Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Sig @ 2009 10 30, 16:34)
perskaiciau ir jauciu prasides komentarai, kad tas paauglys jau viska zino ir t.t
na, tikrai off topic, bet nors tema atgime bigsmile.gif

Aš išvesčiau savo vaiką iš parduotuvės ir į ją daugiau nebekelčiau kojos, jeigu man ten būtų kažkas nepriimtina. Bet tikrai nedaryčiau gėdos savo sūnui rėkdama ant pardavėjos arba dangstydama jam akis.
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2009 10 30, 14:33)
Sutinku, kad normalūs žmonės atskiria kur darbas kur pramoga ir pagal tai pasirenka aprangą, bet tie normalūs žmonės, taip pat atskiria situaciją, kada reikia rėkti, o kada ne.

kaip jau rasiau anksciau reakcija i tam tikra situacija yra nenuspejama..jus ir pati nemanau kad galit garantuoti kaip pasielgtumet bet kurioj gyvenimo situacijoj, to zinoti neimanoma..as irgi nerasau kad rekciau, nerasau, kad tyleciau, nerasau nieko, nes paprasciausiai nezinau kaip reaguociau..o aprangos pasirinkimas nera nenuspejamas, zinome kur einame, renkames ka rengiames..
del paauglio sunaus ir velgi negaliu pasakyt kaip reaguociau..cia jau gaunas vos kaip nepilnameciu tvirkinimas biggrin.gif kaip matome jau turbut visi, nes skamba visa Lietuva kad kiti net nusauna uz tvirkinima savo vaiko, nors irgi manau jis anksciau butu pasakes niekada nezudyciau zmogaus, bet tai buvo reakcija i situacija..
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2009 10 30, 15:13)
Pas mane darbe irgi yra taisyklės, bet aš klausiu ar jos būna pardavėjoms? Suprantu, kad savininkas gali kontroliuoti savo darbuotojų aprangą, bet ar yra taisyklės bendrai visoms pardavėjoms? Nors jeigu ir yra, tai prašom, rašykite skundą.  bigsmile.gif

Apie ką čia diskutuoti
Pardavėjos darbas parduoti prekę. Tam ją samdo darbdavys. Kai pardavėja pateikia pirkėjui savo nuogumą kyla klausymas Ką ji nori parduoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotryna: 30 spalio 2009 - 14:43
QUOTE(Sig @ 2009 10 30, 16:34)
et, nezinau, bet apranga aptarnaujanciam personalui turi buti tvarkinga, jei esat issilavinusios, turit tai zinot...

Bet jeigu žmogus to nežino, tai dar nereiškia kad aš galiu ant jo rėkti visų akivaizdoje ar kaip kitaip žemint.

Man atrodo šioj temon niekas negina pardavėjos.
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2009 10 30, 14:43)
Bet jeigu žmogus to nežino, tai dar nereiškia kad aš galiu ant jo rėkti visų akivaizdoje ar kaip kitaip žemint.

Man atrodo šioj temon niekas negina pardavėjos.

o man jau pradeda atrodyt kad gal jus ta pardaveja lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne nu sorry bet tikrai ko ja ginti? ir apskritai kam kazka ginti..parasyta situacija ir reakcija i ja..prie ko cia kazka ginti doh.gif
ir dar kart pasikartosiu nu neimanoma zinot kaip reaguotumet, nebent jau buvot papuolus i tokia situacija..nu netikiu kad zinot visas savo reakcijas i visas situacija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2009 10 30, 16:42)
Apie ką čia diskutuoti
Pardavėjos darbas parduoti prekę. Tam ją samdo darbdavys. Kai pardavėja pateikia pirkėjui savo nuogumą kyla klausymas Ką ji nori parduoti? g.gif

aš ir klausiau ar yra reglamentuotos taisyklės? Jeigu yra, ji privalo rengtis taip kaip priklauso. Jeigu nėra, tai jau jos reikalas. Dar kartą kartoju, aš ne už nuogumo demonstravimą, aš tik prieš žmogaus žeminimą.
Atsakyti
QUOTE(*AJR* @ 2009 10 30, 14:24)
na jei jau taip tai nei vienas negalim zinoti kaip elgsimes vienoj ar kitoj situacijoj, vienas rekia, kitas tyli, trecias bega ir panasiai, taip kad sakyti, kad ji tycia reke negalima, nes tai buvo tiesiog reakcija i situacija, o ne suplanuotas atejimas aprekt..jei niekas neverte vienos ziuret i papus, tai tada niekas neverte kitos klausytis ka apie juos rekia, sako ir panasiai..

Pardavėja turėjo išklausyt, nes darbo vietos gi nepaliks.
O jei kito reakcija į situaciją pvz. imti muštis? Atėjo į parduotuvę, pamatė gilią iškriptę, iš karto užvirė kraujas ir neplanuotai kaukšt... Ar tai būtų normalu ir pateisinama, nes pardavėja apsirengė ne pagal aprangos kodą ir jam tai nepatiko?

QUOTE(*AJR* @ 2009 10 30, 14:24)
tai butent pardavejoms ir siaip aptarnaujanciam personalui ir yra skirtos taisykles kaip rengtis, kodel idomu maxima pardavejos turi uniformas ir nepamirsta po jomis uzsidet liemeneles,

O rimtai, žiūrėjot ar maxima darbuotojos su liemenėlėm? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 30 spalio 2009 - 14:57
QUOTE(*AJR* @ 2009 10 30, 16:49)
o man jau pradeda atrodyt kad gal jus ta pardaveja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ne nu sorry bet tikrai ko ja ginti? ir apskritai kam kazka ginti..parasyta situacija ir reakcija i ja..prie ko cia kazka ginti doh.gif
ir dar kart pasikartosiu nu neimanoma zinot kaip reaguotumet, nebent jau buvot papuolus i tokia situacija..nu netikiu kad zinot visas savo reakcijas i visas situacija schmoll.gif

Aš žinau, kad nerėkiu ant žmogaus tol, kol jis nepradeda ant manęs rėkti. O jeigu ir pradėčiau rėkti pirma, tai pažeminčiau tik pati save ir gėda turėtų būti tik man pačiai.
Atsakyti
QUOTE(*AJR* @ 2009 10 30, 13:24)
na jei jau taip tai nei vienas negalim zinoti kaip elgsimes vienoj ar kitoj situacijoj, vienas rekia, kitas tyli, trecias bega ir panasiai, taip kad sakyti, kad ji tycia reke negalima, nes tai buvo tiesiog reakcija i situacija, o ne suplanuotas atejimas aprekt..jei niekas neverte vienos ziuret i papus, tai tada niekas neverte kitos klausytis ka apie juos rekia, sako ir panasiai..o kad vyrui akis dangste as isvis nemaciau parasyta, rase, kad pats vyras jau neturejo kur akiu det ir akcentavo ji ne vyra o situacija..isvis nesuprantu prie ko vyras jai esme buvo situacija ir reakcija i ja..

Ko visai nesuprantu kokia esmė buvo rėkti? Nuo to palengvėja, įsitikini, kad ta moteris daugiau savo grožybių nerodys, įnašas visuomenei? Ar tik isterijos priepuolis? ir kaip suprast reakcija į situaciją? pamatai krūtis viešoj vietoj ir imi rėkti?? jau tada gal geriau bėgti biggrin.gif .
Žiūrėti tikrai niekas nevertė, nes tikiu, kad tas vaizdas buvo toli gražu ne tai moteriai adresuotas. Tuo tarpu rėkė būtent ant pardavėjos. o klausytis ji buvo priversta. nors galėjo ir kaip nors sureaguoti, tarkim bėgti...
kam pardavėja ginti? o kam isterikuojančią moterį ginti? pateikta situacija ir pateikiamos nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 10 30, 14:56)
Pardavėja turėjo išklausyt, nes darbo vietos gi nepaliks.
O jei kito reakcija į situaciją pvz. imti muštis? Atėjo į parduotuvę, pamatė gilią iškriptę, iš karto užvirė kraujas ir neplanuotai kaukšt... Ar tai būtų normalu ir pateisinama, nes pardavėja apsirengė ne pagal aprangos kodą ir jam tai nepatiko?
O rimtai, žiūrėjot ar maxima darbuotojos su liemenėlėm?  g.gif

as nieko ir neteisinu ir neginu, tik nesuprantu kodel kad jau pardaveja visiskai nuoga krutine kazkam nieko tokio..kitas gal ir mustus negali zinot..beje ne iskirpte pamate, o visiskai nuoga krutine..o maximoj to dar neteko matyt, tikrai niekam nepersisviete ir kiek teko girdet is ten dirbanciu yra privaloma apranga su visom jos dalim ir detalem tai kad man ir ziuret nebutina biggrin.gif

QUOTE(Abonentienė @ 2009 10 30, 14:57)
Aš žinau, kad nerėkiu ant žmogaus tol, kol jis nepradeda ant manęs rėkti. O jeigu ir pradėčiau rėkti pirma, tai pažeminčiau tik pati save ir gėda turėtų būti tik man pačiai.

o tai jeigu rekiat ne pirma tai jau maziau zeminat kita? tai arba nerekiat isvis nes tai zema ir zemina arba taip ir sakykit kad visdelto nezinot kaip elgtumetes..
Atsakyti
buvo man tokia situacija...
buvo ju daug, pvz irgi ejau is kavines Vilniuj ir dejau i stiklines duris - nepamaciau ju biggrin.gif doh.gif bet tada nebuvo geda, tik juokinga.

o va geda buvo,kai buvom isnuomave kambari su MB tokiai porai,
ir kai jie isvaziavo, nusprendem padukti smileysex.gif:
ir negirdejom kaip grizo ta mergina ... doh.gif vienu zodziu isgirdo ji visus mano sukavimus mega_shok.gif ir kaip trenke savo miegamojo durim blink.gif kad isgirstume matyt, ojetus... kokia geda buvo.....
paskui abi vaiksciojom akis nuleide ir sveikinomes viena i kita neziuredamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bugnu_dama @ 2009 10 30, 15:16)
Ko visai nesuprantu kokia esmė buvo rėkti? Nuo to palengvėja, įsitikini, kad ta moteris daugiau savo grožybių nerodys, įnašas visuomenei? Ar tik isterijos priepuolis? ir kaip suprast reakcija į situaciją? pamatai krūtis viešoj vietoj ir imi rėkti?? jau tada gal geriau bėgti biggrin.gif .
Žiūrėti tikrai niekas nevertė, nes tikiu, kad tas vaizdas buvo toli gražu ne tai moteriai adresuotas. Tuo tarpu rėkė būtent ant pardavėjos. o klausytis ji buvo priversta. nors galėjo ir kaip nors sureaguoti, tarkim bėgti...
kam pardavėja ginti? o kam isterikuojančią moterį ginti? pateikta situacija ir pateikiamos nuomonės.

ka reiskia kaip nors sureaguoti? tai kaip nors ir sureagavo..dar karta sakau as nieko neginu, kokia esme rekti as nezinau, o kokia esme rodyti papus? as tik sakau jog matau paprasciausia zmogaus papasakota situacija ir reagavima i ja, nesakau kad rekciau neginu kad reke, bet ir jokiais budais nepateisinu demonstravimo tokio kai kuriu kuno daliu..man buvo keista kad dauguma suregavo kas cia keisto nuogi papai pardavejos parduotuveje..nu man tai nesuvokiama tiek is darbo patirties tiek is gyvenimo..
Atsakyti