Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(F @ 2009 07 26, 16:57)
tuos, kurie parduotuvėje klykauja apie papus ir staniką

Aš tik STEBIU, ne klykauju. Tiesiog čia išsakiau savo nuomonę šiuo klausimu. Pati nešioju 85F staniką, jei eičiau be jo- vaizdelis būtų tikrai ne koks. Pvz. mums darbe tik atėjus dirbti davė pasirašyti, kad jokių gilių iškirpčių, jokių miniakų ar pan. Bet aš valstybės samdoma darbuotoja, kas ir būtų, jei vaikščiotume kaip gatvinės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 25, 10:11)
Sveikutes  4u.gif
Sugalvojau ir as papasakot viena istorija kur as visai to nenoredama sukeliau situacija ir moteris manau tikrai norejo tuo momentu i zeme sulyst blush2.gif  ak tas moteriskas pavydas tikiuosi nenuteisit blush2.gif

Zodziu su MB sugalvojom vakare pasiziureti filmu....tad ir kulniuojam i nuomos punkta thumbup.gif
Ziurinejam filmus o pardaveja tokia visa FyFA net nesiteikia prieti... doh.gif nu zodziu mes jau daejome iki krepso kuriame sumesti siaubo filmai wub.gif  ir as klausiu pardavejos gal galite koki gera pasiulyti g.gif  ji priena tokia visa nepatenkinta ir pasilenkia prie to krepso ir visame grazume atsiveria jos sukritusi bliuskele ir matosi krutis  blink.gif be liemeneles(isivaizduokit stovincia ant keturiu nuoga) tai taip viskas matesi blink.gif as atsisuku i MB jis visas nesusipatogines blush2.gif  nera kur akiu det... doh.gif  o man kraujas uzvire ir pradejo rekt ant visos parduotuves blush2.gif 
STOKIS STOKIS SAKAU!!!!!! ji nesupratus kas vyksta neatsikele o tik galva pakele doh.gif o krutine taip ir toliau kabo visame grazume doh.gif  man dar labiau kraujas uzvire  blush2.gif  ir toliau rekiu:
SUSIKISK SAVO PAPUS!!!!! SUSIKISK SAVO PAPUS!!! NEDEMONSTRAVUS CIA ANT VISOS PARDUOTUVES!!!!!!!! CIA SVETIMU VYRU YRA!!!
Ji tada jau suprato kas vyksta pasikele prisidenge ranka...o as jai toliau:
KITA KARTA BENT STANIKA UZSIDEK...IR T.T.
Ji visa israudo susigedo ir atsake man tokiu nekaltu balseliu....NU IR GERAI....ir nubego uz prekystalio....matesi is gedos mirsta blush2.gif
Ir tik tada MB mane uz rankos ir is parduotuves isejo smile.gif  ir tada MB pradejo pasakoti kaip jis jautesi tuo momentu blush2.gif
As tikrai nenorejau bet pati kalta blush2.gif  kita karta lai 10 kartu pagalvoja ka apsirengia eidama dirbt padoru darba mirksiukas.gif

nu bet tu ir nesveika.
Papildyta:
QUOTE(F @ 2009 07 26, 17:10)
kaip keista, aš visada galvojau, kad taip kalbantys ir taip besielgiantys žmonės nemoka skaityti, rašyti ir tuo labiau naudotis internetu

user posted image tai panašiai ir yra. aš tos pardavėjos vietoj būčiau į snukį davus arba policiją iškvietus, tas vadinama chuliganizmu.
Atsakyti
Papasakosiu ta pačia tema. Taigi, parduotuvė, aš iškraunu prekes ant transporterio, paskui mane eilėje stovi vyriškis "su kvapeliu", o paskui jį moteris su iškirpte (nepasakyčiau, kad super gilia, bet ...). Tai tas vyriškis ir pradėjo prie jos kabinėtis, kišti rankas ten. Moteris pradėjo klykti, kad ten leistina žiūrėti tik jos vyrui, o girdi priekyje stovi jaunesnė už ją ir parodė į mane (aš dėvėjau taip vadinamus teniso marškinėlius su Atėnų simbolika- Akropoliu), tas pasižiūrėjo jį mane ir nekibo. O jai pasakė, kad jei visas tas grožis skirtas tik vyrui- tai ko tu jį taip viešai demonstruoji. Parduotuvėj stovėjo apsauginis ir žvengė, nors gal ir turėjo prieiti ir nuraminti vyruką, kad prie ištekėjusių ponių nesikabinėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 27 liepos 2009 - 13:54
QUOTE(Florestina @ 2009 07 27, 14:54)
...O jai pasakė, kad jei visas tas grožis skirtas tik vyrui- tai ko tu jį taip viešai demonstruoji.

thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Beje, sugrįžkim prie temos pavadinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2009 07 27, 16:28)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Beje, sugrįžkim prie temos pavadinimo 4u.gif

Teisingai grįžkim. Mano sesuo šia tema man pacitavo rusų dainininko Nikolajevo žodžius: reikia turėti visokių drabužių, bet juos dėvėti pagal paskirtį, juk neiname į parduotuvę su maudymosi kostiumėliu vien dėl to, kad karšta arba į iškilmingą priėmimą su džinsais, vien dėl to, kad mums taip patogu. doh.gif

O dabar į temą.

Rytas, ateinu į ofisą, pakylu liftu kartu su kitu darbuotoju. Atsidaro durys, o mūsų kabineto durys tiesiai priešais liftą. Jo durys atdaros, o ten vaizdelis: mano kolegė persirenginėja po naktinė pamainos ir stovi tik su stringais blink.gif . Svarbiausia, kad galima buvo ir duris užsidaryti arba nueiti nuo jų, bet... Aš sakau, kaip jūs taip galit prie atdarų durų, o ji man: nu ir kas jis gi vedęs, žino, kaip atrodo moteris. Aš tai taip negalėčiau, persirenginėdama užsirakinu visada. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 27 liepos 2009 - 16:50
laugh.gif laugh.gif laugh.gif as irgi negaleciau taip persirengineti smile.gif bet man dzyn jei tik su lemenele ir sortukais triusikais..daug nepamatytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 27, 17:49)
Teisingai grįžkim. Mano sesuo šia tema man pacitavo rusų dainininko Nikolajevo žodžius: reikia turėti visokių drabužių, bet juos dėvėti pagal paskirtį, juk neiname į parduotuvę su maudymosi kostiumėliu vien dėl to, kad karšta arba į iškilmingą priėmimą su džinsais, vien dėl to, kad mums taip patogu. doh.gif

O dabar į temą.

Rytas, ateinu į ofisą, pakylu liftu kartu su kitu darbuotoju. Atsidaro durys, o mūsų kabineto durys tiesiai priešais liftą. Jo durys atdaros, o ten vaizdelis:  mano kolegė persirenginėja po naktinė pamainos ir stovi tik su stringais blink.gif . Svarbiausia, kad galima buvo ir duris užsidaryti arba nueiti nuo jų, bet... Aš sakau, kaip jūs taip galit prie atdarų durų, o ji man: nu ir kas jis gi vedęs, žino, kaip atrodo moteris. Aš tai taip negalėčiau, persirenginėdama užsirakinu visada. doh.gif

thumbup.gif Labai teisingas požiūris. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 27, 21:10)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif as irgi negaleciau taip persirengineti smile.gif bet man dzyn jei tik su lemenele ir sortukais triusikais..daug nepamatytu smile.gif

Bet dar neparašiau, kad jai jau virš 50. Dėl stringų- tai man dzin, bet ji stovėjo priekiu ir pro kelnaičių kraštus buvo išlindę neskustos grožybės.

Ji yra žmogus, kuriam viskas dzin.
Atsakyti
FUUU biggrin.gif
Kai gulejau ligonineje..su manim kartu reanimacijoje gulejo babulka.. po operacijos ligtais ji buvo... tai ateina pas mane vaikinas..atsiseda salia..o ta babulka atsidengia..tipo jai karsta smile.gif ir ji VISISKAI nuoga.papai nukare guli..bezdejo raugejo... na as taip negaleciau.buvo ji samoninga. Vaikinas neturejo kur akiu det..tokias grozybes bematant..tai atejo sesele ir pastume jos lova i kita sona.. (ant ratuku lovos) doh.gif
Papildyta:
Jai duociau vors 50 metu doh.gif
Atsakyti
negaleciau taip .
blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(live @ 2009 07 27, 23:06)
negaleciau taip .
blink.gif  blink.gif

Tikim lotuliukas.gif
Atsakyti
kartą su MB apsipirkinėjom.Jis išsirinko keletą rubų ir nuėjo į kabiną pasimatuoti.Aš už užuolaidos laukiu,sakau -duok kas netiko pakabinsiu kol tu baigsi rengtis.Rūbus sukabinau,laukiu vidury parduotuvės,MB vis negrįžta.Trūko kantrybė,vėl nuėjau prie kabinos,užuolaidą atitraukiu,sakau tai tu šiandien persirengsi ar ne?Ir atsisuka į mane toks pusnuogis vyrukas,akys tokios blink.gif,sako-kąąąąą.Aš-oi,atsiprašau,kaip variau tolyn,žiūriu MB prie kasos, jau pinigus moka ir žvengia(dar spejo pamatyti,kaip skuodžiau nuo kabinos)
Atsakyti