Vilkolake,tavo su WC/apsauga
Aš pamenu....Kažkada jau senai,kažkokiam klube susipažinau su bernu... nu fainas pasirodė... sutarėm kitą dieną į pasimatymą varyt... tokią ir anokią val.jis manęs privažiuos paimt nuo prekybcentrio...
Sutartą valandą ateinu prie sutartos vietos... ir suprantu,kad veido to berno tai neatsimenu Nu velniop galvoju... laukiu,laukiu,stoviniuoju... atsidaro šalia stovėjusios mašinos langas ir vaikinas "labas... ko lauki... " aš visa tokia ot šmikis dar pagalvojau,iškart negalėjo prisistatyt kai tik pamatė,kad atėjau... puolu prie to lango,visa išsišiepus... kažką dar juokauju,kad atseit klientų,bla,bla...ir arčiau priėjus matau visiškai suglumusį to vaikino veidą ir atmintis mano pradėjo grįžinėt,kad vakarykštis bernas lyg ir ne blondinas buvo
Tuo pačiu momentu privažiuoja tas,kuris ir turėjo privažiuot... pasitraukiu nuo anos mašinos ir bėgte į kitą mašiną įsėdu Dar tas naujas kavalierius užklausė,su kuo čia kalbėjau... -"su draugu" - atsakiau
Bet jau gėdelę kokią apturėjau ir įtariu ką tas anas pagalvojo
eva... dar pajuokavai gerai, kad klientu lauki, tai garantuotai pagalvojo, kad dirbi
Papildyta:
dar tokiu juokingu situaciju puslapiukas http://pms.visada.lt/naujausios
cia paaugliai raso, tai daug keiksmazodziu, bet siaip irgi buna smagiu situaciju, pvz.:
Irmos mama draugavo su anglu. Tie eina gatve, o tas turi siuksle ir nezino, kur mesti. tai ta mama norejo pasakyti "give it to me", bet susimaise ir pradejo saukti "take me! take me!"
cia parasiau perfrazuota, be keiksmazodziu
jei kas nori, galiu atrinkti ir perrasyti cia be keiksmu su nuorodomis
Papildyta:
dar tokiu juokingu situaciju puslapiukas http://pms.visada.lt/naujausios
cia paaugliai raso, tai daug keiksmazodziu, bet siaip irgi buna smagiu situaciju, pvz.:
Irmos mama draugavo su anglu. Tie eina gatve, o tas turi siuksle ir nezino, kur mesti. tai ta mama norejo pasakyti "give it to me", bet susimaise ir pradejo saukti "take me! take me!"
cia parasiau perfrazuota, be keiksmazodziu
jei kas nori, galiu atrinkti ir perrasyti cia be keiksmu su nuorodomis
Sveikutes
Sugalvojau ir as papasakot viena istorija kur as visai to nenoredama sukeliau situacija ir moteris manau tikrai norejo tuo momentu i zeme sulyst ak tas moteriskas pavydas tikiuosi nenuteisit
Zodziu su MB sugalvojom vakare pasiziureti filmu....tad ir kulniuojam i nuomos punkta
Ziurinejam filmus o pardaveja tokia visa FyFA net nesiteikia prieti... nu zodziu mes jau daejome iki krepso kuriame sumesti siaubo filmai ir as klausiu pardavejos gal galite koki gera pasiulyti ji priena tokia visa nepatenkinta ir pasilenkia prie to krepso ir visame grazume atsiveria jos sukritusi bliuskele ir matosi krutis be liemeneles(isivaizduokit stovincia ant keturiu nuoga) tai taip viskas matesi as atsisuku i MB jis visas nesusipatogines nera kur akiu det... o man kraujas uzvire ir pradejo rekt ant visos parduotuves
STOKIS STOKIS SAKAU!!!!!! ji nesupratus kas vyksta neatsikele o tik galva pakele o krutine taip ir toliau kabo visame grazume man dar labiau kraujas uzvire ir toliau rekiu:
SUSIKISK SAVO PAPUS!!!!! SUSIKISK SAVO PAPUS!!! NEDEMONSTRAVUS CIA ANT VISOS PARDUOTUVES!!!!!!!! CIA SVETIMU VYRU YRA!!!
Ji tada jau suprato kas vyksta pasikele prisidenge ranka...o as jai toliau:
KITA KARTA BENT STANIKA UZSIDEK...IR T.T.
Ji visa israudo susigedo ir atsake man tokiu nekaltu balseliu....NU IR GERAI....ir nubego uz prekystalio....matesi is gedos mirsta
Ir tik tada MB mane uz rankos ir is parduotuves isejo ir tada MB pradejo pasakoti kaip jis jautesi tuo momentu
As tikrai nenorejau bet pati kalta kita karta lai 10 kartu pagalvoja ka apsirengia eidama dirbt padoru darba
Sugalvojau ir as papasakot viena istorija kur as visai to nenoredama sukeliau situacija ir moteris manau tikrai norejo tuo momentu i zeme sulyst ak tas moteriskas pavydas tikiuosi nenuteisit
Zodziu su MB sugalvojom vakare pasiziureti filmu....tad ir kulniuojam i nuomos punkta
Ziurinejam filmus o pardaveja tokia visa FyFA net nesiteikia prieti... nu zodziu mes jau daejome iki krepso kuriame sumesti siaubo filmai ir as klausiu pardavejos gal galite koki gera pasiulyti ji priena tokia visa nepatenkinta ir pasilenkia prie to krepso ir visame grazume atsiveria jos sukritusi bliuskele ir matosi krutis be liemeneles(isivaizduokit stovincia ant keturiu nuoga) tai taip viskas matesi as atsisuku i MB jis visas nesusipatogines nera kur akiu det... o man kraujas uzvire ir pradejo rekt ant visos parduotuves
STOKIS STOKIS SAKAU!!!!!! ji nesupratus kas vyksta neatsikele o tik galva pakele o krutine taip ir toliau kabo visame grazume man dar labiau kraujas uzvire ir toliau rekiu:
SUSIKISK SAVO PAPUS!!!!! SUSIKISK SAVO PAPUS!!! NEDEMONSTRAVUS CIA ANT VISOS PARDUOTUVES!!!!!!!! CIA SVETIMU VYRU YRA!!!
Ji tada jau suprato kas vyksta pasikele prisidenge ranka...o as jai toliau:
KITA KARTA BENT STANIKA UZSIDEK...IR T.T.
Ji visa israudo susigedo ir atsake man tokiu nekaltu balseliu....NU IR GERAI....ir nubego uz prekystalio....matesi is gedos mirsta
Ir tik tada MB mane uz rankos ir is parduotuves isejo ir tada MB pradejo pasakoti kaip jis jautesi tuo momentu
As tikrai nenorejau bet pati kalta kita karta lai 10 kartu pagalvoja ka apsirengia eidama dirbt padoru darba
andreja24
ot teisingai padarei! as nebuciau isdrisusi taip aprekti, bet uzvirusi irgi buciau. mane tai stebina, kai merginos nesupranta, kaip reikia atrodyti darbo vietoje
ot teisingai padarei! as nebuciau isdrisusi taip aprekti, bet uzvirusi irgi buciau. mane tai stebina, kai merginos nesupranta, kaip reikia atrodyti darbo vietoje
QUOTE(hokaida @ 2009 07 25, 11:26)
andreja24
Aciu uz palaikyma dabar su MB pasijuokiam is sios situacijos bet tada nei vienam juokinga nebuvo
O ji apsirengusi buvo normaliai tokia palaida bliuke nieko neissaukianciai bet ji gal nepagalvojo kad pasilenkus taip viskas atsivers bet dabar jau manau pasilankstys pries veidrodi pasitikrint kaip pasilenkus atrodo
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 25, 09:11)
Sveikutes
Ir teisingai, pas mus IKI irgi dirba tokia, kad atrodo atėjo į viešnamį, o ne į parduotuvę.
Ie iš viso man bjauru, kai moterys turi dideles krūtines ir be stanikų vaikšto.
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 25, 08:11)
Nei teisiu nei ką tik... man labai jau davatkiškai nuskambėjo Prie ko čia tie svetimi vyrai? papus pamatę viską mes ir bėgs pas ją kaip morčiaus iškankintas patinas?
kaip keista, aš visada galvojau, kad taip kalbantys ir taip besielgiantys žmonės nemoka skaityti, rašyti ir tuo labiau naudotis internetu
QUOTE(F @ 2009 07 26, 16:10)
kaip keista, aš visada galvojau, kad taip kalbantys ir taip besielgiantys žmonės nemoka skaityti, rašyti ir tuo labiau naudotis internetu
Pritariu. Dar tokios moterys, kai per teliką rodo pusnuoges šokėjas , o šalia sėdi jų
vyrai-visuomet perjungia kanalus.
QUOTE(Eva... @ 2009 07 26, 17:42)
Apie kuriuos tu čia žmones?
tuos, kurie parduotuvėje klykauja apie papus ir staniką