Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(329 @ 2009 07 28, 09:31)
kartą su MB apsipirkinėjom.Jis išsirinko keletą rubų ir nuėjo į kabiną pasimatuoti.Aš už užuolaidos laukiu,sakau -duok kas netiko pakabinsiu kol tu baigsi rengtis.Rūbus sukabinau,laukiu vidury parduotuvės,MB vis negrįžta.Trūko kantrybė,vėl nuėjau prie kabinos,užuolaidą atitraukiu,sakau tai tu šiandien persirengsi ar ne?Ir atsisuka į mane toks pusnuogis vyrukas,akys tokios blink.gif,sako-kąąąąą.Aš-oi,atsiprašau,kaip variau tolyn,žiūriu MB prie kasos, jau pinigus moka ir žvengia(dar spejo pamatyti,kaip skuodžiau nuo kabinos)

biggrin.gif , man prieš kelias dienas panašiai nutiko stovėjimo aikštelėj, ne į tą automobilį norėjau įšokti doh.gif . Vyrukas apstulbo, aš atsiprašiau, pasakiau, kad mano klaida. nuėjau prie teisingo auto, žiūriu vyras prie vairo kratosi iš juoko. džiaugiuosi, bent tuo, kad automobiliai buvo vienodi biggrin.gif. beje, vyras sakė, kad ano vairuotojo šokas greitai perėjo į juoką.
Atsakyti
As buvau neseniai turbut teises issilaikiusi. ir issivaizduojanti kad jau visi mane pastebi kad as su masina, tipo cha man vairuotojo nereikia, as pati vairuoju, na zodziu. apsipirkau, pirkinius i bagazine elegantiskai sukroviau, ir nuejau sestis i masina (vis dar elegantiskai). isedu - o vairo nera blink.gif blink.gif as visa soke apsidairau - pasirodo isedau ne i vairuotojo sedyne , o i gala, uz vairuotojo.....
Atsakyti
o as baisine geda apturejau, kai i vyru tualeta netycia uzejau doh.gif buvau tuose tualetuose buvus ir anskciau( savaime suprantama, moteru) ir ta karta iejus pamaciau, koks baisus tualetas, kazkoks apsnerkstas, kabinu durys ziebtuveliais apdegintos, aprasinetos. galvoju, nu ir slykscios tos moterys, kokios nekulturingos jos. ir iseinu is kabinos, ziuriu o ten vyrukas issitraukes savo slangute lengvinasi doh.gif kas svarbiausia, ieidama nepastebejau to "lovio" kuris buna tik vyru tualetuose. kaip as moviau is ten, kokia geda buvo, bet tas vyrukas irgi ne ka maziau pasimetes buvo biggrin.gif
Atsakyti
Nu jei jau apie parduotuves tai ir aš papasakosiu. Prieš pusmetį gal pirkau liemenėlė Akropolyje parduotuvėj "Miglė". Tradicinis vaizdelis, pardavėja padeda ieškoti dydžių, aš matuojuosi. Pardavėja atneša man eilinę prę ir staiga už jos pasirodo gal 4 metukų mergytė ir žiūri į mano papus, aš gi be liemenėlės buvau tadu. Kokia gėda prieš tą mergytę buvo. blush2.gif Po to man pardavėja paaiškino, kad tos mergytės mama yra jų nuolatinė klientė ir ji atsiveda savo dukrą, kad įvertintų ar gražią liemenėlę ji perka. Tai ir sakė ji pati, kad susilaukia net keiksmų iš kitų pirkėjų, nes mergaitė taip visas apžiūri. Čia pasirodo tik aš gana ramiau sureagavau, man tiesiog užkando žadą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 28 liepos 2009 - 11:16
QUOTE(Florestina @ 2009 07 28, 11:16)
Nu jei jau apie parduotuves tai ir aš papasakosiu. Prieš pusmetį gal pirkau liemenėlė Akropolyje parduotuvėj "Miglė". Tradicinis vaizdelis, pardavėja padeda ieškoti dydžių, aš matuojuosi. Pardavėja atneša man eilinę prę ir staiga už jos pasirodo gal 4 metukų mergytė ir žiūri į mano papus, aš gi be liemenėlės buvau tadu. Kokia gėda prieš tą mergytę buvo. blush2.gif Po to man pardavėja paaiškino, kad tos mergytės mama yra jų nuolatinė klientė ir ji atsiveda savo dukrą, kad įvertintų ar gražią liemenėlę ji perka. Tai ir sakė ji pati, kad susilaukia net keiksmų iš kitų pirkėjų, nes mergaitė taip visas apžiūri. Čia pasirodo tik aš gana ramiau sureagavau, man tiesiog užkando žadą. ax.gif

hmmm nuolatine kliente ar ne, bet savo vaikus galetu ir pasefuoti siek tiek... as irgi suglumciau jei mane pradetu nuziurinet, nesvarbu, ar tai pardaveja, ar tai kitos klientes vaikas, o dar geriau, grazioj formoj pasakyciau kad eitu paieskoti savo mamytes.
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 07 28, 11:26)
hmmm nuolatine kliente ar ne, bet savo vaikus galetu ir pasefuoti siek tiek... as irgi suglumciau jei mane pradetu nuziurinet, nesvarbu, ar tai pardaveja, ar tai kitos klientes vaikas, o dar geriau, grazioj formoj pasakyciau kad eitu paieskoti savo mamytes.

Mane mama pirmą kartą atsivedė į liemenukų skyriu tada, kai man reikėjo pirkti liemenuką. Nors tada ir matuotis nebuvo mados. g.gif
Atsakyti
as kiekviena diena patyriu geda kai iseinu su vaiku kur nors blush2.gif mazoji toki zodeli isikando ir kas tik ne taip tuoj ji pasako.mamai beliaka sypsotis noers norisi sulyst i zeme.zodelis [COLOR=yellow]sudas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2009 07 28, 11:53)
As buvau neseniai turbut teises issilaikiusi. ir issivaizduojanti kad jau visi mane pastebi kad as su masina, tipo cha man vairuotojo nereikia, as pati vairuoju, na zodziu. apsipirkau, pirkinius i bagazine elegantiskai sukroviau, ir nuejau sestis i masina (vis dar elegantiskai). isedu  - o vairo nera  blink.gif  blink.gif  as visa soke apsidairau - pasirodo isedau ne i vairuotojo sedyne , o i gala, uz vairuotojo.....

čia tai geras lotuliukas.gif kaip anekdote :
skambina blondinė į policiją 'padėkit! gelbėkit! mane apiplėšė! išnešė vairą, prietaisų skydelį, pavarų dėžę, veidrodėlius, viską! atvažiuokit!' policija 'ok, siunčiam ekipažą'. po poros minučių blondinė skambina 'sorry, nebereikia, pasirodo ant galinės sėdynės buvau atsisėdus' hihihi.gif
Atsakyti
As dar viena gedinga situacija prisiminiau blush2.gif

Kai man buvo kokie 16 metu, mano tevai nusprende, kad pribrendo reikalas mums keltis gyventi i nama, taigi prasidejo didziausios paieskos per visus skelbimu laikrascius. Karta su vienu draugeliu kalbejomes apie tai ir jis pasake: "Kam jums tas namas, geriau pirkite 4 kambariu buta". Tas 4 kambariu butas, apie kuri jis kalbejo - tipinis sovietinio devynaukscio butas Kaune (gal ir kituose miestuose tokie patys, nezinau).

Po kiek laiko radome tinkama nama. To draugelio tevai sveciavosi pas mano tevus, tas draugelis irgi, ir mano tevai jiems pasigyre del namo. O as tam draugeliui pasakiau: "Na va, o tu su tuo keturiu kambariu butu...". Turejau galvoje, kad jis aiskino, jog turime buta pirkti. Tada pamaciau istisusius jo ir jo tevu veidus ir prisiminiau, kad jie gyvena tame sovietiniame devynaukstyje, 4 kambariu bute... doh.gif
Atsakyti
o dėl ko šita situacija buvo gėdinga?
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 07 29, 11:21)
o dėl ko šita situacija buvo gėdinga?

Na dėlto, kad taip gavosi kad ji pasakė "aš tai su namu, o tu tik su keturių kambarių butu" nors norėjo pasakyt, kad namą pirkt geriau, o ne butą. smile.gif
Atsakyti
Mokykliniais laikais, kai as su brangiuoju buvom klasiokai, teko mum kartu rengini vesti (12toku simtadienis tuomet buvo), as tai pratus tuos renginius vest ir pan, ne pirmas ir ne antras tada buvo, o vat brangiajam aukletoja pirma kart pasiule tokia minti - sako, nu veskit kartu, graziai atrodys ir bla bla bla smile.gif Tas man - ne ne, juk zinai kad cia ne man ''susivelsiu'' ir viskas. Oas kaip pareiginga moksleive - nu varom, negrazu gi, jau tekstas yra ir pan. Zodziu, pradzia renginio, reikia keletu graziu posmeliu ji pradeti, as savo dali pasakiau, o maniskis po pirmos eilutes susimaise ir sekantis jo zodis per mikrofona buvo - ***...
Ispradziu nevisi suprato, bet buvo nesmagaus juoko biggrin.gif 4u.gif
Po kurio laiko ziuredami irasa, pamatem kad ta vieta iskirpta(pati renginio pradzia), nu tikrai nebuvo kur akiu deti biggrin.gif
Atsakyti