Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 27, 22:21)
FUUU biggrin.gif
Kai gulejau ligonineje..<...>

O jergau rolleyes.gif Bet jei ji buvo po operacijos, tai gal ten buvo toks narkozės poveikis, kuris kiekvienam pasireiškia skirtingai. Mano pažįstama dar nevisai išgaravus narkozei, pradėjo daktarą kabint ir kviest į pasimatymą kitų palatos draugių akivaizdoje biggrin.gif O šiaip gydytojai prie tokių dalykų pripratę, sako, kad dažniausiai atsiranda tokių,kurie visaip iškeikia ar pasiunčia ant trijų raidžių, kita kategorija - dainuojantys.

QUOTE(Atogrąža @ 2009 07 27, 23:30)

laugh.gif Kažkaip sujuokino jūsų pastaba laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 29 liepos 2009 - 18:04
QUOTE(329 @ 2009 07 28, 11:31)
MB vis negrįžta.Trūko kantrybė,vėl nuėjau prie kabinos,užuolaidą atitraukiu,sakau tai tu šiandien persirengsi ar ne?Ir atsisuka į mane toks pusnuogis vyrukas,akys tokios blink.gif,sako-kąąąąą.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 07 29, 13:21)
o dėl ko šita situacija buvo gėdinga?

Del to, kad atrode, jog paniekinanciai apie draugelio ir jo tevu gyvenamaji busta atsiliepiau.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 07 26, 16:10)
kaip keista, aš visada galvojau, kad taip kalbantys ir taip besielgiantys žmonės nemoka skaityti, rašyti ir tuo labiau naudotis internetu

aš irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų smile.gif
Prisiminiau praeitos žiemos situaciją. Mažius labai mėgo gerti sultis būtent iš tiatės bokalo. Turėjom tokį skaidrų, nediduką, su rankena, kaip tik mažoms rankytėms stipriai įsikabinti.
Vieną rytą atbėgo iš savo lovytės sūnutis pas mane visas karštas, rankytės matau net dreba. Atsigulė šalia manęs į lovą ir vėl užmigo. O aš supanikavau - jei dabar taip, tai kas bus vakarop, kai temperatūra kyla blink.gif Iškviečiau gydytoją, ji atvyko priešpiet ir rado mažą ligoniuką jau išsimiegojusį, pusryčiaujantį ir visai neblogai besijaučiantį. Sėdim mes, šnekamės, stebim, kaip mažas valgo. O jis staiga čiupt už bokalo ir geria raudonas sultis. Aš nė mirkt. Gydytoja pasižiūrėjo taip:
-Kas čia?
- doh.gif doh.gif skiestos sultys doh.gif
Atsakyti
Nu taip kaip as Čudo,man ne truksta gyvenime bairiu. blush2.gif

cia apie vyra: Kaune baze,as su vaiku pirma nueijau prie masinos,o sale (per viena)stove viens prie vieno panosi masina. Tai mano vyras atvaro ir su pulteliu bando atedarit dureliu,ir vis ne paviksta,tai isai jau piktai bando su rakteliu atrakint. As ji stebiu ir man juokinga,o nuo rampos nusileidzia kitas viriskis ir varo link maniskiu doh.gif Nu as tada garsei ir sakau jam: ko lindi i svetima masina ? biggrin.gif Maniskis soke buvo,o tas kitas (matit saveninkas) pamate kad as stoviu prie panasos juoktis pradejo. Uz klaidas blush2.gif
O bairiu daug,no sunku aprasit.
Atsakyti
cudo, aš čia ne į temą, bet labai gerbiu tavo pastanga rašyti lietuviškai 4u.gif Te balioną mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2009 10 28, 21:17)
Nu taip kaip as Čudo,man ne truksta gyvenime bairiu.  blush2.gif

cia apie vyra: Kaune baze,as su vaiku pirma nueijau prie masinos,o sale (per viena)stove viens prie vieno panosi masina. Tai mano vyras atvaro ir su pulteliu bando atedarit dureliu,ir vis ne paviksta,tai isai jau piktai bando su rakteliu atrakint. As ji stebiu ir man juokinga,o nuo rampos nusileidzia kitas viriskis ir varo link maniskiu  doh.gif Nu as tada garsei ir sakau jam: ko lindi i svetima masina ? biggrin.gif Maniskis soke buvo,o tas kitas (matit saveninkas) pamate kad as stoviu prie panasos juoktis pradejo. Uz klaidas  blush2.gif
O bairiu daug,no sunku aprasit.

as irgi taip viena karta lindau i svetima masina lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisijuokiau iki ašarų lotuliukas.gif Papasakosiu ir aš vieną nutikimą.
Mokykla. Tada buvau liktais dešimtokė. Žodžiu vienas klasiokas taip suerzino, kad aš jį po visą mokykla ėmiau vaikytis. Jau matau, kad tuoj tuoj tą nevykėlį pavysiu, tik staiga jis "kerta ant stabdžių" ir sustoja. O aš nieko nesupratus toliau bėgu. Pamatau, kad ant grindų papilta vandens smile.gif Puikiausiai supratau, kad tėškimosi ant žemės neišvengsiu biggrin.gif Lyg to dar nebūtų maža, iš už kampo išlenda mano simpatija ir gražiausias mokyklos vaikinas. Sukriokiu, kad pasitrauktų, bet tai padarau per vėlai. Čiumpu jam už pilvo ir mes čiuožiame. Jis dar stovi ant kojų, o aš jau klūpiu ant kelių. Oi, geras buvo vaizdelis. Galiausiai jis užgriūva ant manęs ir nebegali atsikelti, nes iš juoko jam surakino visą kūną. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tuo pačiu metu pro šalį ėjo grupelė mokytojų. Matematikas dar leptelėjo: "Čia juk mokykla, vaikai. Kaip pareisit namo galėsit glėbesčiuotis." blink.gif Kai prisimenu visada juokas ir gėda apima.
P.S. taip jau išėjo, kad tas vaikinas su kuriuo čiuožiau mokyklos kolidorium, dabar yra mano būsimas vyras. Va taip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juillet @ 2009 10 29, 21:57)
Prisijuokiau iki ašarų lotuliukas.gif Papasakosiu ir aš vieną nutikimą.
Mokykla. Tada buvau liktais dešimtokė. Žodžiu vienas klasiokas taip suerzino, kad aš jį po visą mokykla ėmiau vaikytis. Jau matau, kad tuoj tuoj tą nevykėlį pavysiu, tik staiga jis "kerta ant stabdžių" ir sustoja. O aš nieko nesupratus toliau bėgu. Pamatau, kad ant grindų papilta vandens smile.gif Puikiausiai supratau, kad tėškimosi ant žemės neišvengsiu biggrin.gif Lyg to dar nebūtų maža, iš už kampo išlenda mano simpatija ir gražiausias mokyklos vaikinas. Sukriokiu, kad pasitrauktų, bet tai padarau per vėlai. Čiumpu jam už pilvo ir mes čiuožiame. Jis dar stovi ant kojų, o aš jau klūpiu ant kelių. Oi, geras buvo vaizdelis. Galiausiai jis užgriūva ant manęs ir nebegali atsikelti, nes iš juoko jam surakino visą kūną. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tuo pačiu metu pro šalį ėjo grupelė mokytojų. Matematikas dar leptelėjo: "Čia juk mokykla, vaikai. Kaip pareisit namo galėsit glėbesčiuotis." blink.gif Kai prisimenu visada juokas ir gėda apima.
P.S. taip jau išėjo, kad tas vaikinas su kuriuo čiuožiau mokyklos kolidorium, dabar yra  mano būsimas vyras. Va taip. smile.gif

Kokia nuotaikinga istorija thumbup.gif su laiminga pabaiga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 10 28, 17:01)

g.gif nesupratau kame čia bajeris...
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2009 10 29, 19:31)
g.gif  nesupratau kame čia bajeris...

O ko čia nesuprasti - gydytoja pagalvojo, kad vaikas vyną ar kokį galą iš to bokalo geria.
O jei plačiau paaiškinti, jai nė į galvą neatėjo, kad bokale gali būti kas nors kita apart alkoholio. (ar kada besimokydama užsienio kalbą atkreipei dėmesį, kad visada sakoma ne puodelis sulčių, o būtent stiklinė sulčių? Kiek teko bendrauti su airiais, jie indus naudoja griežtai pagal paskirtį - namuose ar svečiuose. O dabar dar reikia pridėti, kad airiai yra vieni iš daugiausiai vartojančių alkoholį Europoje. Ta gydytoja greičiau patikėtų, kad aš kasdien po bokalą pavartoju, nei kad esu čiut ne blaivininkė)
Atsakyti