Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(klik @ 2009 10 30, 19:30)
Nei noriu, nei nenoriu. Bet nesakau, kad baigiame ir neuzsivedu is naujo vel apie ta pati.

tai va kad uzsivedat biggrin.gif labai matyt patiko
Atsakyti
Gal kam pasitaikė tokia situacija, nes man ne kartą. rolleyes.gif

Sėdžiu su drauge kavinėje ir kavinamės, plepam, kur buvęs kur nebuvęs kalbina vyrukas ar vyrukai. Žaismingai flirtuojame, šypsenos ir gera nuotaika. Kol laš neatsistoju, būdama tarkim 8 nėštumo mėnesyje. biggrin.gif Po stalu tai nesimato biggrin.gif

Analogiška situacija automobilyje. Važiuoju, sustoju kur prie šviesoforo, vyrukas jau akį merkia, šviesom "šnekina", posūkiais mirksi, po kurio laiko prisigretina, seka, prisiparkuoja gretimoje vietoje. Man tikrai vienodai jis rodo. Bet gi atkaklus. Aš išlipu visa patenkinta, pilvas panašiam nėštumo mėnesyje. biggrin.gif Vyruks nebežino nei kur dėtis, nei ką sakyti, tik bejėgiškai kažką bando, gal labai protingai atrodyti rolleyes.gif

Kažka vis tik turi tokio, tos nėštukės, spinduliuoja laime, šviesa, traukia kaip magnetas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš karto atsiprašau už poster_offtopic.gif
QUOTE(Florestina @ 2009 10 30, 15:39)
Juk neinam į iškilmingą priėmimą su džinsais, vien dėl to, kad mums taip patogiau ar į parduotuvę su maudymosi kostiumėliu vien tik dėl to, kad karšta.

Va štai, kodėl gi ne lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o mama. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 10 30, 21:15)

Kažka vis tik turi tokio, tos nėštukės, spinduliuoja laime, šviesa, traukia kaip magnetas. lotuliukas.gif

Oi kaip man tokia situacija pazystama lotuliukas.gif
QUOTE(Nome @ 2009 10 30, 21:30)

thumbup.gif O mama bigsmile.gif tai jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Buvo ir man nutike doh.gif doh.gif . Reikejo man persesti is troleibuso i autobusa, autobusas prekyje ir pakankamu atstumu nuo troliko kuriame as atvaziavau bet galvoju nieko... spesiu biggrin.gif . Na ir spejau tik jei ne geras vairuotojas tai tikrai butu verysad.gif . O situacija tokia: as islypu is troliko ir begte prie autobuso, zmoniu daug ir nutariau begti salia saligatvio o visi zmones eina saligatviu, staiga kazkokia moteriske su didziuliais krepsiais atsiduria priesais mane ir ramiai eina, as bandau apibegt bet ji dar truputi pekelia rankas i sonus ir vienu is krepsiu pastumia man per koja. Greitis buvo nemazas lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir autobusas jau cia pat, as atsitrenkiau i autobusa savo galva is visu jegu gavosi stipriai lotuliukas.gif . Zmones ziuri blink.gif , o ir vairuotojas mate blush2.gif . As kokias 2 minutes sedejau ant saligatvio prie galiniu duru jis lauke, islipo ir paklause ar galiu eit, tada padejo ilipt i autobusa blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2009 11 01, 15:43)
Buvo ir man nutike doh.gif  doh.gif . Reikejo man persesti is troleibuso i autobusa, autobusas prekyje ir pakankamu atstumu nuo troliko kuriame as atvaziavau bet galvoju nieko... spesiu biggrin.gif . Na ir spejau tik jei ne geras vairuotojas tai tikrai butu verysad.gif . O situacija tokia: as islypu is troliko ir begte prie autobuso, zmoniu daug ir nutariau begti salia saligatvio o visi zmones eina saligatviu, staiga kazkokia moteriske su didziuliais krepsiais atsiduria priesais mane ir ramiai eina, as bandau apibegt bet ji dar truputi pekelia rankas i sonus ir vienu is krepsiu pastumia man per koja. Greitis buvo nemazas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir autobusas jau cia pat, as atsitrenkiau i autobusa savo galva is visu jegu gavosi stipriai lotuliukas.gif . Zmones ziuri blink.gif , o ir vairuotojas mate blush2.gif . As kokias 2 minutes sedejau ant saligatvio prie galiniu duru jis lauke, islipo ir paklause ar galiu eit, tada padejo ilipt i autobusa  blush2.gif .

Vairuotojas geras žmogus papuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2009 11 01, 14:43)
As kokias 2 minutes sedejau ant saligatvio prie galiniu duru jis lauke, islipo ir paklause ar galiu eit, tada padejo ilipt i autobusa  blush2.gif .

Nu zinai tikrai retenybe tokiu vairuotoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 11 01, 14:58)
Nu zinai tikrai retenybe tokiu vairuotoju biggrin.gif

Man tada kokiu 17 metu buvo... ir tokiu greiciu reziausi jis tesiog issigando nes sedejau ir negalejau atsipeikit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2009 11 01, 20:28)
Man tada kokiu 17 metu buvo... ir tokiu greiciu reziausi jis tesiog issigando nes sedejau ir negalejau atsipeikit blink.gif

Gal galvojo zmogelis kad paskui jis kaltas nepaliktu biggrin.gif Zinot visokiu atveju pasitaiko ir zmoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2009 11 01, 14:43)
Buvo ir man nutike doh.gif  doh.gif .

nu vairuotojas tai super thumbup.gif
Atsakyti
Gaila man tų Lietuvos gyventojų, jeigu pas jus pagalba kitam retenybė ir padeda todėl, kad nenori kaltas likti.
Atsakyti