Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Niurzgike @ 2009 10 29, 23:31)
g.gif  nesupratau kame čia bajeris...

As irgi. blush2.gif
QUOTE(Donalita @ 2009 10 30, 00:05)
O ko čia nesuprasti - gydytoja pagalvojo, kad vaikas vyną ar kokį galą iš to bokalo geria.
O jei plačiau paaiškinti, jai nė į galvą neatėjo, kad bokale gali būti kas nors kita apart alkoholio. (ar kada besimokydama užsienio kalbą atkreipei dėmesį, kad visada sakoma ne puodelis sulčių, o būtent stiklinė sulčių? Kiek teko bendrauti su airiais, jie indus naudoja griežtai pagal paskirtį - namuose ar svečiuose. O dabar dar reikia pridėti, kad airiai yra vieni iš daugiausiai vartojančių alkoholį Europoje. Ta gydytoja greičiau patikėtų, kad aš kasdien po bokalą pavartoju, nei kad esu čiut ne blaivininkė)

Donalita, kas jums savaime aisku, kitiems gali buti visiskai neaisku. doh.gif Forumas skirtas visiems, ne tik tiems kas mokinosi uzsienio kalba ar bendravo su airiais. 4u.gif
Atsakyti
Nu va, pradėsim aiškintis doh.gif biggrin.gif O tau nepasidarytų smalsu ir keista, ką vaikas geria iš bokalo? ir nesakykk kad angliškai ar prancūziškai mokykloje nesimokei, kaip pasakyti "stiklinė sulčių". Aš tai asmeniškai atkreipdavau dėmesį, kaip žmogus , kaimiškai augęs ir matęs stiklines tik ant šventiškai papuošti stalo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 29 spalio 2009 - 23:05
QUOTE(Donalita @ 2009 10 30, 01:01)
Nu va, pradėsim aiškintis  doh.gif  biggrin.gif  O tau nepasidarytų smalsu ir keista, ką vaikas geria iš bokalo? ir nesakykk kad angliškai ar prancūziškai mokykloje nesimokei, kaip pasakyti "stiklinė sulčių". Aš tai asmeniškai atkreipdavau dėmesį, kaip žmogus , kaimiškai augęs ir matęs stiklines tik ant šventiškai papuošti stalo  smile.gif

Nepradesim. 4u.gif Nesimokiau nei anglu, nei prancuzu. blush2.gif Teko mokytis rusu, vokieciu, na dar gyvenimo aplinkybes priverte norvegu ismokti. smile.gif Pati gimiau ir gyvenau Kaune, bet niekada zmoniu neskirciau i kaimiecius ir miestiecius, todel gal ir neatkreipiau demesio. wub.gif Tiesiog, kai perskaiciau tavo posta, tai nelabai ir supratau kame kampas. Mintis isdestyta neteisingai manau tavo poste buvo ir tiek. 4u.gif

P.s. Prisiminiau jaunystes drauge, ji buvo nuo Babtu, ne toks ten ir vidurio kaimas, bet kaip ji kompleksuodavo vargse, kad tik niekas nesuprastu. Bulviu kilograma nusipirkus, dedavo i rankinuka. doh.gif O pagyvenus mieste, pati pradejo kritikuoti kaimo zmones. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2009 07 28, 10:53)
As buvau neseniai turbut teises issilaikiusi. ir issivaizduojanti kad jau visi mane pastebi kad as su masina, tipo cha man vairuotojo nereikia, as pati vairuoju, na zodziu. apsipirkau, pirkinius i bagazine elegantiskai sukroviau, ir nuejau sestis i masina (vis dar elegantiskai). isedu  - o vairo nera  blink.gif  blink.gif  as visa soke apsidairau - pasirodo isedau ne i vairuotojo sedyne , o i gala, uz vairuotojo.....

Cia geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 29, 23:43)

Čia geras anekdotas, tik praleista dalis, kurioje blondinė sambino policijai, pranešti apie vairo ir prietaisų skydelio vagystę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 30 spalio 2009 - 00:28
QUOTE(Atogrąža @ 2009 10 30, 00:28)
Čia geras anekdotas, tik praleista dalis, kurioje blondinė sambino policijai, pranešti apie vairo ir prietaisų skydelio vagystę  mirksiukas.gif

aha,as irgi iskart priminiau ta anekdota lotuliukas.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2009 10 29, 23:32)
Nepradesim.  4u.gif Nesimokiau nei anglu, nei prancuzu.  blush2.gif Teko mokytis rusu, vokieciu, na dar gyvenimo aplinkybes priverte norvegu ismokti.  smile.gif Pati gimiau ir gyvenau Kaune, bet niekada zmoniu neskirciau i kaimiecius ir miestiecius, todel gal ir neatkreipiau demesio. wub.gif Tiesiog, kai perskaiciau tavo posta, tai nelabai ir supratau kame kampas. Mintis isdestyta neteisingai manau tavo poste buvo ir tiek.  4u.gif

P.s. Prisiminiau jaunystes drauge, ji buvo nuo Babtu, ne toks ten ir vidurio kaimas, bet kaip ji kompleksuodavo vargse, kad tik niekas nesuprastu. Bulviu kilograma nusipirkus, dedavo i rankinuka.  doh.gif O pagyvenus mieste, pati pradejo kritikuoti kaimo zmones.  verysad.gif

Sakyčiau juodas poster_offtopic.gif

Man Donalitos situaciją puikiai įsipaišo į temą "nėra kur akių dėti", matyt tikrai gydytoja pagalvojo, kad vaikas mamos bokalą su alkoholiu nusičiupęs baliavoja.

Ir man panašiai yra buvę - mano mažoji labai mėgo gerti mineralinį vandenį iš tokio gražaus kiek didesnio degtininio stikliuko (prevenciškai įvairioms spekuliacijoms pasakysiu - stiprūs alkoholiniai gėrimai mūsų šeimoje vartojami itin retai ir tikrai ne prie vaiko, taigi dukrytės pomėgis naudotis stikliuku tikrai nebuvo įkvėptas noro mėgdžioti tėvus, tiesiog patiko jai labai gėlytės ant to stikliuko išpieštos). Žodžiu vieną kartą užėjo kaimynė ... šnekam mes apie bendrijos reikalus .... o ji žiūriu staiga taip lyg ir pasimetė, muistytis pradėjo ... niekaip nesuprantu kas yra ... matau, kad jos akys krypsta į mano špingalietą ramiai sau gurkšnojantį savo mineralinį ... aš pradėjau juoktis ir paaiškinau kas ir kaip, o ji po to sako - pasimečiau visai .... galvoju gal jūs čia gėrėt ir ji jūsų gėrimą pasiėmė .... nu bet sako nelabai panašu, kad jūs degtinę 12 val dienos viena gertumėt ... žodžiu, sako, po to taip ir pagalvojau, kad ten vanduo, nes juk nudegintų stipresnis gėrimas ir vaikas pradėtų verkti. Didžiausias nepatogumas tai buvo tas, kad nesinorėjo, jog kaimynė pagalvotų, kad mes dažnai prie vaiko geriam ir užtai ši mėgdžiodama irgi iš stikliuko gurkšnoja.
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 07 25, 10:11)

SUSIKISK SAVO PAPUS!!!!! SUSIKISK SAVO PAPUS!!! NEDEMONSTRAVUS CIA ANT VISOS PARDUOTUVES!!!!!!!! CIA SVETIMU VYRU YRA!!!
Ji tada jau suprato kas vyksta pasikele prisidenge ranka...o as jai toliau:
KITA KARTA BENT STANIKA UZSIDEK...IR T.T.

doh.gif doh.gif doh.gif
as jum policija buciau iskvietus. Beje-galit savo vyrui itaisyt toki aparaciuka kaip arkliam ant galvu deda, kad i sonus nesidairytu, kad tik gink dieve kokio svetimo papuko neuzmatytu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 27, 23:21)
FUUU biggrin.gif
Kai gulejau ligonineje..su manim kartu reanimacijoje gulejo babulka.. po operacijos ligtais ji buvo... tai ateina pas  mane vaikinas..atsiseda salia..o ta babulka atsidengia..tipo jai karsta smile.gif ir ji VISISKAI nuoga.papai nukare guli..bezdejo raugejo... na as taip negaleciau.buvo ji samoninga. Vaikinas neturejo kur akiu det..tokias grozybes bematant..tai atejo sesele ir pastume jos lova i kita sona.. (ant ratuku lovos)  doh.gif
Papildyta:
Jai duociau vors 50 metu doh.gif

Manau, kad negalima is ligoniu saipytis. Reanimacijoj ne is gero gulima. O tai, kad samoninga, tai dar nereiskia kad visiskai, kad nera smegenu pakenkimo ir t.t. Pakenkus katine sriti daznai zmones pasidaro "amoralus" truputi - dingsta gedos jausmas del nuogumo, tustinimosi ir pan.
Viskas kitaip atrodo, kai nesi pilnai samoningas. Atsimenu, kai man po operacijos kateteri keite ir bego kraujas, tai as seselem aiskinau "nevalykit, nepergyvenkit, viskas gerai".
Atsakyti
O man tai mokykloj irgi bajeris buvo. Stoviu valgykloj eilej, noriu nusipirkt keksiuka. Prieky kazkokie vyresni berniukai juokauja apie seksa. Prieina mano eile, tai as ir isdroziau: "man prasau viena seksa". blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2009 10 30, 09:14)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
as jum policija buciau iskvietus. Beje-galit savo vyrui itaisyt toki aparaciuka kaip arkliam ant galvu deda, kad i sonus nesidairytu, kad tik gink dieve kokio svetimo papuko neuzmatytu bigsmile.gif

Ir vel g.gif Kokios jus cia visos padorios ir teisingos, niekada nieko nesakytumet ir blablabla. Pasake zmogus ka norejo, nes nepatiko, kaip ji isverte tuos nelemtus papus ieskodama filmu. Man atrodo zymiai nekulturingiau kikenti ar rodyti pirstais ir nieko nesakyti kaip pardaveja ismetus grozybes raivosi pries klientus.
As pvz nusijuokiau is ultraviolet reakcijos. Gal susipras ta pardaveja ir neis daugiau i darba kaip i striptizo kluba bigsmile.gif Bo niekas nieko niekada nepasako, uztat, ir vaiksto puse Lietuvos kaip putanos.

Na, pirmyn...jauciu dabar komentarai pasipils tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2009 10 30, 12:53)
Ir vel g.gif Kokios jus cia visos padorios ir teisingos, niekada nieko nesakytumet ir blablabla.  Pasake zmogus ka norejo, nes nepatiko, kaip ji isverte tuos nelemtus papus ieskodama filmu. Man atrodo zymiai nekulturingiau kikenti ar rodyti pirstais ir nieko nesakyti kaip pardaveja ismetus grozybes raivosi pries klientus.
As pvz nusijuokiau is ultraviolet reakcijos. Gal susipras ta pardaveja ir neis daugiau i darba kaip i striptizo kluba bigsmile.gif Bo niekas nieko niekada nepasako, uztat, ir vaiksto puse Lietuvos kaip putanos.

Na, pirmyn...jauciu dabar komentarai pasipils tongue.gif

As sakykim tokiai neadekvaciai reakcijai tikrai nepritariu lotuliukas.gif . Dar pasakykit kad su dalykiniu kostiumeliu vaksciot arba su paranza kaip kokiam irane lotuliukas.gif kad gink Dieve jokiu iskirpciu. Spjauciau tai durnei i aki ir tiek, issigando ji mat kad jos vyra nenuviliotu papukais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti