Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(SilRa @ 2008 12 09, 21:20)
o tiksliai išsiverčia dar juokingiau - pirštais ir kiaušiniais druskos nebadyti hihihi.gif

Taip, vis galvojau kaip iš tikrūjų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nimrodele @ 2008 12 09, 17:56)

o dar kažkada teta pasakojo įvykį - buvo laidotuvėse. prieina pareikšti užuojautą, apkabina velionio brolį ir sako "sveikinu". tas, per visus sielvartus ir rūpesčius, net nespėjo sureaguot, ką čia jam pasakė, o teta sakė vos nenukrito iš gėdos, kai suvokė ką leptelėjo  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(gritte @ 2008 12 09, 19:54)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Man bendradarbė irgi pasakojo apie savo draugę:

Po studijų savaitės ruošėsi studentė važiuoti traukiniu namo. Stovi geležinkelio stotyje tokia poza tartum kekšės (viena koja atremta į sieną) ir laukia traukinio. Prieina 'klientas' ir klausia:
-Dirbi?
Ji nieko neįtardama ir nesuprasdama sako:
-Ne, mokaus  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
Diedas ir nuėjo.

Mergina tik pavėluotai suprato ko jis norėjo  smile.gif

Čia beveik kaip anekdotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2008 12 09, 21:20)
o tiksliai išsiverčia dar juokingiau - pirštais ir kiaušiniais druskos nebadyti hihihi.gif

Tiksliai išsiverčia - į druską pirštų ir kiaušinių nekaišioti biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ka ir mano gyvenimishkas baeris:
sekmadienis rytas - pasigaminau valgit , nu ir mano nelaimiai op ir gabaliukas danties nuskilo .
skauda ka darit - tevai isvike i uzsieni . nusprendziau laukt pirmadienio . bemiege naktis nuo skausmo , rytas - as begom i ta poliklinika, nu i administracija ,mane pamate greit pas dantista , daktaras man nuskausminamuju dave 4 tabletes ir liepe pasedet palaukt kol kita paciante paleis.
sedziu sau laukiu skausmas pradejo mazet , atejo mano eile , pakviecia , atsisedu patogiai ir atsipalaidavau , daktaras ten krapstosi sau o man gera nieko nejauciu .

-biski skaudes pakentek,tuoj nerva isimsiu - daktaras man.
o as aga tipo pirmin , tas jau krapstosi o as kaip uzmigau kaip pradejau knarkt biggrin.gif
daktaras shoke buvo ...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . net sesele is kito kabineto atejo paziuret.

o antras toks baeris irgi su dantistu.

po tam tikru apsilankimu liko uzplambuot man danti ,nu ka ateinu , daktare :
- uzeikit seskites . - nu ir toke situacija - pasjuos keite ten senus "kankinimo " aparatus i naujus .
pasmus juk viskas daroma per viena vieta kaip visada .
pakeist pakeite bet neisnese seno - o daktare mazo ugio toke simatiska blush2.gif begioja , jai nepatogu - senas aparatas maiso jai . nu ka sumaste atsisest ant kreslo atramos kad normaliais prieit , atsisest atsisedo bet nesekmingai - kaip slido nuo jo tiesiai man ant kelio - aha simpatiska jauna dziaugtis reike ane ?
a vat rukikit - taip prispaude maniskiu "varpus" galvojau iseisiu su ta daktare ir ta kede per langa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2008 12 08, 22:03)
O tai kaip man  biggrin.gif buvau nestuke  nestuke.gif  6 menuo, atrodau kaip mazu maziausiai arbuza prarijus (nes seip smulki esu o pilvas issikises buvo) nu ka gavoju reiki avaryt cia man nagus suitvarkyt plaukus seip apsiganyti. einu link automobilio (mazda rx8 tam kad isivaziduotumet) prasidarau duris, pirma kisu placiaja, tada smunku i visu, nu ka galvoju gerai as cia ikritau viskas ore  biggrin.gif  thumbup.gif  gryztu namo pavakariais, kad supykins nuo kaviniu maisto  essen.gif  censored2.gif  verciuos is tos masinos niekaip, jau ziuriu zmones lyg ir spokso, o kam ne dzin, ismetu koja ant kelienu, tada keturiom isisropsciu jauciu jau blogai, vartai automatinaii ilgai atsidarineja, nu ir palaisciau savo namu gyvatvore, zmones ziuri  umn.gif  umn.gif  fear.gif  unsure.gif  . Dabar tai juokinga  biggrin.gif  biggrin.gif  pasiavzinejau dar su ta masiniuke pora sav, shokau i vyro dzipa, ner cia ko cirku daryt is  nestuke.gif  lotuliukas.gif

O kokia džipo markė taip ir neparašei.. (na,tam kad įsivaizduotumėm) mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas kaip nori taip supranta, she balioniuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2008 12 10, 16:58)
Kas kaip nori taip supranta, she balioniuka  4u.gif

Ačiū ax.gif .Nepyk,aš ne iš blogos valios.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2008 12 10, 17:21)
Ačiū ax.gif .Nepyk,aš ne iš blogos valios.. blush2.gif

Kaledai arteja nera ko pykti tongue.gif tongue.gif o marke tai kad masina labai zema, ir ta ropstimasi lauk isivaizduot doh.gif
Atsakyti
Mano paskutine geda buvo tokia. Mano vyras, sposininkas, ismoke musu 3.5 metuku dukra eilerascio "Lipo zydas kopeciom ir nudribo netyciom". Jam klaikiai linksma, kai papraso ir dukryte pasako sita eilerasti, o dar linksmiau, kai as paselstu klaikiausiai. Ir nuvarem ana savaite i VCUP knygyna, zmoniu - uuu marios, apziurinejam knygas ir tada maniskei matyt parejo ikvepimas, ir kad uzbliaus "Lipo zydas kopeciom ir nudribo netyciom", tik staiga tyla aplinkui, as staiga burokine patapau, vyras susirietes prunkscia, o as zinokit apsimeciau, kad as nieko neisgirdau, ibedziau nosi i knyga ir apsimeciau, kad as ne su jais abiem kartu, o siaip pirkeja kazkokia biggrin.gif
Atsakyti
Einam su draugu mieste,matau,pareina pazistamas su kazkokia mergina,sakau: Labas,Andriau. Jis: Labas.. po to paeina kokius 4metrus ir atsisukes klausia: O kodel Andrius? As Vidmantas.
blush2.gif
Pamirsau varda,o Andrius jam labiausiai tiko biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau ir as viena, visai neseniai nutikusia... Stovim su drauge, laukiam kol filmas prasides, as tokia pikta jauciuosi, isvargusi, ziuriu mano eks klasioke eina, na kazkaip po 20 metu nelabai ir yra ka kalbet, apsimeciau kad nematau ax.gif Ale ne - ji kad pripuls, labas, seniai matyta, blabla, ko nepazysti? O ji kaip tik su kabem dantyse buvo - nu mintyse pagalvojau kam 35 metu bobai tos kabes, nu bet galvoju m at ja velnias. O ji vel - tai ka , nepazysti? O as atsakau - kur cia pazinsi su tokiais baisiais geleziniais dantim doh.gif Drauge isluzo is juoko, klasioke skubiai atsisveikino , o man dar dabar geda ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2008 12 15, 12:45)
Prisiminiau ir as viena, visai neseniai nutikusia... Stovim su drauge, laukiam kol filmas prasides, as tokia pikta jauciuosi, isvargusi, ziuriu mano eks klasioke eina, na kazkaip po 20 metu nelabai ir yra ka kalbet, apsimeciau kad nematau  ax.gif  Ale ne - ji kad pripuls, labas, seniai matyta, blabla, ko nepazysti? O ji kaip tik su kabem dantyse buvo - nu mintyse pagalvojau kam 35 metu bobai tos kabes, nu bet galvoju m at ja velnias. O ji vel - tai ka , nepazysti? O as atsakau - kur cia pazinsi su tokiais baisiais geleziniais dantim  doh.gif  Drauge isluzo is juoko, klasioke skubiai atsisveikino , o man dar dabar geda  ax.gif  blush2.gif

doh.gif thumbup.gif
Tesiu tema apie dantis lotuliukas.gif
Vyro brolis ir mano dukra(6m) ziuri televizoriu.Velus vakaras,sviesos visur uzgesintos,tik as virtuvej kuiciuosi.Girdziu-barasi,pykstasi.Staiga mano dukra pratruksta"Tu nespigink man savo auksiniu dantim i aki-televizoriaus nematau!) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smala: 15 gruodžio 2008 - 13:32