Padovanoja vyras man mobilką, neįprastai mažytę tiem laikam. Na ką, keistas toks mažutis, bet visai mielas telefoniukas. Įsimetu tašikėn, ne visai mažytėn ir išlekiu pas notarą. Žmonių ne sausakimša laukiamajame, bet ir ne vienas, ir ne du. Turiu iki paskirto laiko dar keletą minučių, bet eilėje vis tiek reikės palaukt, skaitau knygą. Kažkokia melodija pradeda žvygauti, įsiklausau, akurat, iš mano tašės nauji, neįprasti garsai. Ieškau, nerandu tarp visų daikčiukų, nervinuos. Bandau jau nežiūrėdama, tiesiog makaluodama ranka atpažinti iš formos tą mažą telefoną. Pagaliau, jis mano saujoj, mašinaliai spusteliu, įsitikinusi, mygtuką, greitai prie ausies "klausau" , tyla. Tašėje ir toliau kartojasi garsai, vadinasi telefono neradau. Tai ką gi rankoje laikau? Ob dėžutę. Apsidairau, veidai ko tai sustingę, įsitempę, tylu. Dar akimirka ir skamba sutartinai cha, cha, cha.
QUOTE(leber @ 2010 02 13, 00:24)
Čia kaip iš tos reklamos, kur mergina apsimetė, kad jos juodas always tai mobiliakas
Smagi istorija ir papasakota gerai
Nueinam su dukra(10m) i batu parduotuve,jai pirkti batu. Visur pilna zmoniu, praieti vietos nera, primetyta batu.Zodziu-chaosas. Issiskirstem i skirtingas puses, abi ieskoti.Kad ir kokius atnesu panelei pasimatuoti- visi nepatinka .Netrukus pati atlekia su vienu "super cool batu", jau apsiavusi,matuojasi. Sitas jau patiko,pagaliau, galvoju .Na ka, pradedame ieskoti kur antras batas, as jau pykstu, kad neprisimena is kur ji paeme, noriu kuo greiciau is ten dingti.O ji nebenusiavusi toliau iesko antro.
Aha, as pamaciau, ant vienos moters kojos, ji taip pat su vienu "super cool batu" . Na va, galvoju, moteriske pirma nupriks, ir vel teks valanda kitu ieskoti , bet pasirode tie batai buvo tos moters(su jais atejo) , ji tik trumpam nusiave savo bata,kad galetu pasimatuoti kita(nauja) , tada mano dukra ir nusiciupo.Moteris pradejo garsiai rekti,zmones aplinkui buriuotis, o mano susigedusi dukra nedrasiai grazino jai ta bata .Nereme is tos parduotuves net neatsisukdamos.
Aha, as pamaciau, ant vienos moters kojos, ji taip pat su vienu "super cool batu" . Na va, galvoju, moteriske pirma nupriks, ir vel teks valanda kitu ieskoti , bet pasirode tie batai buvo tos moters(su jais atejo) , ji tik trumpam nusiave savo bata,kad galetu pasimatuoti kita(nauja) , tada mano dukra ir nusiciupo.Moteris pradejo garsiai rekti,zmones aplinkui buriuotis, o mano susigedusi dukra nedrasiai grazino jai ta bata .Nereme is tos parduotuves net neatsisukdamos.
QUOTE(leber @ 2010 02 13, 00:24)
Padovanoja vyras man mobilką, neįprastai mažytę tiem laikam. Na ką, keistas toks mažutis, bet visai mielas telefoniukas. Įsimetu tašikėn, ne visai mažytėn ir išlekiu pas notarą. Žmonių ne sausakimša laukiamajame, bet ir ne vienas, ir ne du. Turiu iki paskirto laiko dar keletą minučių, bet eilėje vis tiek reikės palaukt, skaitau knygą. Kažkokia melodija pradeda žvygauti, įsiklausau, akurat, iš mano tašės nauji, neįprasti garsai. Ieškau, nerandu tarp visų daikčiukų, nervinuos. Bandau jau nežiūrėdama, tiesiog makaluodama ranka atpažinti iš formos tą mažą telefoną. Pagaliau, jis mano saujoj, mašinaliai spusteliu, įsitikinusi, mygtuką, greitai prie ausies "klausau" , tyla. Tašėje ir toliau kartojasi garsai, vadinasi telefono neradau. Tai ką gi rankoje laikau? Ob dėžutę. Apsidairau, veidai ko tai sustingę, įsitempę, tylu. Dar akimirka ir skamba sutartinai cha, cha, cha.
QUOTE(alisia28 @ 2010 02 13, 14:14)
Prisijuokiau smagiai! O dukra turi gera skani, reikejo tos moters pasiklausti kur ji tuos batus pirko. Bet jauciu jums ne iki to buvo.
QUOTE(Lexa @ 2010 02 12, 23:44)
Einu gatve smarkiai sningant uzsimaukslinus kapisona ir dar palenkus galva, kad sniegas nepustu i akis. Matau priesais ateina kitas kapisonas ir sako labas. Na ir as sakau labas, nors matau, kad nepazistama. O ji ejo ir praejo issisiepus, tik tada supratau, kad dar kazkas uz manes ejo, tik per puga nemaciau ir negirdejau. Nusizvengiau garsiai pati is saves ir iki masinos ejau taip issiviepus gerai, kad nieks daugiau nemate
QUOTE(alisia28 @ 2010 02 13, 12:14)
Moteris pradejo garsiai rekti,zmones aplinkui buriuotis, o mano susigedusi dukra nedrasiai grazino jai ta bata .Nereme is tos parduotuves net neatsisukdamos.
Na ir būta čia ko rėkti ... gi turėjo suprasti, kad paprasčiausiai nesusipratimas įvyko. Užjaučiu dukrytę, papratsai jos amžiuje jautriai į tokius dalykus reaguojama, o juk tikrai vaikas netyčia suklydo. Pikti pas mus žmonės, o juk kartais, jei į tokius dalykus žvelgtume su jumoru, visiems smagiau gyventi būtų.
QUOTE(helli @ 2010 02 13, 13:35)
Na ir būta čia ko rėkti ... gi turėjo suprasti, kad paprasčiausiai nesusipratimas įvyko. Užjaučiu dukrytę, papratsai jos amžiuje jautriai į tokius dalykus reaguojama, o juk tikrai vaikas netyčia suklydo. Pikti pas mus žmonės, o juk kartais, jei į tokius dalykus žvelgtume su jumoru, visiems smagiau gyventi būtų.
Pritariu situacija tikrai juokinga , o moteros reakcija - neadekvati kažkokia
QUOTE(Melia @ 2009 11 12, 20:15)
Ryte prisiskaicius apie depiliacija cukrumi, pradejau proceduras grozio, nusimeciau visus drabuzeliu virtuvej ir emiau darbuotis, per diena ir indu kalnas prisikaupe, juk nebusiu gyva vien depiliacija, aplink visi instrumentai, ir aplamai nepastebejau, kaip mano tvarkinga virtuve virto kiaulide, kadangi po proceduru likau lipni... tai ilindau i vonia... Ir netiketai.... i mano namus atkeliavo vietinis kunigas, palaiminti namu as is tos panikos, vos spejau apsirengt, pamirsus, kas yra virtuveje, dar norejau ji nukreipt i kambari, bet nespejau, jis taip vikriai atsidure virtuveje, lagamineli padejo ant kedes kur gulejo mano rubai, zodziu stoviu raudonuoju, kol jis laimina, turbut buvo taip geda, nes nekenciu net menkiausios netvarkos, ir man tai atrode katastrofa, bet cia ne esme... Palaimino... paima lagamina savo nuo kedes, o ten gi mano rubai... visi... ir kelnaites bet jos gana mazos, ir graziai susirangiusios buvo... Tai db raminu save, kad kunigas nera tokiu mates, ir pamane jog ten gumyte plaukams
butu tai paprastas zmogus nesureiksminciau taip
butu tai paprastas zmogus nesureiksminciau taip
QUOTE(alisia28 @ 2010 02 13, 12:14)
Nueinam su dukra(10m) i batu parduotuve,jai pirkti batu.
Nu ir kvaila moteriške jum papuole Toks nuotykis.