Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Kaštanka @ 2010 02 26, 15:35)
situacija kuria papasakosiu is mano vyro darbo smile.gif

Jetau, apspjaudžiau visą monitorių kava doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
... ir atejes sako " daj pasasat" biggrin.gif blink.gif doh.gif

lotuliukas.gif ar gavo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 02 26, 20:38)
Jetau, apspjaudžiau visą monitorių kava  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jau bus bent 2 tokie pc smile.gif)) nesusilaikiau ir as paskaicius ta post'a thumbup.gif
Atsakyti
situacija kuria papasakosiu is mano vyro darbo smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o as viena karta,senai cia,uzsidejau sijona ir priklijuojamas kojines tas. na kazkaip normaliai neapsizejau ir isvariau i miesta,visa diena pralaksciau. pries einant namo uzsukau i maksima dar,ir kazka ziurineju is prekiu ir staiga prieina kazkokia moteris ir sako: ar cia fasonas toks jusu sijonas ar siaip kazkas atsitiko,bet kazkas nelabai gerai jum. ir nuejo. as greitai nulekiau i tulika ,apsiziuriu,kai dejausi kojines matyt pasigavo sijono skvernas ir prisilipinau as ji irgi,tai gavosi kad pusiau taip sulindes kazkaip sijonas i dubce buvo. zoooodziu geda baisine blush2.gif o dar galvojau ko tie zmones taip spokso i mane ir puse kauno aplaksciau. siaubas mega_shok.gif bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 26, 19:17)
lotuliukas.gif ar gavo?  bigsmile.gif

reik dziaugtis kad i bliuska negavo po tokio pasiulymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 02 26, 21:38)
Jetau, apspjaudžiau visą monitorių kava  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Isprotejai biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dirbau Norvegijoj restorane. Viena sav. atvyko toks solidus virejas mokyti mus visokiu mandribiu. Kalbos dar gerai nemokejau tada, bet jis mate, kap dirbu ir man komplimenta pasake. Na, as savo ruostu nusprendziau ir jam "atsidekoti" tuo paciu. Sakau, koks tu geras virejas. Bet, gavosi, kad pasakiau, koks tu geras bi....Visa laime, kad norvegai yra tolelantiski, ir jis mano klaida suprato. Bet kokia geda buvo. doh.gif

P.s. Ta klaida ivyko tik per viena raide. doh.gif Pas juos o tariasi kaip u, bet jei po jos eina dvi priebalses tariasi o. Zodis kokk, yra virejas, o zodis kok vyriskas pasididziavimas vadinasi. lotuliukas.gif
Atsakyti
virga biggrin.gif
taigi cia komplimentas vyrui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 02 27, 14:32)
virga biggrin.gif
taigi cia komplimentas vyrui biggrin.gif

Gal ir taip. g.gif Bet man isejo paskyti, kad ne jo tas daiktelis geras, bet kad jis pats yra tas daiktelis. lotuliukas.gif

Beje, jo isvaziavimo proga turejom banketa, pabaliavojom, atsipalaidavom ir kitiems ta bajeri papasakojom. Juoko uzteko visam vakarui. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2010 02 19, 17:40)
vieną kartą gatvėje pamačiau tokį vaizdelį, iki šiol negaliu pamiršti... ta moteriškė pamačius tikrai turbūt norėjo skradžiai žemę sulysti. Buvo žiema, bjaurus oras, šlapdriba, visi vaikšto nosis įtraukę po kapišonais. viena moteriškė aikštėje vaikšto. tvarkinga, irgi kapišoną užsimaukšlinus, matyt nemato nieko. o iš džinsų klešnės išlindę, žeme velkasi triusikai ir dar ryškūs tokie, raudoni doh.gif .  per ta purviną sniegą tempiasi iš paskos... aš pagalvojau kad, turbūt moteriškė nusimovė kelnes ir tie triusikai liko viduj, kitą dieną naujus apsimovė, o tie ir liko kelnėse, ir beeinant išlindo. Man net žiūrėt buvo nejauku. jau iš toli tie triusikai švietė  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkada turėjom skalbimo mašiną į kurią skalbiniai dedami iš viršaus. Susimasčiau prasiskalbti apatinį trikotažą ir per neapsižiūrėjimą į skalbiamašę įmečiau liemenėlę su metaliniais lankeliai. Aišku beskalbiant kaip tyčia vienas lankelis iškrito ir užstrikdino skalbimo mašiną (tokią išvadą pateikė meistas). Mašina nustojo veikti, atsidaryti neatsidaro, rūbų išsiimti negaliu, savaitgalis...Pirmadienį skambinu meistrui, pasakoju kame reikalas, sako ok ryt atvažiuosiu. Maldauju kad atvažiuotų šiandien, nes gi šlapi rūbai supus, jau trečia diena kaip išimti negaliu. Deja deja. Sulaukiu išganingojo antradienio, deje mašinos taisymas vyko ne taip kaip aš įsivaizdavau. Meistriukas atlupo mašinos kraštą ir po vieną traukė iš skalbiamašės mano nėriniuotus šlapius ir jau šiokį tokį kvapą įgavusius apatinius. O aš tik stovėjau ir žiūrėjau blush2.gif O paskui dar paaiškino blondinei kad liemenukų su lankeliais NEGALIMA skalbti skalbiamašėje, kai pasakiau kad netyčia taip gavosi tik galvą pakraipė.
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2010 02 19, 16:40)
vieną kartą gatvėje pamačiau tokį vaizdelį, iki šiol negaliu pamiršti... ta moteriškė pamačius tikrai turbūt norėjo skradžiai žemę sulysti. Buvo žiema, bjaurus oras, šlapdriba, visi vaikšto nosis įtraukę po kapišonais. viena moteriškė aikštėje vaikšto. tvarkinga, irgi kapišoną užsimaukšlinus, matyt nemato nieko. o iš džinsų klešnės išlindę, žeme velkasi triusikai ir dar ryškūs tokie, raudoni doh.gif .  per ta purviną sniegą tempiasi iš paskos... aš pagalvojau kad, turbūt moteriškė nusimovė kelnes ir tie triusikai liko viduj, kitą dieną naujus apsimovė, o tie ir liko kelnėse, ir beeinant išlindo. Man net žiūrėt buvo nejauku. jau iš toli tie triusikai švietė  unsure.gif

man taip yra buve su pėdkelnės blink.gif po šia diena silpna pasidaro prisiminus blush2.gif va ką reiškia vakarė greit viską nusimauni o ryte apsimauni o pėdkelnes viduj lieka , bet kaip jų nepajaučiau? blink.gif tik stovint prie bankomato kur daug žmonių pajutau juk visi žiūri o man iš klešnes pėdkelnes iki puses iš kelnių išlindusios , siaubas kokia gėda po šia dieną tai prisiminus doh.gif bet niekaip negaliu suprast kaip galėjau nepajaust juk kažkas ne taip? doh.gif
Atsakyti