Sugalvojau batus nusipirkti cool.gif , vaikštau po batų parduotuves (žmonių, žinoma, marios, juk išpardavimai) užsuku į "Žygio batai", pamatau patikusius batus bigsmile.gif ... Paimu vieną iš jų, apžiūrinėju g.gif ...Nusprendžiu paėjėt tolkiau,  batą dedu į jo vietą, tas zaraza ėmė svyruoti, prilaikiau, rodos stabilizavau padėtį thumbup.gif , bet kur tau - batas pasviro ir visi batai kaip domino kaladėlės vinas po kito žemės dardėt pradėjo, ko ko, bet pirkėjų dėmesio nestokojau  .... Iškart pribėgo pardavėja sutvarkyti, o aš mirdama iš gėdos atsiprašinėjau blush2.gif ...Vos baigus statyti batus į jų vietą, nėriau iš parduotuvės neatsigręždama... doh.gif

man daznai tose parduotuvese taip nutinka, ir man visai negeda tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
labai geri atsitikimai su žydukais thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ir as papasakosiu,man gal buvo kokie 3-4m.mamos darbas buvo mieste,o mes gyvenom mazame miestelyje.Taigi,rytas-zmoniu pilnas autobusas,ko gero kursuodavo tik vienas autobusas per valanda tais laikais biggrin.gif Zodziu,konduktore pasisodino mane salia saves,kalbina ir per langa rodo.Sako"paziurek,kokia grazi karvyte,ka karvyte daro"?O as"sika".Mama,sake kad neturejo kur akiu det po tokio mano pasisakymo.
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 01 10, 14:10)
bet tai kaip reikia nepazinti savo sijono hihihi.gif  doh.gif

ir kaip nepajusti, kad pametei biggrin.gif
Atsakyti
papasakosiu ir as viena...is mokyklos laiku, pradiniu klasiu dar...

gavau gi dovanu kailinukus..ale suba tokia...ryskiai ryskiai geltona...pati nedidele buvau, kai ja apvilko, kaip meskute, vos paeinu, bet gi grazu labai....

abtroke gal buvau...
pirma diena i mokykla su naujaisiais kailiniais...visiem grazu...
einam jau is mokyklo su klasioke namo..paskui ir priesais daug kitu mokiniu..o buvo ziema, bet ziauri pliurze...nu ir ka..paslydau...ir...isivaizduokit ir taip panesu tuos kailinius tai kur dar lyksvara islaikysi..nu ir ant pilvo su ryskiais naujais kailiniais....smile.gif))))))))))))))o atsikelti irgi sunku...nepasikeliu:)))))
namo grizau uzsidejus kuprine is priekio... biggrin.gif

daug metu praejo, bet sita ivyki prisimenu kaip siandien...taip geda buvo, kad galvojau daugiau i mokykla nebeisiu:))))))))))
Atsakyti
O man vat buvo, sedziu pamokoja gal kokioje 5 klaseje mokiausi ir uzsimanau i wc. o mokytoja neisleido sako lauk pamokos galo, o man jau viskas kaip noriu, dar karta prasau leidymo negavau. ir ka prileidau i kelnes blush2.gif
Iki siol pamenu galvojau daugiau tikrai i mokykla neisiu, bet teko
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2009 01 11, 03:58)
O man vat buvo, sedziu pamokoja gal kokioje 5 klaseje mokiausi ir uzsimanau i wc. o mokytoja neisleido sako lauk pamokos galo, o man jau viskas kaip noriu, dar karta prasau leidymo negavau. ir ka prileidau i kelnes blush2.gif
Iki siol pamenu galvojau daugiau tikrai i mokykla neisiu, bet teko

Čia jau ir mokytoja....Trūksta žodžių. ax.gif
Atsakyti
Cia draugei nutiko biggrin.gif
Dirba ji su bilietais. Uzsisake moteris telefonu bilieta, bet kazkaip nevyko ten viskas sklandziai, na tai, kai jau moteris atejo apsimoketi, drauge labai stengesi biggrin.gif Sumokejo moteris, ir iseidama jai sako:"gal Jus paketa turite?" Drauge wub.gif "paketa?" Moteris "As turejau, bet bevaziuojant ir tas suplyso.." Drauge puole prie savo rankinuko, iesko, istraukia ir duoda jai tampona, sako "paketo neturiu, va tik maza tamponeli" (ten mini buvo). Moteris tada "man ne tampono reikia, man paketo, na, susideti daiktam, maiselio..." Tada ta sako, jau visa bordava is gedos maiselio ieskot puole, bet kadangi moteris skubejo, sako "tai neieskokit, gal rasiu kioske"... lotuliukas.gif
Atsakyti
ejau i pirma klase.kieme vaikai zaide,as maziausia,kiti gerokai vyresni,bet mane prieme,vaikinas ispyskino,stoit stotuja ruka podniata i mesto chu---,visit granata!!mane taip suzavejo,nors nieko nesupratau,bet pakako isgirsti viena karta,ir ismokau visam gyvenimui.gryzau namo.
labai pakyletos nuotaikos,savimi besizavinti,kad taip greitai ismokau eilerastuka.yzygiuoju i kambari pas tevus, uzlipusi ant mazutes kedutes,paskelbiu kad pasakysiu eilerasti.iskeliu ranka,ir oratoriskai ispyskinu!ziureju i tevus ir negalejau suprasti-kodel jie nesidziaugia.tevas issitrauke dirza,mama pratruko rekti,gavau lupti,plius moralu.apmaudu buvo tai,,kad taip niekas ir nepaaiskino ka as blogo padariau.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 01 11, 15:05)
ejau i pirma klase.kieme vaikai  zaide,as maziausia,kiti gerokai vyresni,bet mane prieme,vaikinas ispyskino,stoit stotuja ruka podniata i mesto chu---,visit granata!!mane taip suzavejo,nors nieko nesupratau,bet pakako isgirsti viena karta,ir ismokau visam gyvenimui.gryzau namo.
labai pakyletos nuotaikos,savimi besizavinti,kad taip greitai ismokau eilerastuka.yzygiuoju i kambari pas tevus, uzlipusi ant mazutes kedutes,paskelbiu kad pasakysiu eilerasti.iskeliu ranka,ir oratoriskai ispyskinu!ziureju i tevus ir negalejau suprasti-kodel jie nesidziaugia.tevas issitrauke dirza,mama pratruko rekti,gavau lupti,plius moralu.apmaudu buvo tai,,kad taip niekas ir nepaaiskino ka as blogo padariau.

eilėraštis labai geras thumbup.gif tik gaila tėvai nesuprato, užuojauta dėl diržo
console.gif
Atsakyti
o ką tai reiškia?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 11, 20:53)
o ką tai reiškia?

Stovi statula ranka pakelta, o vietoj b... kaba granata...
lotuliukas.gif
Atsakyti