Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

Jokiu budu jis kaltas neliktu lotuliukas.gif nes jis taigi stovejo o as is viso durnumo reiausi autobusui i gala, jau ir zmones islipo... jau tesiog manes gaila pasidare, issigando kad stipriai galva trenkiausi biggrin.gif aciu jam uz tai kad nenuvaziavo ramiai 4u.gif . Kaip pas mus truliku vairuotojai kartais daro - mato tu begi, palaukia kol busi pries pora metru uzdaro duris ir bigsmile.gif baaai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2009 11 02, 01:51)
Jokiu budu jis kaltas neliktu lotuliukas.gif  nes jis taigi stovejo o as is viso durnumo reiausi autobusui i gala, jau ir zmones islipo... jau tesiog manes gaila  pasidare, issigando kad stipriai galva trenkiausi biggrin.gif  aciu jam uz tai kad nenuvaziavo ramiai 4u.gif . Kaip pas mus truliku vairuotojai kartais daro -  mato tu begi, palaukia kol busi pries pora metru uzdaro duris ir  bigsmile.gif  baaai biggrin.gif

Tikrai gražu iš vairuotojo pusės, kad išlipo pasižiūrėti ir pasiklausti ar viskas gerai.
O tokių "pokštininkų" erzinančių žmones nemažai yra. Atsimenu kai gyvenau Antakalny vienas toks etatinis-piktybinis buvo, teko ir man nukentėti ir kitiems žmonėms. Vieną kartą stovėjau gale to nachalo vairuojamo troleibuso ir stebėjau panašią situaciją: pagyvenęs žmogus taip sunkiai bėgo ir iš taip toli, o vairuotojas gyvatė kaip jau įprasta sulaukė kol visai visai prie pat pribėgs ir duris uždarė. Na ir neatlaikė mano nervai ... prasiyriau į priekį ir tokį moralą išrėžiau, kad maža nepasirodė (troleibusas buvo seno tipo be durų) aišku ir daugiau atsirado mane palaikančių, nes kaip minėjau tai buvo toli gražu ne pirmas papokštavimas. Galiausiai nepaisydama atkakliai kartojamo "ja nividil", pasakiau, kad apie tokį jo elgesį pranešiu troleibusų parko vadovybei. Na pranešti tai nepranešiau, bet tikiuosi ir pagąsdinimo užteko, kad praeitų noras taip juokauti.
Aišku gali būti ir tokių situacijų, kad nepamato vairuotojas arba negali laukti iš toli bėgančio žmogaus, jei vėluoja pagal grafiką, bet tas apie kurį pasakojau jau tikrai ne vieną žmogų taip buvo nuskriaudęs .... o jausmas tai tikrai bjaurus kai jau apsidžiaugi, kad suspėjai, o čia trinkt durys prieš pat nosį
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2009 11 01, 13:43)
Buvo ir man nutike doh.gif  doh.gif . Reikejo man persesti is troleibuso i autobusa, autobusas prekyje ir pakankamu atstumu nuo troliko kuriame as atvaziavau bet galvoju nieko... spesiu biggrin.gif . Na ir spejau tik jei ne geras vairuotojas tai tikrai butu verysad.gif . O situacija tokia: as islypu is troliko ir begte prie autobuso, zmoniu daug ir nutariau begti salia saligatvio o visi zmones eina saligatviu, staiga kazkokia moteriske su didziuliais krepsiais atsiduria priesais mane ir ramiai eina, as bandau apibegt bet ji dar truputi pekelia rankas i sonus ir vienu is krepsiu pastumia man per koja. Greitis buvo nemazas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir autobusas jau cia pat, as atsitrenkiau i autobusa savo galva is visu jegu gavosi stipriai lotuliukas.gif . Zmones ziuri blink.gif , o ir vairuotojas mate blush2.gif . As kokias 2 minutes sedejau ant saligatvio prie galiniu duru jis lauke, islipo ir paklause ar galiu eit, tada padejo ilipt i autobusa  blush2.gif .

tai tau labai pasiseke!
as pamenu buvau 1 kurso studente, irgi begau bandziau isokti i katik pajudejusi troleibusa,durys dar neuzsidare..
vairuotojas mate, ne tai,kad nepristabde, bet zodziu paslydo mano koja ant laiptuku ir as atsitrenkiau i dureles, ir kritau is truliko vaziuojancio ant zemes. tik sekundei sustojo trulas, ir vaziavo toliau!!!!!!! blink.gif
tada dvi moteriskes trulike pradejo saukti,ir trulas sustojo, jos islipo,pribego prie manes, paklause ar viskas ok, ir palydejo i jau stovinti ir laukianti trulika.
geda buvo ne tas zodis.
blush2.gif
ir dar buvo pikta...kas per asilas ten vairavo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 03 lapkričio 2009 - 01:01
bet jūs pati kalta buvot, tai ko pykti ant vairuotojo. ne jis gi šoko į važiuojantį
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 03, 08:08)
bet jūs pati kalta buvot, tai ko pykti ant vairuotojo. ne jis gi šoko į važiuojantį

Atsiprasau bet judeti is vietos neuzdarius duru raudziama rolleyes.gif , be to mes jau aptarinejome kaip kartais vairuotojai linksminasi - palaukia kol arti busi ir pries nosi uzdaro duris.Nesakau kad visi bet buna. Ir dar smile.gif i tavo vairuojama transporto priemone, o tai yra viesasis transportas o ne asmeninis bando suspeti zmogus ir nesvarbu kokio amziaus, tesiog zmogiskai negrazu taip linksmintis. Per toki vairuotoja praeitais metais nukentejo vaikas. Jis tesiog privalo vairuoti saugiai ir isitikinti kad arti duru nieko nera, ir duris turi buti uzdarytos rolleyes.gif . Tai elementariausios taisykles. O pas mus dabar vyksta visuotinis suzverejimas kazkoks viens kitam pakenkti siekia, tik savo uzpakali ziuri ir per galvas lipa schmoll.gif

P.S Tai yra tik mano nuomone o ne aksioma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2009 11 03, 13:55)
Atsiprasau bet judeti is vietos neuzdarius duru raudziama rolleyes.gif , be to mes jau aptarinejome kaip kartais vairuotojai linksminasi - palaukia kol arti busi ir pries nosi uzdaro duris.Nesakau kad visi bet buna. Ir dar smile.gif  i tavo vairuojama transporto priemone, o tai yra viesasis transportas o ne asmeninis bando suspeti zmogus ir nesvarbu kokio amziaus, tesiog zmogiskai negrazu taip linksmintis. Per toki vairuotoja praeitais metais nukentejo vaikas. Jis tesiog privalo vairuoti saugiai ir isitikinti kad arti duru nieko nera, ir duris turi buti uzdarytos rolleyes.gif . Tai elementariausios taisykles. O pas mus dabar vyksta visuotinis suzverejimas kazkoks viens kitam pakenkti siekia, tik savo uzpakali ziuri ir per galvas lipa schmoll.gif

P.S Tai yra tik mano nuomone o ne aksioma smile.gif

Šiaip aš su jumis sutinku, nes tikrai dažnai tenka važinėti visuomeniniu transportu.

Nors kartais ir keleiviai kalti. Kiekvieną rytą, kai važiuoju į darbą, į autobusą ateina motina su dukra, kiekvieną rytą jos vėluoja ir motina pirma atbėgusi nuolat laiko autobuso duris, kad suspėtų dukra. O gyvena jos vos ne prie pat stotelės, nu negi negali išeiti iš namų ankstėliau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 03, 07:08)

cia sekundziu reikalas buvo..troleibusas katik pajudejes buvo.

jau taip lietuviskai nuskambejo "aisku,pati kalta... " neabejoju,kad dar pasidziaugtumet jei buciau spranda nusisukusi ar dar ka susizalojusi.
is kur ta neapykanta tautieciams doh.gif
Atsakyti
Jei vairuotojas privalėtų asmeniškai atsakyti už galimas pasekmes, tai gal tokių atvejų iš viso nebūtų. Taip pat galėtų būti baudos už tokius "žaidimus" kaip durų uždarymas prieš pat nosį. Kartą kitą nubaustų, atšoktų noras vaidinti viršininką.

Šiaip kartais gyvenime tenka susidurti su tokia tendencija, kad paslaugas teikiantys darbuotojai savo sferoje labai mėgsta pasijausti viršininkais, nes nuo jų tiesioginio kontakto - darbo priklauso rezultatas. Tada jie sau leidžia kitus kolioti, vaipytis, "pastatyti į vietą" ar pan. Todėl va tokie vairuotojai savo kėdėje jaučiasi baisiniais viršininkais, nes nuo jų "malonės" priklauso ar tos durys atsidarys, ar užsidarys, ar jis teiksis palaukti, o gal ne, o gal jam px ir šiandien nėra nuotaikos, gal jo laukia draugeliai paskutinėje stotelėje. Tiesiog jis/ji yra trūliko bosas, o keleiviai - malkos ar šiukšlės. Jie rūko kabinoje; viena ranka vairuoja, o kita laiko mobilų ir plepa; gali sustoti kur patogiau ir nueiti į kioską apsipirkti ar sustoti paplepėti su pažįstamais (ir visi keleiviai nuolankiai laukia). Kaip toje "Sel" dainoje "Čia mano kiemas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2009 11 03, 21:01)
cia sekundziu reikalas buvo..troleibusas katik pajudejes buvo.

jau taip lietuviskai nuskambejo "aisku,pati kalta... " neabejoju,kad dar pasidziaugtumet jei buciau spranda nusisukusi ar dar ka susizalojusi.
is kur ta neapykanta tautieciams  doh.gif

neperdėkit ir nesusireikšminkit per daug. jei pati džiaugtumėtės kitiems susižalojus ir jaučiate neapykantą tautiečiams, taip ir sakykit, o ne spręskit apie kitus pagal save. jei jau šokama į judantį autobusą ne kitus kaltinti reikia, o pačiai apie save galvoti. tiesą sakant pirma mintis perskaičius apie bandymą įšoktį į judanti autobusą buvo 'mąstyti gi reikia'. taip kad kai pats neatsakingai elgiesi juokingai skamba kitų kaltinimas. kaip kad tarkim partrenkia kas žmogų einantį ne per perėja, o šalia jos, o ta susireikšminusi persona aiškina 'čia gi metrų reikalas, beveik perėja'. jei per savo per savo neatsakingumą ir neatsargumą tokios personos susižaloja nesidžiaugiu, bet tokiais atvejais jų tikrai negaila, nes galva ant pečių ne dėl grožio duota rolleyes.gif o kaktos trankymas kažin ar padės jei jau apie savo saugumą negalvojama ir 'visi kalti tik ne aš'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 04 lapkričio 2009 - 10:52
Buvo čia ne per seniausiai įvykis su liftu. Žodžiu, pirmą kartą važiavau i pagrindinį vadovybės ofisą. Reikėjo pakilt liftu, o ten liftas iš visų pusių veidrodinis. Aš kaip tokia mandra kaip prieš veidrodžius nepasimaivysiu biggrin.gif Pakylau į reikiamą aukštą, kuriame jau reikia lipti, durys neatsidaro. g.gif Spaudau mygtuką, vistiek nieko mastau.gif Girdžiu, kažkur gretimai durys atsidarinėja. Negi dar vienas liftas yra, bet juk atrodo tik vienas tebuvo. mastau.gif Pasisukau aš kažkaip į kitą pusę, o gi žiūriu, kad besisukinėdama prieš veidrodžius sumaišiau puses ir nugara į duris pasisukus laukiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Krizenau iš savęs visą dieną hihihi.gif
Atsakyti
Geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
seniai buvo, sėdžiu pamokoj, mokytoja žiūri į mane ir šypsos. ir taip kelias minutes. po to, prieina, Greta, tavo tušinukas, kurį tu graužei, išsiliejo... pasižiūrėjau, kaip budulis atrodžiau, visa burna juoda... lekiau tūlikan.

o čia prieš kelias dienas. nusipirkau naujus aukštakulnius, galvoju reik išvaikščiot, priprastt. tai vakare maxėn nušuoliavau. įžengiu vieną žingsnį į parduotuvę ir kulniukas įstringa į kilimėlį, o aš su vienu batu nusivarau toliau. lotuliukas.gif grįžtu jau kaip burokas (o dar mintyse iki to, gražūs bernai pardės prieangy... ) rauti to bato... vos išsitraukiau ir nulėkiau, o atgal pro tą pačią vietą ant pirštų galų grįžt teko... atsiminsiu ilgai jaučiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 06 lapkričio 2009 - 06:25