Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

Vilkolake,tavo su WC/apsauga hihihi.gif

Aš pamenu....Kažkada jau senai,kažkokiam klube susipažinau su bernu... nu fainas pasirodė... sutarėm kitą dieną į pasimatymą varyt... tokią ir anokią val.jis manęs privažiuos paimt nuo prekybcentrio...
Sutartą valandą ateinu prie sutartos vietos... ir suprantu,kad veido to berno tai neatsimenu blush2.gif Nu velniop galvoju... laukiu,laukiu,stoviniuoju... atsidaro šalia stovėjusios mašinos langas ir vaikinas "labas... ko lauki... wink.gif " aš visa tokia bigsmile.gif ot šmikis dar pagalvojau,iškart negalėjo prisistatyt kai tik pamatė,kad atėjau... puolu prie to lango,visa išsišiepus... kažką dar juokauju,kad atseit klientų,bla,bla...ir arčiau priėjus matau visiškai suglumusį to vaikino veidą blink.gif ir atmintis mano pradėjo grįžinėt,kad vakarykštis bernas lyg ir ne blondinas buvo mastau.gif
Tuo pačiu momentu privažiuoja tas,kuris ir turėjo privažiuot... pasitraukiu nuo anos mašinos ir bėgte į kitą mašiną įsėdu doh.gif Dar tas naujas kavalierius užklausė,su kuo čia kalbėjau... -"su draugu" - atsakiau doh.gif
Bet jau gėdelę kokią apturėjau ph34r.gif ir įtariu ką tas anas pagalvojo ph34r.gif
Atsakyti
eva... thumbup.gif dar pajuokavai gerai, kad klientu lauki, tai garantuotai pagalvojo, kad dirbi lotuliukas.gif
Papildyta:
dar tokiu juokingu situaciju puslapiukas http://pms.visada.lt/naujausios
cia paaugliai raso, tai daug keiksmazodziu, bet siaip irgi buna smagiu situaciju, pvz.:

Irmos mama draugavo su anglu. Tie eina gatve, o tas turi siuksle ir nezino, kur mesti. tai ta mama norejo pasakyti "give it to me", bet susimaise ir pradejo saukti "take me! take me!" biggrin.gif
cia parasiau perfrazuota, be keiksmazodziu smile.gif
jei kas nori, galiu atrinkti ir perrasyti cia be keiksmu su nuorodomis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Sugalvojau ir as papasakot viena istorija kur as visai to nenoredama sukeliau situacija ir moteris manau tikrai norejo tuo momentu i zeme sulyst blush2.gif ak tas moteriskas pavydas tikiuosi nenuteisit blush2.gif

Zodziu su MB sugalvojom vakare pasiziureti filmu....tad ir kulniuojam i nuomos punkta thumbup.gif
Ziurinejam filmus o pardaveja tokia visa FyFA net nesiteikia prieti... doh.gif nu zodziu mes jau daejome iki krepso kuriame sumesti siaubo filmai wub.gif ir as klausiu pardavejos gal galite koki gera pasiulyti g.gif ji priena tokia visa nepatenkinta ir pasilenkia prie to krepso ir visame grazume atsiveria jos sukritusi bliuskele ir matosi krutis blink.gif be liemeneles(isivaizduokit stovincia ant keturiu nuoga) tai taip viskas matesi blink.gif as atsisuku i MB jis visas nesusipatogines blush2.gif nera kur akiu det... doh.gif o man kraujas uzvire ir pradejo rekt ant visos parduotuves blush2.gif
STOKIS STOKIS SAKAU!!!!!! ji nesupratus kas vyksta neatsikele o tik galva pakele doh.gif o krutine taip ir toliau kabo visame grazume doh.gif man dar labiau kraujas uzvire blush2.gif ir toliau rekiu:
SUSIKISK SAVO PAPUS!!!!! SUSIKISK SAVO PAPUS!!! NEDEMONSTRAVUS CIA ANT VISOS PARDUOTUVES!!!!!!!! CIA SVETIMU VYRU YRA!!!
Ji tada jau suprato kas vyksta pasikele prisidenge ranka...o as jai toliau:
KITA KARTA BENT STANIKA UZSIDEK...IR T.T.
Ji visa israudo susigedo ir atsake man tokiu nekaltu balseliu....NU IR GERAI....ir nubego uz prekystalio....matesi is gedos mirsta blush2.gif
Ir tik tada MB mane uz rankos ir is parduotuves isejo smile.gif ir tada MB pradejo pasakoti kaip jis jautesi tuo momentu blush2.gif
As tikrai nenorejau bet pati kalta blush2.gif kita karta lai 10 kartu pagalvoja ka apsirengia eidama dirbt padoru darba mirksiukas.gif
Atsakyti
andreja24

ot teisingai padarei! as nebuciau isdrisusi taip aprekti, bet uzvirusi irgi buciau. mane tai stebina, kai merginos nesupranta, kaip reikia atrodyti darbo vietoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hokaida @ 2009 07 25, 11:26)
andreja24

ot teisingai padarei! as nebuciau isdrisusi taip aprekti, bet uzvirusi irgi buciau. mane tai stebina, kai merginos nesupranta, kaip reikia atrodyti darbo vietoje  doh.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif dabar su MB pasijuokiam is sios situacijos bet tada nei vienam juokinga nebuvo doh.gif
O ji apsirengusi buvo normaliai tokia palaida bliuke nieko neissaukianciai schmoll.gif bet ji gal nepagalvojo kad pasilenkus taip viskas atsivers g.gif bet dabar jau manau pasilankstys pries veidrodi pasitikrint kaip pasilenkus atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 25, 09:11)
Sveikutes  4u.gif
Sugalvojau ir as papasakot viena istorija kur as visai to nenoredama sukeliau situacija ir moteris manau tikrai norejo tuo momentu i zeme sulyst blush2.gif  ak tas moteriskas pavydas tikiuosi nenuteisit blush2.gif

Ir teisingai, pas mus IKI irgi dirba tokia, kad atrodo atėjo į viešnamį, o ne į parduotuvę.

Ie iš viso man bjauru, kai moterys turi dideles krūtines ir be stanikų vaikšto. blink.gif

Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 25, 08:11)
SUSIKISK SAVO PAPUS!!!!! SUSIKISK SAVO PAPUS!!! NEDEMONSTRAVUS CIA ANT VISOS PARDUOTUVES!!!!!!!! CIA SVETIMU VYRU YRA!!!

Nei teisiu nei ką tik... man labai jau davatkiškai nuskambėjo biggrin.gif Prie ko čia tie svetimi vyrai? papus pamatę viską mes ir bėgs pas ją kaip morčiaus iškankintas patinas? biggrin.gif
Atsakyti
kaip keista, aš visada galvojau, kad taip kalbantys ir taip besielgiantys žmonės nemoka skaityti, rašyti ir tuo labiau naudotis internetu
Atsakyti
Never mind doh.gif

blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva...: 26 liepos 2009 - 16:58
QUOTE(F @ 2009 07 26, 16:10)
kaip keista, aš visada galvojau, kad taip kalbantys ir taip besielgiantys žmonės nemoka skaityti, rašyti ir tuo labiau naudotis internetu

Pritariu. Dar tokios moterys, kai per teliką rodo pusnuoges šokėjas , o šalia sėdi jų
vyrai-visuomet perjungia kanalus.
Atsakyti
QUOTE(Eva... @ 2009 07 26, 17:42)
huh.gif Apie kuriuos tu čia žmones?  g.gif

tuos, kurie parduotuvėje klykauja apie papus ir staniką
Atsakyti
o as manau kai zmogus praranda kantrybe tai visko prisneka daug ko padaro ir tikrai nepagalvoja ka sneka ar daro.
tad nemanau , kad reikia smerkti andreja24.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo live: 26 liepos 2009 - 16:59