Oi Lera , užjaučiu
Pačiai teko kartą, draugų pažadintai telefonu, pralėkt su pižamos kelnėm iki kelių ir ant jų, gerokai trumpesniu sijonu. Aš ir nesuprantu, kaip taip kartais nejauti ką ir ant ko užsivelki.
manau čia tiesiog skubėjimas išsiblaškimas , na aš rytais ne žmogus tai man atleistina esu žiema su tapkem iki stotelės nuvarius kol pastebėjau
Mano sena istorija.
Pries kokius 10 metu studijavau Klaipedoj. Eilini sekmadieni tevukas nuveze i stoti ( gyvenau ne Klaipedoje ). Autobusu tinegau vaziuot, tai galvoju vaziuosiu su masina , tais laikais prie stociu kas nors siulydavo su maina vezt jei pilna masina pririnkdavo. Na priejo vyrukas, klausia i Klaipeda?
As:
-Jo i Klaipeda.
Vyrukas:
-Ana ten paeik (parode kazkur belekur ), sesk i masina ir palauk.
Na nueinu, ziuriu tikrai masina yra, atsisedu i gala.. Moteris sedi priekyje
As:
-Labas vakaras, ko tai keleiviu nera si vakara. O jus I klaipeda?
Moteris:
-Nea.
Na pagalvojau, kur pakeliui ja isleis. Tyla.
Prasedejau koki 10min kol parejo jos vyras is salia esancios parduotuves ir issiaiskinom ,kad jie nevaziuoja i jokia Klaipeda, ir aplamai ne toj masinoj sedziu.
Dieve ''pozoras'' koks. As jau ir savo lagamina buvau i bagazine itaisiusi..
Bet motersike irgi gera, tyli nieko nesako...
Pries kokius 10 metu studijavau Klaipedoj. Eilini sekmadieni tevukas nuveze i stoti ( gyvenau ne Klaipedoje ). Autobusu tinegau vaziuot, tai galvoju vaziuosiu su masina , tais laikais prie stociu kas nors siulydavo su maina vezt jei pilna masina pririnkdavo. Na priejo vyrukas, klausia i Klaipeda?
As:
-Jo i Klaipeda.
Vyrukas:
As:
Moteris:
-Nea.
Prasedejau koki 10min kol parejo jos vyras is salia esancios parduotuves ir issiaiskinom ,kad jie nevaziuoja i jokia Klaipeda, ir aplamai ne toj masinoj sedziu.
QUOTE(Romy @ 2010 03 16, 14:44)
ji šoke , galvoja " nu tas mano kutvela , na palaukim lai ateina pažiūrėsim ką pasakys kas čia ji tokia" perverte visa bendra judveju gyvenimą ir ieškojo mintyse kabliukų kada galėjo atsirast meiluže
QUOTE(Lera @ 2010 03 16, 09:55)
bet niekaip negaliu suprast kaip galėjau nepajaust juk kažkas ne taip?
nesistebiu kad nepajutai, man irgi panasiai yra buve, tik as dar netoli nuo namu buvau nuejus ir manau nieks nepastebejo
QUOTE(Lera @ 2010 03 16, 16:09)
ei tu juk mane matei , aš ką tavo manymu neverta žvilgsniu ?
o aš ką, neverta??? bet vistiek, pirmiau kirba įtarimas, jei spokso, kad kažkas ne taip
Papildyta:
QUOTE(Romy @ 2010 03 16, 16:44)
Mano sena istorija.
As:
-Jo i Klaipeda.
Vyrukas:
As:
Moteris:
-Nea.
As:
-Jo i Klaipeda.
Vyrukas:
As:
Moteris:
-Nea.
nemirtinga aš parduotuvėj stovėdama prekes į kito vyro krepšį kroviau, ir dar pasakojau kažką tas tyli...pakeliu akis-va tada tai buvo gėėda
QUOTE(buruliuke @ 2010 02 19, 12:54)
Na ir man teko girdeti juokingu istoriju.Krikstijamas 3.5m.berniukas,pila kunigas vandeneli ant galvos,o berniukas sako:eik tu na.....koks saltas vanduo Man juokinga,tevams manau nelabai buvo
o tu boze.. kunigelis turbut aparpoli gavo
Man mama pasakojo, kai ji buvo maža, kad ir tarybiniai laikai buvo, bet kaimuose kunigai kalėdojo. Atvažiuoja pas jų kaimynus kunigas, o namuose tik vienas sūnus gal trijų keturių metukų. Kunigėlis jo klausia:
- kur mama,?
Tas atsako, kad fermose kiaules šeria.
- O kur tėtis?
Vaikas ir pasakė:
- Malkinėj, su malkom p _ _ _ _ i (žodžiu dulkinasi), galiu pašaukti. Bet kunigas nusprendė pats nueiti.
Nueina kunigas į malkinę ir sako tėvui:
- Juozai, kaip gi tu tą vaiką mokai, kaip jis kalba?
O tėvas į tai:
- Ai, auga vienas kaip b _ _ _ s (atitinkamas vyro organas), nėra kas proto pamoko.
- kur mama,?
Tas atsako, kad fermose kiaules šeria.
- O kur tėtis?
Vaikas ir pasakė:
- Malkinėj, su malkom p _ _ _ _ i (žodžiu dulkinasi), galiu pašaukti. Bet kunigas nusprendė pats nueiti.
Nueina kunigas į malkinę ir sako tėvui:
- Juozai, kaip gi tu tą vaiką mokai, kaip jis kalba?
O tėvas į tai:
- Ai, auga vienas kaip b _ _ _ s (atitinkamas vyro organas), nėra kas proto pamoko.
QUOTE(ievag @ 2009 03 02, 18:21)
o va grįžus namo supratau, kad jis ne man mirkčiojo, o kad jam tiesiog nervinis TIKAS
O dieve.. neatlaikys mano sena slapimo pusle
QUOTE(Romy @ 2010 03 16, 14:44)
Mano sena istorija.
Patiko
QUOTE(Florestina @ 2010 03 16, 17:49)
Man mama pasakojo, kai ji buvo maža, kad ir tarybiniai laikai buvo, bet kaimuose kunigai kalėdojo.
O šitoj istorijoj įdomu, mamai tas tėvas viską papasakojo ar kunigas?
MB nutikus istorija. Vaikystėje mama nusivedė bachuriuką į teatrą, o ten veiksmas iš scenos persikėlė į praėjimą tarp žiūrovų. Aktoriai nulipo nuo scenos ir su špagomis špagavosi tarp žiūrovų. MB išsigandęs per pusę salės užkaukė "mama, žiūrėk girtuokliai mušasi!". Mamytė sakė po kėde norėjo palįsti. Va ir kultūrink vaiką nuo mažumės