QUOTE(vaidem @ 2010 02 19, 16:40)
vieną kartą gatvėje pamačiau tokį vaizdelį, iki šiol negaliu pamiršti... ta moteriškė pamačius tikrai turbūt norėjo skradžiai žemę sulysti. Buvo žiema, bjaurus oras, šlapdriba, visi vaikšto nosis įtraukę po kapišonais. viena moteriškė aikštėje vaikšto. tvarkinga, irgi kapišoną užsimaukšlinus, matyt nemato nieko. o iš džinsų klešnės išlindę, žeme velkasi triusikai ir dar ryškūs tokie, raudoni
. per ta purviną sniegą tempiasi iš paskos... aš pagalvojau kad, turbūt moteriškė nusimovė kelnes ir tie triusikai liko viduj, kitą dieną naujus apsimovė, o tie ir liko kelnėse, ir beeinant išlindo. Man net žiūrėt buvo nejauku. jau iš toli tie triusikai švietė
man taip yra buve su pėdkelnės
po šia diena silpna pasidaro prisiminus
va ką reiškia vakarė greit viską nusimauni o ryte apsimauni o pėdkelnes viduj lieka , bet kaip jų nepajaučiau?
tik stovint prie bankomato kur daug žmonių pajutau juk visi žiūri o man iš klešnes pėdkelnes iki puses iš kelnių išlindusios , siaubas kokia gėda po šia dieną tai prisiminus
bet niekaip negaliu suprast kaip galėjau nepajaust juk kažkas ne taip?
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень