Mano sese su drauge,dvi baznytkaimio inteligentes,susigalvojo vakarini rituala,pasivaiksciojima aplink miesteli.....Apsuka jos rata,o miestelio pakrasty senos kariu kapines aptvertos,tokia akmenine tvora,apaugusia alyvom,nu va suseda jos ant tos tvoros paplepeti.Jau tokia prietema,bet alyvos zydi,lakstingalos ciulba ,vien zodziu romantika veikia ir penkiasdesimties sulaikus...plepa jos sau, kojom tabaluoja,o mano sese,kad ir amziui,bet figuringa,jaunatviskai apsirengus.......ir stai svilpia keliu masina pilna jaunimo,kerta ant stabdziu,atsistumia,issoka isvaizdus vaikinukas, atbega..........ir sustoja kaip zaibo trenktas,pastovejo minutele ir......tfiu b.....t.....senes........
QUOTE(helli @ 2010 02 13, 13:35)
Pikti pas mus žmonės, o juk kartais, jei į tokius dalykus žvelgtume su jumoru, visiems smagiau gyventi būtų.
Ir aš pastebėjau, kad kažkokie pikti patapo. Užvakar vaistinėj viena panelė pradėjo be eilės lysti- tai viena moteriškė kaip pradėjo šaukti: valkata tu prakeikta blondine, ko tu čia lendi, šaudyt jus visas reikia. Bet juk buvo galima ir mandagiai pasakyti, kad jūs čia nestovėjot, kad lįsti be eilės nemandagu ar pan.
QUOTE(Florestina @ 2010 02 13, 21:34)
Užvakar vaistinėj viena panelė pradėjo be eilės lysti- tai viena moteriškė kaip pradėjo šaukti: valkata tu prakeikta blondine, ko tu čia lendi, šaudyt jus visas reikia.
Ne nu, visaaaiii... Ko gero nesusilaikius būčiau žvengt pradėčiau iš tokios reakcijos
QUOTE(wiliuxe @ 2010 02 13, 21:27)
...ir stai svilpia keliu masina pilna jaunimo,kerta ant stabdziu,atsistumia,issoka isvaizdus vaikinukas, atbega..........ir sustoja kaip zaibo trenktas,pastovejo minutele ir......tfiu b.....t.....senes........
Vargšas jaunimas, susidūrė su realybe, ne vien jų pasaulis, reikia dalintis.
QUOTE(leber @ 2010 02 13, 22:59)
Nu ir kvaila moteriške jum papuole Toks nuotykis.
Tuo momentu nebuvo labai malonu, bet paskui juokemes is visko.
Papildyta:
QUOTE(wiliuxe @ 2010 02 13, 23:27)
Mano sese su drauge,dvi baznytkaimio inteligentes,susigalvojo vakarini rituala,pasivaiksciojima aplink miesteli.....Apsuka jos rata,o miestelio pakrasty senos kariu kapines aptvertos,tokia akmenine tvora,apaugusia alyvom,nu va suseda jos ant tos tvoros paplepeti.Jau tokia prietema,bet alyvos zydi,lakstingalos ciulba ,vien zodziu romantika veikia ir penkiasdesimties sulaikus...plepa jos sau, kojom tabaluoja,o mano sese,kad ir amziui,bet figuringa,jaunatviskai apsirengus.......ir stai svilpia keliu masina pilna jaunimo,kerta ant stabdziu,atsistumia,issoka isvaizdus vaikinukas, atbega..........ir sustoja kaip zaibo trenktas,pastovejo minutele ir......tfiu b.....t.....senes........
Buvo man tokia fataliskai gedinga diena universitete. Vede mums paskaitas vienas toks neblogas destytojas, na simpatiskas toks. Ir po vieno kontrolinio nusprendziau, kad buvau netinkamai ivertinta ir kiti su tokiom ziniom gavo didesnius balus, ir po paskaitos nuejau aiskintis (visa drebanti, vos zodi islemenanti ). Geriau buciau nejus, nes paaiskejo, kad ne tokios mano zinios ir geros. Diplomatiskai buvo isaiskintos mano klaidos, isejau visa raudona, nusileidau iki pirmo auksto laiptais, ziuriu - saliko nera! Auditorijoj palikau! Toks mielas man salikas, pati per 3 savaites nusimezgiau. Na ka, galvoju, atgal pas destytoja. As begtute laiptais iveikiu 4 aukstus, uzdusus islemenu, kad salika palikau, gaunu rakta, vel begom dar 3 aukstus iki kabineto, vos atsirakinau duris (neapsiziurejau is pradziu, kad 2 spynos ), pasiimu salika, jau geda, kad zmogu gaisinu, gal kur skuba, o as su savo uzmirstuoles galva... Vel skubiai laiptais 3 aukstus prabegu, o destytojas jau stovi laiptinej ir manes laukia. Cia kad pilnai isivaizduot situacija, buvo velyvas ruduo, as su storu rudeniniu paltu, stora megzta suknele, baisiai sunkia rankine (daug knygu nesiausi), batai irgi su kulnu. Begimo laiptais elegancija maziausiai rupejo, "skutau" kaip bezdzione, uz tureklu pasilaikydama. Dar zmogus siaip poros klausimu paklause, as uzdusus tik "taip", "ne", "aha". Atsisveikinau ir begu zemyn. Ir kaip tycia tas nelemtas salikas uz tureklu gal 3 kartus uzsikabino, zodziu, beveik nepralenkiau zmogaus. Velniai zino, kokia nuomone apie save suformavau...
Ir dar vienas toks kuriozas su TUO PACIU asmeniu. Atejo pirmi salciai, uzsalo automobilio valytuvai, nebuvo laiko bandyt kazkaip atkrapstyt, vaziavau i universiteta taip kaip yra. Kaip tycia mieste kamsciai, vos spejau i paskaita. Per pertraukas "pagooglinau", kad gerai atkibs papurskus WD-40. Baigesi paskaitos, einu link automobilio, ziuriu, pastaciau savaji salia destytojo automobilio! Galvoju, reikia greitai suktis, kad nebutu pasimetimo, jei ateis, kol cia busiu (ka tik is jo paskaitos, is matymo atpazista). Ciumpu WD, tai kur tau greitai susisuksiu, svarbus skambuciai pradejo eit vienas po kito, 5 min automobily prasnekejau. Islipu supurkst valytuvu, ziuriu, nuo universiteto ateina destytojas ir dar su kolegom, kitais mano destytojais! As greit supurskiu valytuvus, sedu vidun, valytuvai graziai atsiklijuoja, ta proga visas stiklas pasidengia baltu riebalu sluoksliu (buciau as zinojus, kokia to WD sudetis... ) ir nenusivalo! Galvoju velniop, reikia judet, vos vos matesi per ta stikla, sprukau greit i artimiausia degaline, vis ne esamoj vietoj stovet ir laukt nebylios kritikos ("ot kokia mano studente "blondine" ). Pasiseke, kad destytojas tycia arba netycia "uzsilaike" pokalbyje su kolegom, gal mate mane aplink masina begiojant. Ech, tos studijos...
tai cia tik kelios istorijos, mano gyvenime tokiu pasitaiko kasdien, tai liezuvio nesuvaldau, tai siaip nemoksiskai uz ko nors uzkliuvu. Kaip as dar i lauka nebijau iseit...
Ir dar vienas toks kuriozas su TUO PACIU asmeniu. Atejo pirmi salciai, uzsalo automobilio valytuvai, nebuvo laiko bandyt kazkaip atkrapstyt, vaziavau i universiteta taip kaip yra. Kaip tycia mieste kamsciai, vos spejau i paskaita. Per pertraukas "pagooglinau", kad gerai atkibs papurskus WD-40. Baigesi paskaitos, einu link automobilio, ziuriu, pastaciau savaji salia destytojo automobilio! Galvoju, reikia greitai suktis, kad nebutu pasimetimo, jei ateis, kol cia busiu (ka tik is jo paskaitos, is matymo atpazista). Ciumpu WD, tai kur tau greitai susisuksiu, svarbus skambuciai pradejo eit vienas po kito, 5 min automobily prasnekejau. Islipu supurkst valytuvu, ziuriu, nuo universiteto ateina destytojas ir dar su kolegom, kitais mano destytojais! As greit supurskiu valytuvus, sedu vidun, valytuvai graziai atsiklijuoja, ta proga visas stiklas pasidengia baltu riebalu sluoksliu (buciau as zinojus, kokia to WD sudetis... ) ir nenusivalo! Galvoju velniop, reikia judet, vos vos matesi per ta stikla, sprukau greit i artimiausia degaline, vis ne esamoj vietoj stovet ir laukt nebylios kritikos ("ot kokia mano studente "blondine" ). Pasiseke, kad destytojas tycia arba netycia "uzsilaike" pokalbyje su kolegom, gal mate mane aplink masina begiojant. Ech, tos studijos...
tai cia tik kelios istorijos, mano gyvenime tokiu pasitaiko kasdien, tai liezuvio nesuvaldau, tai siaip nemoksiskai uz ko nors uzkliuvu. Kaip as dar i lauka nebijau iseit...
QUOTE(geneva @ 2010 02 14, 03:50)
Velniai zino, kokia nuomone apie save suformavau...
Jūs manot, kad dėstytojas toks durnas, kad iš tokių dalykų formuotų nuomonę apie jus?
Is paskutines dalyves posto ( 2 istorijos ), susidariau nuomone, kad Jums paciai svarbus tas destytojas, jo demesys ir ka jis pagalvos apie Jus
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 02 14, 13:29)
Is paskutines dalyves posto ( 2 istorijos ), susidariau nuomone, kad Jums paciai svarbus tas destytojas, jo demesys ir ka jis pagalvos apie Jus
Smulkiai aprasytos dvi situacijos, kuriose nemaciau jokiu priezasciu del kazko gedytis ar raudonuoti.
QUOTE(linamog @ 2010 02 14, 13:42)
Smulkiai aprasytos dvi situacijos, kuriose nemaciau jokiu priezasciu del kazko gedytis ar raudonuoti.
Matyt žmogus tose situacijose taip jautėsi, kad "nėra kur akių dėti", užtai mums ir pasakoja, o jau dėl kokių priežasčių taip nutiko čia jau kitas klausimas