QUOTE(live @ 2009 07 22, 19:50)
hokaida-
tas su laisku tai liux tiek juokiaus , kad i tuoleta isdejau
Papildyta:
Sagittarius-
tas su traukiniu geras
tas su laisku tai liux tiek juokiaus , kad i tuoleta isdejau
Papildyta:
Sagittarius-
tas su traukiniu geras
man irgi dabar juokinga, bet tada tai vos neapsiverkiau namo grizusi. as tokia geru tevu, geras vaikas, o tokiam kaip ir kaime gyvenom (tik vazinejau i miesta mokytis ir mikriukas tai i ta kaima, visi vietiniai ), tai galvojau tada" ka dabar pagalvos, jau kaip prades legendos sklisti
Papildyta:
ai va dar apie vyra papasakosiu, kaip pastate mane i nepatogia padeti
nuvaziavom pas mano tevus ir senelius svesti kaledu atrodo, na ir mama praso vyro papasakot, kaip mes susipazinom(as mokiausi kitame mieste ir ten susipazinau su juo, tai tevai buvo toli ir nelabai zinojo kaip as ten gyvenu kaune). o tas mano vyrelis, toks ale sposininkas, ale fantastas biskiuka..tai ir pasakoja:
-tai va ja visa savaite gaudziau: pirmadieni susitikti negali, nes susitinka su tuo, antradieni negali, nes susitinka su kitu vaikinu, treciadieni dar vienas konkurentas pasimatyma paskyres...
as taip dairaus aplinkui: man iskaires mociute sirdininke uz sirdies susigriebusi, salia jos tevukas sedi traukytis pradejo (turi tika ir kai susinervina iskart traukosi), senelio zubai persikreipe, dedziu akys issipute ir taip jis toliau pasakoja iki penktadienio
niu zinokit, nezinau is kur jam i galva sove taip pliausketi paskui daviau velniu kai vieni buvom, nes tuo metu kai jis pasakojo, as be zado buvau likusi. svarbiausia, kad niekad taip nebuvo na zodziu pries puse giminaiciu mane parode kaip...
Papildyta:
na dar prisiminiau tokia situacija..
kai baigiau mokykla per vasaros atostogas dirbau parduotuveje ir velai baigdavau darba, tai eidavau pas teta miegoti, nes ji arti gyveno. griztu viena nakti, o ji kazkoki dieda- kavalieriu pasisodinusi kavuke geria.. as ieinu i virtuve, ta sako susipazink, cia mano dukterecia.. o tas sako as ja pazistu!!! as perkreipiau zubus, galvoju kaip pazista, o kodel as nepazistu o tas ir sako "as ja pazistu, ji man snd teleloto bilieta pardave" na idomus pas zmones supratimas apie pazistamus ir ne