Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

nepabandžius nesužinosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 03 16, 15:04)
o aš ką, neverta??? rolleyes.gif bet vistiek, pirmiau kirba įtarimas, jei spokso, kad kažkas ne taip biggrin.gif

lotuliukas.gif nemirtinga thumbup.gif aš parduotuvėj stovėdama prekes į kito vyro krepšį kroviau, ir dar pasakojau kažką doh.gif tas tyli...pakeliu akis-va tada tai buvo gėėda doh.gif

ne tai beabejo verta čia kas be ko cool.gif

oi tokių pasišnekėjimu ale su savu turėjau begalė , arba atsisėdimų ne į ta mašina , nes neskaičiuoju irnesakyk.gif

arba kažkada priėjau prie mašinos kad lūpas pasidažyt na veidrodukų pasinaudot reikėjo , o ten veidrodiniai stiklai , nieko nesimato aš sau maivausi prieš juos ir tik lietai nusileidžia langas o ten du dėdės va taip žiūri bigsmile.gif troški gėda irgi buvo biggrin.gif
QUOTE(com @ 2010 03 17, 10:47)
P.S. tik niekaip nesuprantu, kaip galima kelnes nusimaut kartu su pedkelnem ar kartu su trauzais, net jei ir nusimauna kas, tai kaip galima ta pacia akimirka ju neisimt  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

aš irgi nesuprantu , niekaip kita dieną tokias apsimaut galima blink.gif doh.gif bet čia gyvenimas jame ištikrųjų VISKO BŪNA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 17, 13:16)
aš irgi nesuprantu ,  niekaip kita dieną tokias apsimaut galima  blink.gif  doh.gif  bet čia gyvenimas jame ištikrųjų VISKO BŪNA  biggrin.gif

o gal taip gavosi, kad ne namie nakvojo biggrin.gif nu tai ir nusivilko viska kartu skubant biggrin.gif ir pramigo, nes tik paryciais miegot nuejo biggrin.gif ir skubedama rengtis TUOS PACIUS rubus, pedkelniu nepastebejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2010 03 16, 23:57)
O šitoj istorijoj įdomu, mamai tas tėvas viską papasakojo ar kunigas? g.gif

Mamai, pasakojo jos tėvas (mano senelis), o mano seneliui pats vaiko tėvas pasakojo. O kad tas kaimynas tokių visokių frazelių pilnas- tai ir aš žinau, jau kaip išeina į laukus dirti- tai visas kaimas girdi, nors dabar jam jau metų nemažai. Dar nuo vaikystės prisimenu, kad su žodžiais jis nesiskaitė.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 17, 12:16)
ne tai beabejo verta čia kas be ko  cool.gif

oi tokių pasišnekėjimu ale su savu turėjau begalė , arba atsisėdimų ne į ta mašina , nes neskaičiuoju irnesakyk.gif

arba kažkada priėjau prie mašinos kad lūpas pasidažyt na veidrodukų pasinaudot reikėjo , o ten veidrodiniai stiklai , nieko nesimato aš sau maivausi prieš juos ir tik lietai nusileidžia langas o ten du dėdės va taip žiūri  bigsmile.gif troški gėda irgi buvo biggrin.gif

Oi, negaliu, kokie prisiminimai. lotuliukas.gif
Sėdžiu mašioj, gale nuifaudlendas(nu šuo), privaro moteriškė prie lango ir davai šukuoseną taisytis, lūpytes dažytis. Šuo apakęs, aš nuleidžiu stiklą, tada jau bobikė apakus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 03 17, 12:28)
o gal taip gavosi, kad ne namie nakvojo  biggrin.gif  nu tai ir nusivilko viska kartu skubant  biggrin.gif  ir pramigo, nes tik paryciais miegot nuejo  biggrin.gif  ir skubedama rengtis TUOS PACIUS rubus, pedkelniu nepastebejo  lotuliukas.gif

tada dar namo grįždavau laikų ir iš namų čia tokia išėjau jei ką cool.gif

o šiaip aš tai prie tu kurios apsižioplina ypač dažnai ale gi nepulsiu visko pasakot gėda kažkiek juk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 03 17, 13:42)
Sėdžiu mašioj, gale nuifaudlendas(nu šuo), privaro moteriškė prie lango ir davai šukuoseną taisytis, lūpytes dažytis. Šuo apakęs, aš nuleidžiu stiklą, tada jau bobikė apakus.  blink.gif

Man labiausiai patiko vieta, kur šuo apakęs thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 17, 16:16)
tada dar namo grįždavau laikų ir iš namų čia tokia išėjau jei ką  cool.gif

o šiaip aš tai prie tu kurios apsižioplina ypač dažnai ale gi nepulsiu visko pasakot gėda kažkiek juk  biggrin.gif

tavo istorija thumbup.gif -prisijuokiau...net iki asaru..

Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 03 17, 15:42)
Oi, negaliu, kokie prisiminimai.  lotuliukas.gif
Sėdžiu mašioj, gale nuifaudlendas(nu šuo), privaro moteriškė prie lango ir davai šukuoseną taisytis, lūpytes dažytis. Šuo apakęs, aš nuleidžiu stiklą, tada jau bobikė apakus.  blink.gif

as dabar apakus...labai linksma istorija lotuliukas.gif
Atsakyti
Vat prisiminiau..
Vichy vandens parkas,gal žinot,yra toks kubilas ten gilus,tipo čiuoži ir paneri..Tai va,šokau sau laiminga,ir triusikai nusimovė.Bet taip galingai.Nu žodžiu,užsitempiau aš juos,išnėriau į paviršių..Galvoju ai nesvarbu.Lipu į kitą aukštą čiuožt,nučiuožiu.Ir žiūriu tas kubilas buvo permatomas :DDD Sėdi žmonės džiakuzėj,žiopso kaip ten kas įkrenta biggrin.gifD siaubas kai gėda pasidarė.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pažįstamas dirbo Vokietijoje. Vokiečių kalbos kaip ir nemoka, kelis žodžius tik. Taigi važiuoja jis su šeimininke į parduotuvę, ši užsuka į aikštelę, sustoja ir sako: "Wilst du rauchen?" , t.y "Ar nori rūkyti". O vyriškis suprato "raukti". Pradėjo aiškinti "Nein, nein, Frau, Kind" T.Y. "ne , ne žmona, vaikas". Pastovėjo moteris, išsitraukė cigaretę, parūkė, o jis tik tada suprato, ką jam siūlė. Paskui sakė į akis gėda buvo pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2010 03 17, 16:08)
Pažįstamas dirbo Vokietijoje. Vokiečių kalbos kaip ir nemoka, kelis žodžius tik. Taigi važiuoja jis su šeimininke į parduotuvę, ši užsuka į aikštelę, sustoja ir sako: "Wilst du rauchen?" , t.y "Ar nori rūkyti". O vyriškis suprato "raukti". Pradėjo aiškinti "Nein, nein, Frau, Kind" T.Y. "ne , ne žmona, vaikas". Pastovėjo moteris, išsitraukė cigaretę, parūkė, o jis tik tada suprato, ką jam siūlė. Paskui sakė į akis gėda buvo pažiūrėt.

Sakyčiau, vargiai ar ta vokietė suprato ką jis pagalvojo lotuliukas.gif
Atsakyti
sMAGIOS ISTORIJOS. TAIP PRISIJUOKIAU.
Atsakyti