Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(F @ 2009 07 26, 17:57)
tuos, kurie parduotuvėje klykauja apie papus ir staniką

drinks_cheers.gif
QUOTE(live @ 2009 07 26, 17:58)
o as manau kai zmogus praranda kantrybe tai visko prisneka daug ko padaro ir tikrai nepagalvoja ka sneka ar daro.

Deja šnekėjimas ir darymas negalvojant kaip tik ir parodo žmogaus kultūrą. Galvojimas apie tai ką darom ir skiria mus nuo gyvūnų.

Nei papus demonstruojančios, nei isteriškai rėkaliojančios nesmerkiu (nors man ar mano šeimai tikrai daug mažiau kliūtų pirmoji) argi galima smerkti nemąstantį, nesuvokiantį, ką daro?... Klausimas retorinis, atsakinėt ar ieškot atsakymo nebūtina.
Atsakyti
sveikutes, na ir man buvo toks vienas nutikimas....
nuejom su vyru i maxima, apsipirkinejam, einam jau prie kasos. as atsiminiau, kad dar "kurmio" (priemone kamsciams kriauklej ar kur kitur salinti) nepasiemiau. sakau tu eik, as paimsiu ir ateisiu. nu pasiemiau ir einu prie kasos, taip is tolo paziurejau, kur tas mano vyras ir einu, ziuredama i zeme. idedu i "vyro" pintinele ta kurmi... stoviu.... ziuriu i zeme... ziuriu i pintine... ir ziuriu, kad visai ne tie daiktai pintineje, kuriuos mes pirkome. is leto keliu galva i virsu... o ten visai ne mano vyras, o kazkoks kitas, ziuri i mane ir juokiasi. as jau bordava, imu is jo pintines ta kurmi, atsiprasineju o jis man: tai nieko, dekit jau atgal, nupirksiu lotuliukas.gif apsidairiau, mano vyras visai kitoje eileje, tai kai ejau, visi aplink buve zmones juokesi balsu, nes visi mate sita bajeri. bet ten kol as apsiziurejau, tai dar laiko praejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deiman @ 2009 07 26, 22:58)

atsiprašau, negražu iš svetimų nelaimių juoktis, bet labai juokinga hihihi.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net nuotaika pakilo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 25, 09:11)
SUSIKISK SAVO PAPUS!!!!! SUSIKISK SAVO PAPUS!!! NEDEMONSTRAVUS CIA ANT VISOS PARDUOTUVES!!!!!!!! CIA SVETIMU VYRU YRA!!!

blink.gif Nesveikai sureagavot.

QUOTE(Deiman @ 2009 07 26, 22:58)
tai nieko, dekit jau atgal, nupirksiu  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif šitas geras
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 25, 10:11)
SUSIKISK SAVO PAPUS!!!!! SUSIKISK SAVO PAPUS!!! NEDEMONSTRAVUS CIA ANT VISOS PARDUOTUVES!!!!!!!! CIA SVETIMU VYRU YRA!!!

Man tai keista jusu reakcija. Maksimum ka pasakyciau tokioj situacijos - tai tyliai merginai pasakyciau, kad truputi per atviras rubelis pas ja nesiojimui be liemeneles. Bet greiciausiai nutyleciau, ir tiek. O vyro riksmais nenusaugosit.
Atsakyti
O as nelabai supratau prie ko cia tas mano vyras g.gif is kur istrauket kad as saugau savo vyra? g.gif siaip pasakius man ir paciai menkas malonumas ziureti i kazkokios moteriskes papus doh.gif lotuliukas.gif
Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 25, 09:11)
matesi is gedos mirsta blush2.gif

jūsų vyro vietoje iš gėdos būčiau mirus aš...
Atsakyti
QUOTE(žirniukas @ 2009 07 27, 11:59)
jūsų vyro vietoje iš gėdos būčiau mirus aš...

As nelabai suprantu ko jus cia visos kaip uzvestos prie mb prisiknisot? g.gif as aprekiau as padariau turit ka komentuot rasykit man apie mane...o tai izvis jau cia ne i tema pradejot doh.gif
Ir aplamai paskaitet isreisket savo nuomone ir judekit toliau mirksiukas.gif neapsistokit komentuoti kas kaip pagalvojo kas kaip darytu kam geda kam ne... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 25, 10:11)
STOKIS STOKIS SAKAU!!!!!! ji nesupratus kas vyksta neatsikele o tik galva pakele doh.gif o krutine taip ir toliau kabo visame grazume doh.gif  man dar labiau kraujas uzvire  blush2.gif  ir toliau rekiu:

QUOTE(andreja24 @ 2009 07 27, 10:46)
O as nelabai supratau prie ko cia tas mano vyras g.gif  is kur istrauket kad as saugau savo vyra? g.gif  siaip pasakius man ir paciai menkas malonumas ziureti i kazkokios moteriskes papus doh.gif  lotuliukas.gif
Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu mirksiukas.gif

Kaip užakcentavot kaip klykėt "ant visos parduotuvės" ir savo vyrą, tai ir komentarai tokie. O šiaip dėl vyro ar Jūsų nesusipatoginimo nuomos punkte pilna filmų, nepatinka ką matai, eini apžiūrinėti filmų, akis yra tikrai kur padėt.
Beje, pastabą irgi galima išsakyti kur kas subtiliau ir ramiau, o ne kudakuot kaip kokiai vištai.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2009 07 27, 12:24)
Kaip užakcentavot kaip klykėt "ant visos parduotuvės" ir savo vyrą, tai ir komentarai tokie. O šiaip dėl vyro ar Jūsų nesusipatoginimo nuomos punkte pilna filmų, nepatinka ką matai, eini apžiūrinėti filmų, akis yra tikrai kur padėt.
Beje, pastabą irgi galima išsakyti kur kas subtiliau ir ramiau, o ne kudakuot kaip kokiai vištai.

Zodziai cia yra svetimu vyru nebu cia yra mano vyras doh.gif todel akcenta uzsidejot pati doh.gif
Ai zodziu doh.gif
Atsakyti
O kam tada rūpintis tais svetimais vyrais? lotuliukas.gif
Na, bile pasigyrėt, kaip sugėdinot įžūlią ir amoralią darbuotoją...

Turėkite gerą dieną
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2009 07 27, 11:24)

Sutinku.Man buvo tokia situacija,bet manes neveikia ,kad panos taip isivertusios.Pasijuokiu..
Viena karta tik priejus pasakiau panai,kad papas isvirto smile.gif bet jokiais budais nerekiau.Kultura neleidzia spigaut per parduotuve. smile.gif
Vat pas mus i parduotuve ateina psixiskai nesveikas vyriokas..as jo dar nemaciau,bet mergaites sake parodys..pasakojo,kad krauni krauni perkes o uz kampo krapstydamas nosi jis stebi..kokia valanda smile.gif Kartais ateina susinervines ir sako: ipysiu ispysiu as jus biggrin.gif nzn kaip reaguociau biggrin.gif zn tik tiek,kad nesveikas zmogus yra nesveikas..is jo nieko neispesi... Tai po sitos istorijos..vis pasisuku ,kai kraunu perekes ar niekur jo nesimato.. blush2.gif
Papildyta:
O ta panele ..padekojo,sake nepastebejo nepajaute.. smile.gif pridengiau nugara susitvarke..ir striukyte uzsidejo smile.gif
Atsakyti