Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(*AJR* @ 2009 10 30, 17:20)
o tai jeigu rekiat ne pirma tai jau maziau zeminat kita? tai arba nerekiat isvis nes tai zema ir zemina arba taip ir sakykit kad visdelto nezinot kaip elgtumetes..

Tai jau žmogus ir pasirenki pagal situacija, reikia gintis ar neverta irnesakyk.gif o jeigu kažkas turi teisę bendrauti su manim pakeltu tonu, tai aš ne ką prastesnė, aišku to daryti neprivalau smile.gif

Gana. Per daug nusigrybavom ne į temą.
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2009 10 30, 15:28)
Tai jau žmogus ir pasirenki pagal situacija, reikia gintis ar neverta  irnesakyk.gif  o jeigu kažkas turi teisę bendrauti su manim pakeltu tonu, tai aš ne ką prastesnė, aišku to daryti neprivalau smile.gif

Gana. Per daug nusigrybavom ne į temą.

tai va tame ir esme kad kiekvienas pasirenkam pagal save kada jau verta rekti ar kazka kita daryti..
o siaip jau tikrai gana, palikim vietos ir kitom situacijoms papasakot, kad nebutu apie viena visa tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*AJR* @ 2009 10 30, 15:20)
as nieko ir neteisinu ir neginu, tik nesuprantu kodel kad jau pardaveja visiskai nuoga krutine kazkam nieko tokio..kitas gal ir mustus negali zinot..beje ne iskirpte pamate, o visiskai nuoga krutine..o maximoj to dar neteko matyt, tikrai niekam nepersisviete ir kiek teko girdet is ten dirbanciu yra privaloma apranga su visom jos dalim ir detalem tai kad man ir ziuret nebutina biggrin.gif

Suprantat, ta "visiškai nuoga krūtinė" tai tik iš rėkiančiosios čia nuskambėjo. O kaip kiekvienam atrodo tas "visiškai" g.gif turbūt nuomonės skirtųsi. Rimtai, kažkaip nesitiki kad pardavėja būtų absoliučiai nuoga krūtine.
Atsakyti
GANA GINČŲ. Kalbam į temą.

Tai va, vieną rugsėjo rytą pabudau ir pajutau, kad negaliu priminti kaire koja, skauda padą. Nu ką, varau pas gydytoją. Nusiaunu, kad parodyti koją ir... O siaube, kokios kojos, tagi tik tą minutę prisiminiau, kad užkulnių šveitimą atidėjau rytdienai, o po bulviakasio vaizdelis geras buvo. Pamenu, kokia buvo gėda. blush2.gif Dabar jau nieko neatidedu rytdienai, ką galiu padaryti šiandien.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 10 30, 15:33)
Suprantat, ta "visiškai nuoga krūtinė" tai tik iš rėkiančiosios čia nuskambėjo. O kaip kiekvienam atrodo tas "visiškai"  g.gif turbūt nuomonės skirtųsi. Rimtai, kažkaip nesitiki kad pardavėja būtų absoliučiai nuoga krūtine.

tai va kad nesitiki, ji matyt ir nesitikejo to pamatyt..o apskritai is " rekiancios" visa istorija nuskambejo, gal jos rekimas irgi ne rekimas..taip kad nebeverta ir diskutuot..
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 10 30, 15:40)
GANA GINČŲ. Kalbam į temą.

Gal tikrai gana tų ginčų? Juk tema vadinasi ne "Ar etiška pardavėjai demonstruoti nuogą krutinę" arba "Ar etiška rėkti ant pardavėjos, kuri demonstruoja nuogą krutinę". Panašu, kad kiekviena iš čia besiginčijančių liks su savo nuomone, tai gal jau ir laikas būtų tą diskusiją baigti?

O dabar ne off topic.

Vienos dalyvės patirtis apie vairavimą tik gavus teises priminė man vieną situaciją. Buvau tik tik šviežiai iškepta vairuotoja. Reikėjo nuvažiuoti į centrą, o jau tada su parkingu centre buvo labai problematiška (tai vyko prieš kokių 15 m.) Iš anksto pagalvojau, kur reikėtų pasistatyti mašiną, bėda tik, kad labai sudėtinga man tokiai žaliai iš tos parkingo vietos išvažiuoti - nes atbulai reikia išlįsti teisiai į labai judrią gatvę. Taigi atvažiavau aš, pasistačiau, noriu išlipti ... ogi žiūri atsistojau visai šalia medelio ir taip, kad vairuotojo durelės neatsidaro ... pabandžiau pavažiuoti atgal ir pasitaisyti, bet kur ten pravažiuosi - ištisai mašinos lekia - "užpakalį" nuneš ... aišku būčiau luktelėjusi ir ištaikius momentą, bet vėlavau jau .... Žodžiu laikinai palaidojusi savigarbą persikabarojau iš vairuotojo pusės į keleivio ir išlipau pro kitas duris .... vaizdelis turėjo būti itin juokingas biggrin.gif . Daugiau ten mašinos nebestačiau (beje labai neužilgo ten ir ženklą pastatė, kad parkuotis negalima).
Atsakyti
visas tas jūsų papų sureikšminimas yra labai kvailas dalykas iš šalies žiūrint. Būta čia ko, kūno dalis ir tiek
Atsakyti
QUOTE(329 @ 2009 07 28, 11:31)
kartą su MB apsipirkinėjom.Jis išsirinko keletą rubų ir nuėjo į kabiną pasimatuoti.Aš už užuolaidos laukiu,sakau -duok kas netiko pakabinsiu kol tu baigsi rengtis.Rūbus sukabinau,laukiu vidury parduotuvės,MB vis negrįžta.Trūko kantrybė,vėl nuėjau prie kabinos,užuolaidą atitraukiu,sakau tai tu šiandien persirengsi ar ne?Ir atsisuka į mane toks pusnuogis vyrukas,akys tokios blink.gif,sako-kąąąąą.

biggrin.gif man panasiai pardutuveje buvo,tik kitokia situacija...mes kai einam apsipirkinet,as visada priekyje,o vyras su karzinka is paskos eina,as renku produktus ir metu ir taip vaikstom...persimetam frazem dar kokiom,aptariam prekes kokias imsim..zodziu..nu ir einu taip,kazka sneku...vyras zinau is paskos eina...as dedu ta,ana,trecia...nuskubu prie higienos priemoniu,imu O.B.,dar pakomentuoja kad imu biggrin.gif ziuriu nuolaida,imu iskart kelis pakelius ir metu i krepsi biggrin.gif ....paskui dar kazka is tos lentynos...tik girdziu "Panele,atsiprasau..." blink.gif atsisuku,o salia svetimas vyras,o jo krepsyje mano visos higienos priemones doh.gif lotuliukas.gif siaubas,kaip susigedau lotuliukas.gif ...ir atsiprasynejau ir griebiau viska is krepsio,o dar moteriske priejo to vyriskio,ziuri i mane blink.gif doh.gif zodziu..susigriebiau viska ir pas vyra,kuris uzstrigo masinos prieziuros prekiu skyriuje doh.gif galvojau uzmusiu as ji is tos gedos savo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*AJR* @ 2009 10 30, 16:41)
tai va kad nesitiki, ji matyt ir nesitikejo to pamatyt..o apskritai is " rekiancios" visa istorija nuskambejo, gal jos rekimas irgi ne rekimas..taip kad nebeverta ir diskutuot..

Tai gal ir nediskutuokit, nes jau antra puslapi ne i tema snekat. Bet kokiu atveju niekas neturi teises sukauti, tai butu pardaveja ar ploveja. Ir nemanau, kad ten ji nuoga krutine taip jau ir buvo.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 10 30, 19:22)
Tai gal ir nediskutuokit, nes jau antra puslapi ne i tema snekat. Bet kokiu atveju niekas neturi teises sukauti, tai butu pardaveja ar ploveja. Ir nemanau, kad ten ji nuoga krutine taip jau ir buvo.

tai gal pati ir nepradekit is naujo jei jau norit taip kad baigtus ta diskusija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*AJR* @ 2009 10 30, 20:27)
tai gal pati ir nepradekit is naujo jei jau norit taip kad baigtus ta diskusija biggrin.gif

Nei noriu, nei nenoriu. Bet nesakau, kad baigiame ir neuzsivedu is naujo vel apie ta pati.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 30, 18:23)

Man ir panasiai yra buve,tik as atsisukau dar nespejus idet.Aisku pries tai daug visko kalbejus,galvodama kad vyras eina uz nugaros doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti