Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Lera @ 2010 03 16, 10:55)
man taip yra buve su pėdkelnės  blink.gif  po šia diena  silpna pasidaro prisiminus  blush2.gif  va ką reiškia vakarė greit viską nusimauni o ryte apsimauni o pėdkelnes viduj lieka , bet kaip jų nepajaučiau?  blink.gif  tik stovint prie bankomato kur daug žmonių pajutau juk visi žiūri o man iš klešnes pėdkelnes iki puses iš kelnių išlindusios , siaubas kokia gėda po šia dieną tai prisiminus  doh.gif bet niekaip negaliu suprast kaip galėjau nepajaust juk kažkas ne taip?  doh.gif

Oi, čia tai geras, nu juokiuosi su ašaromis dabar... Tik nesupyk.
Atsakyti
Toks netipiškas nutikimas. Einu iš koncerto, o už manęs tokia moteriškė pribėga ir sako" atsiprašau, bet jums čia kažkas.." stoviu visa pasimetusi o ji ištraukia man iš kelnių adatėlę, tokia maždaug 3cm ilgio. butu nejuokinga jei adatėlė nebūtų statmenai įstrigusi į užpakalį. doh.gif neįsivaizduoju kaip ji ten atsirado, bet nieko nejaučiau, bet įtariu, kad su tokia kįšančia adatėlė ne maža atstumą nuėjau g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(G(ie) @ 2010 03 16, 12:41)
Toks netipiškas nutikimas. Einu iš koncerto, o už manęs tokia moteriškė pribėga ir sako" atsiprašau, bet jums čia kažkas.." stoviu visa pasimetusi o ji ištraukia man iš kelnių adatėlę, tokia maždaug 3cm ilgio. butu nejuokinga jei adatėlė nebūtų statmenai įstrigusi į užpakalį. doh.gif neįsivaizduoju kaip ji ten atsirado, bet nieko nejaučiau, bet įtariu, kad su tokia kįšančia adatėlė ne maža atstumą nuėjau  g.gif  rolleyes.gif

Gerai, kad pasakė žmogus, o tai galėjo labai nemaloniai baigtis ....
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2010 03 16, 14:09)

Galima prisijungti ? Rytas darbe , atidarau parduotuvę , nusivelku paltą užsisvajojusi pasiimu piniginę ir einu apsipirkti į maisto parduotuvę kol dar liko laiko iki parduotuvės atidarymo , po dešimties min .grįžtu , žiūriu moteriškė prekes žiūrinėja ir ramiai sako " o jūs mane čia užrakinot " blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teta33: 16 kovo 2010 - 13:51
QUOTE(juraga @ 2010 03 16, 10:02)
Oi, čia tai geras, nu juokiuosi su ašaromis dabar... Tik nesupyk.

ko čia pyksi , jei pykčiau nepasakočiau , pačiai labai juokinga bet ta akimiiirką norėjosi numirt , nežinojau ar lietai išeit ar pult bėgt , ar suvaidint juk čia taip madinga dabar cool.gif
Atsakyti
Lera, man taip paauglystėj buvo doh.gif tik pati pastebėjau lauke, kad kažkas velkasi iš paskos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 03 16, 13:59)
Lera, man taip paauglystėj buvo doh.gif tik pati pastebėjau lauke, kad kažkas velkasi iš paskos doh.gif

man tai visai neseniai , ir svarbiausiai aš juk su tom pedkelnem puse miesto apkeliavau verysad.gif o laiminga, maniau ypatingai ta dieną atrodau visi taip žiūri bigsmile.gif o pasirodo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 16 kovo 2010 - 14:08
QUOTE(helli @ 2010 03 16, 13:09)

Vienam pasakai, jis apsidžiaugia, o kitas dar ir supyksta.

Žodžiu, važiavau autobusu į įmonės vakarėlį. Priešais mane sėdėjo tokia pagyvenusi dama, abi pasiruošėm išlipti prie Žaliojo tilto ir aš pamačiau, kad pas ją prie palto kramtoškė prilipusi. Aš jai paskiau apie tai, o ji kad pradėjo ant manęs šaukti, tipo tu pati numetei man ant sėdynės, o dabar gerutę vadini, net žmonės atsisuko visi... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 16, 16:02)
man tai  visai neseniai , ir svarbiausiai aš juk su tom pedkelnem puse miesto apkeliavau  verysad.gif  o laiminga maniau ypatingai ta dieną atrodau visi taip žiūri  bigsmile.gif  o pasirodo  blink.gif

biggrin.gif kai pajuntu žilgsnius, visad apsižiūriu...aš įtari...
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 03 16, 14:04)
biggrin.gif kai pajuntu žilgsnius, visad apsižiūriu...aš įtari...

ei tu juk mane matei , aš ką tavo manymu neverta žvilgsniu ? cool.gif
Atsakyti
O vat man kažkaip į kraują matyt įaugę, kad aš pirma nusiaunu kelnes, o po to pėdkelnes. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 03 16, 14:10)
O vat man kažkaip į kraują matyt įaugę, kad aš pirma nusiaunu kelnes, o po to pėdkelnes. rolleyes.gif

tai man irgi bet vakarą prieš tai labai skubėjau , ir ryte paskui labai skubėjau tai taip ir gavosi doh.gif
Atsakyti