Jei anos 2 istorijos netiko prie temos, galiu dar viena papasakot.
Mokykloje pradiniu klasiu aukletoja turejom netekejusia ir pagal anu laiku "standartus" ir bobuciu plepejimus taip vadinama senmerge (dabar man net nekiltu mintis tokiu metu zmogu taip vadint). Matyt gal kada isgirdau tevus liezuvaujant, kad mano aukletoja netekejus ir "toookiu" metu. Ir matyt, pasitaikius progai, pasakiau aukletojai, kad "tokiu metu moterys jau turetu buti istekejusios".
Na, man kaip nuo zasies vanduo, o va jai tai buvo didelis sukretimas ir izeidimas. Taigi, praeina daug metu, paskutinis skambutis, klases akivaizdoj ji atejus teikia visiems suvenyrus ir apie kiekviena pora zodziu pasako. Tai spekit, ka apie mane pasake?
"O sitas zmogus man viena karta pasake, kad tokiu metu moteris jau turetu buti istekejusi." Cia, vadinasi, buvo labiausiai isimines apie mane dalykas, kurio as pati iki paminejimo visiskai neatsiminiau.
Aisku, viskas buvo nepiktybiskai, taciau, kiek atsimenu, apie mane vienintele buvo pasakyti neigiamo atspalvio zodziai.
Tarp kitko, po mano vaikiskos atvirumo valandeles praejus apie penkeriems metams, aukletoja sutiko savo studiju laiku drauga, susituoke ir pagimde vaikeli.
Jauciuosi bent is dalies sekmingai prikalbejusi.
And who said you are not wonderful? You are!!! It's just I'am better.