Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

Stoviu stotelėj, ateina panelė, gal kokių 14-15 metų, galva iškelta, prieina arčiau, žiūriu lūpų kampučiuose putos nuo dantų pastos prilipusios doh.gif O visa išsišiepus, laiminga eina. Matyt galvojo gerai atrodau, kad visi taip šiandien šypsosi ax.gif

Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2010 02 17, 19:46)
Stoviu stotelėj, ateina panelė, gal kokių 14-15 metų, galva iškelta, prieina arčiau, žiūriu lūpų kampučiuose putos nuo dantų pastos prilipusios doh.gif  O visa išsišiepus, laiminga eina. Matyt galvojo gerai atrodau, kad visi taip šiandien šypsosi  ax.gif

...man atrodo, kad ji tikrai gerai atrode, kad pastebejai net pastos likucius...
Atsakyti

Вспоминаю, случай аЖ плохо становится blush2.gif

Дело было в России, ехала я с подругой, она тоже литовка в поезде, ехали мы в Моску на съезд земляков, дорога дальняя несколько суток

С нами в купе ехали два мужичка (подсели чуть позже), сидим обсуждаем их на литовском, обсуждаем у кого какого размера, кто женат, у кого глаз косит, у кого нос большой..... lotuliukas.gif

В последний день, стоим мы возле туалета, и эти мужички тоже за нами, я подруги говорю если что бей в пах и ори, а я балончик вытаскиваю (поезда в России очень опасные, особенно подъезды к Москве)

И тут нам парни, на литовском ---Да не бойтесь иди, мы вышли за вами присмотреть, чтоб все нормально было - вы девченки на встречу blink.gif

Мы и рухнули с подругой, зато обратно ехали весело drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sever @ 2010 02 17, 21:58)
Вспоминаю, случай аЖ плохо становится blush2.gif

Дело было в России, ехала я  с подругой, она тоже литовка в поезде, ехали мы в Моску на съезд земляков, дорога дальняя несколько суток

С нами в купе ехали два мужичка (подсели чуть позже), сидим обсуждаем их на литовском, обсуждаем у кого какого размера, кто женат, у кого глаз косит, у кого нос большой..... lotuliukas.gif

В последний день, стоим мы возле туалета, и эти мужички тоже за нами, я подруги говорю если что бей в пах и ори, а я балончик вытаскиваю (поезда  в России очень опасные, особенно подъезды к Москве)

И тут нам парни, на литовском  ---Да не бойтесь иди, мы вышли за вами присмотреть, чтоб все нормально было - вы девченки на встречу blink.gif

Мы и рухнули с подругой, зато обратно ехали весело drinks_cheers.gif

koshmar lotuliukas.gif
Atsakyti
Gyvenu nedideliame miestelyje kur vieni kitus mazdaug pazysta. Zodziu einam su drauge pasisedet i kavine, visos issipusciusios, pasipuosusios, galvas iskelusios ir staiga sustoja masina, matau is matymo zinomi vaikinai, o jie mat sumaste "kabinti" mus, na ka, pristoja, atsidaro langa ir klausia "Kaip cia i centra nuvaziuot?" o mes centre kaip tik ir buvom, as jau sypsausi, o ka jus manot, mano drauge visa isijautusi su ranku mostais tiesiog pasakoja, tai jus centre ir esat, niekur nebereikia vaziuoti, as saukiu jau, kad nereikia nereikia jie ir patys zino, jie juokiasi, o mano drauge dar ilgokai bande susivokti kas cia dedasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir man teko girdeti juokingu istoriju.Krikstijamas 3.5m.berniukas,pila kunigas vandeneli ant galvos,o berniukas sako:eik tu na.....koks saltas vanduo doh.gif Man juokinga,tevams manau nelabai buvo doh.gif
Atsakyti
vieną kartą gatvėje pamačiau tokį vaizdelį, iki šiol negaliu pamiršti... ta moteriškė pamačius tikrai turbūt norėjo skradžiai žemę sulysti. Buvo žiema, bjaurus oras, šlapdriba, visi vaikšto nosis įtraukę po kapišonais. viena moteriškė aikštėje vaikšto. tvarkinga, irgi kapišoną užsimaukšlinus, matyt nemato nieko. o iš džinsų klešnės išlindę, žeme velkasi triusikai ir dar ryškūs tokie, raudoni doh.gif . per ta purviną sniegą tempiasi iš paskos... aš pagalvojau kad, turbūt moteriškė nusimovė kelnes ir tie triusikai liko viduj, kitą dieną naujus apsimovė, o tie ir liko kelnėse, ir beeinant išlindo. Man net žiūrėt buvo nejauku. jau iš toli tie triusikai švietė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2010 02 19, 11:54)
Na ir man teko girdeti juokingu istoriju.Krikstijamas 3.5m.berniukas,pila kunigas vandeneli ant galvos,o berniukas sako:eik tu na.....koks saltas vanduo doh.gif Man juokinga,tevams manau nelabai buvo doh.gif

o pedofilui kunigui ivyko erekcija..
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.221 @ 2010 02 19, 17:44)
o pedofilui kunigui ivyko erekcija..

Neaisku kaip ten buvo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 02 14, 14:29)
Is paskutines dalyves posto ( 2 istorijos ), susidariau nuomone, kad Jums paciai svarbus tas destytojas, jo demesys ir ka jis pagalvos apie Jus  bigsmile.gif

ta pati pagalvojau skaitydama drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2010 02 19, 17:40)
vieną kartą gatvėje pamačiau tokį vaizdelį, iki šiol negaliu pamiršti... ta moteriškė pamačius tikrai turbūt norėjo skradžiai žemę sulysti. Buvo žiema, bjaurus oras, šlapdriba, visi vaikšto nosis įtraukę po kapišonais. viena moteriškė aikštėje vaikšto. tvarkinga, irgi kapišoną užsimaukšlinus, matyt nemato nieko. o iš džinsų klešnės išlindę, žeme velkasi triusikai ir dar ryškūs tokie, raudoni doh.gif .  per ta purviną sniegą tempiasi iš paskos... aš pagalvojau kad, turbūt moteriškė nusimovė kelnes ir tie triusikai liko viduj, kitą dieną naujus apsimovė, o tie ir liko kelnėse, ir beeinant išlindo. Man net žiūrėt buvo nejauku. jau iš toli tie triusikai švietė  unsure.gif

nu jo, matyt nekokia diena moteriskei pasitaike doh.gif ,gerai,kad su kapisonu buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
situacija kuria papasakosiu is mano vyro darbo smile.gif

dirba jaunas lietuvis ir rusas, remontuoja buta. lietuvis nemoka rusiskai, rusas nemoka lietuviskai. rusas remontuoja tulika.
lietuvis uzsimano sysiuka, galvoja kaip cia pasakyt. kazkada kazkur girdejes lyg ir... ir atejes sako " daj pasasat" biggrin.gif blink.gif doh.gif
paskui tas rusas pasakojo bendradarbiam ir visas kolektyvas juokesi is lietuvio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 26 vasario 2010 - 15:35