smagu čia
Papasakosiu istoriją-bet nutiko ne man .Baliukas-vyrukai "liuobia",vieno žmona vis baksnoja alkūne saviškiam-"negerk,jonai..."
Draugelė iš kito stalo galo :-"Negerk Jonai,negerk-o tai oželiu pavirsi..."
Visi kaip dėjo žvengt-ogi pasirodo,porelės pavardė-Oželiai
QUOTE(lututė @ 2009 07 23, 14:56)
smagu čia
Papasakosiu istoriją-bet nutiko ne man .Baliukas-vyrukai "liuobia",vieno žmona vis baksnoja alkūne saviškiam-"negerk,jonai..."
Sitas geras Kaip anekdotas
et, bėgimas iš pamokų
istorijos mokytojai kartą reikėjo išeit iš mokyklos mūsų pamokos metu, bet mum prisakė ginkdie tik sėdėt, niekur nesibastyt, ji negrįš, bet mes gi geri vaikai. tik išėjo mokytoja, su drauge šmutkes susirinkom, ir einam iš mokyklos pakampėm per perėją einam, mašina sustojus praleidžia, o aš įprotį turiu visad praleidžiančiam vairuotojui nusišypsot, tik išsišiepiau ir šįkart.. oi saldi mano šypsena matyt buvo istorikę už vairo pamačius
istorijos mokytojai kartą reikėjo išeit iš mokyklos mūsų pamokos metu, bet mum prisakė ginkdie tik sėdėt, niekur nesibastyt, ji negrįš, bet mes gi geri vaikai. tik išėjo mokytoja, su drauge šmutkes susirinkom, ir einam iš mokyklos pakampėm per perėją einam, mašina sustojus praleidžia, o aš įprotį turiu visad praleidžiančiam vairuotojui nusišypsot, tik išsišiepiau ir šįkart.. oi saldi mano šypsena matyt buvo istorikę už vairo pamačius
Su tais telefoniniais pokalbiais viešam transporte gerų bajeriukų būna. Kartą važiuoju mikriuku, o ten jauna moteris skambina savo motinai ir aiškina, koks kiaulė jos vyras, nes nori turėti vaikų. O ji mano, kad dar per anksti. Visi žmonės irgi į ją tik ir žiūrėjo. Manau, kad tokias problemas reikia spręsti namuose ir suprantu Danus, šioje šalyje kalbėti telefomu viešajam transporte draudžiama ne tik vairuotojui, bet ir keleiviams.
Prisiminiau bajeriuką iš mokyklos laukų. Pradžiai, mane tėvai mokė kokie žodžiai yra man dagūs ir kokie ne. Tai va, 12 klasė, anglų kalba, kalbam apie spaudą, paklausėm tekstą apie ką rašo spauda ir ten buvo frazė "about sex". Mokytoja po to klausinėjo mus iš teksto ir man kaip tik tas "seksas" liko. Mokytoja manę ir klausia, apie ką dar rašo spauda? O aš tyliu, mokytoja jau pyksta, tada aš ir sakau, kad nesikeikiu pamokose. Visi pradėjo žvengti, mokytoja man paaiškino, kad tas žodis nieko blogo nereiškia, bet jau kokia gėda buvo . Bet ir tėvams kliuvo per susirinkimą, kad patys nežino, o jau moko.
Prisiminiau bajeriuką iš mokyklos laukų. Pradžiai, mane tėvai mokė kokie žodžiai yra man dagūs ir kokie ne. Tai va, 12 klasė, anglų kalba, kalbam apie spaudą, paklausėm tekstą apie ką rašo spauda ir ten buvo frazė "about sex". Mokytoja po to klausinėjo mus iš teksto ir man kaip tik tas "seksas" liko. Mokytoja manę ir klausia, apie ką dar rašo spauda? O aš tyliu, mokytoja jau pyksta, tada aš ir sakau, kad nesikeikiu pamokose. Visi pradėjo žvengti, mokytoja man paaiškino, kad tas žodis nieko blogo nereiškia, bet jau kokia gėda buvo . Bet ir tėvams kliuvo per susirinkimą, kad patys nežino, o jau moko.
Aš dar vieną nutikimą atsiminiau iš mokyklos (atrodo, kad dar nepasakojau).
Baigiau 4 klasę, ir vasarą ėjom su mama į mokyklą rašyti prašymo, kad perkeltų į 5 klasę.
Kalbame su direktoriumi (mano mama jį pažinojo) ir jis manęs paklausė:
- Ar žinai, kas bus jūsų auklėtoja?
Aš: Žinau. Skorpionienė
Jis: ...Ir pasakė tikrą mokytojos pavardę.
Aš tikrai tikėjau, kad jos tokia pavardė...o pasirodo buvo tik pravardė (skorpis nuo žodžio skorpionas)l aš dar priesaga pridėjau -ienė...
Baigiau 4 klasę, ir vasarą ėjom su mama į mokyklą rašyti prašymo, kad perkeltų į 5 klasę.
Aš tikrai tikėjau, kad jos tokia pavardė...o pasirodo buvo tik pravardė (skorpis nuo žodžio skorpionas)l aš dar priesaga pridėjau -ienė...
QUOTE(gritte @ 2009 07 23, 17:55)
Aš dar vieną nutikimą atsiminiau iš mokyklos (atrodo, kad dar nepasakojau).
oi geras patiko ir sumastyk gi taip
QUOTE(Florestina @ 2009 07 23, 17:12)
Tėvai nežino, ką reiškia sex
QUOTE(Sophi @ 2009 07 24, 16:05)
Tėvai nežino, ką reiškia sex
Nu nežinau, matyt tada tas reikalas buvo kitaip vadinamas. Mes mokykloj tai vadindavom "meile lovoje". O su tėvais kažkaip tokiom temom nekalbėdavom.
As vakar ziurinejau pudras Eurokose, sast atsidariau indeli, tepu ant rankos. Prieina darbuotoja ir sako: Cia ne meginelis, negalima tepti is siu indeliu. Sakau visa net pasipiktinus: Tai , kad cia isviso nera tu megineliu. O ta priejo ir istrauke toki maza stalciuka su megineliais. Teko atsiprasyt
QUOTE(Auston @ 2009 07 24, 18:20)
Pamenu mokykloje per istorijos pamoką vietoj Barbora Radvilaitė pasakiau...Radvila Barboraitė Ir kaip ne keista pastebėjo tik mano draugė. Juokėmės nerealiai... Iki šiol prisimename
QUOTE(hokaida @ 2009 07 23, 10:10)
...ilipam i ta autobusa, vaziuojam ir man prireike zutbut suzinoti kur butent vazuojam. na as sedejau gale, einu i prieki, jau paciame priekyje atsiduriau ir ziuriu, kad priekyje prisede zmoniu, o vairuotojo ner ir akimirka sustingau. pirma mintis: gal as sapnuoju? antra: gal as cia kokia naujove, kur autobusas vaziuoja pats, be vairuotojo? trecia mintis: gal as i ateiti papuoliau? ketvirtos minties nebuvo, nes uzklausiau: O TAI KUR VAIRUOTOJAS????
kaip siandien atsimenu vaikinuko zvilgsni pasimetusi ir zodzius: nu cia, apacioj ir tada man dasuto, kad as dviauksciame autobuse vaziuoju ir esu antrame aukste
kaip siandien atsimenu vaikinuko zvilgsni pasimetusi ir zodzius: nu cia, apacioj ir tada man dasuto, kad as dviauksciame autobuse vaziuoju ir esu antrame aukste
o tu jezau marija