buvo brolio vestuvės šį savaitgalį, tai mano baba jau prastai girdi, todėl labai garsiai šneka. kai jaunieji pasakė taip, tai mano baba, neva tai man tyliai bandė bajerį pašnibždėt, bet kad užrėkė ant viso zakso: nu va mūsų martynas pasirašė mirties nuosprendį
po to broliaus klausiau ar girdėjo, tai sakė, kad tuo momentu iš siaubo ne tik nieko negirdėjo, bet ir nematė
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 06 27, 12:10)
Kai dar mokiausi mokykloje, man panasiai buvo o klases ekskursijos. Visu tevai atvaziavo prie mokyklos parvezti namo, as maniau, kad mano mama atvaziavo. Pamaciau panasia i jos masina ir emiau i ja brautis, o ten mano klasioko tetis buvo Emiau ieskoti mamos masinos ir kai beveik visi issiskirste, pamaciau teti prie savo masinos laukianti Jis sake, nekviete manes, nes mane, kad norejau su visais atsisveikinti
Aš savaitei likus iki gimdymo ilgai laukiua prie poliklinikos SB, o jis užtruko, tai vis pasirodžius mašinai pikta kaip širšė ir bambėdama, kad užkniso laukti, koks jis kiaulė ir aplamai kur pagarba ir meilė kerėplinausi mašinon, pirma vos ne vos pilvą ikišau, paskui subine išplatėjusią iki daržinės dydžio ir tik tada veida...ir pamačiau išsigandusį dieduką už vairo-mašinas sumaišiau Iššokau kaip kulka
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 29, 13:33)
buvo brolio vestuvės šį savaitgalį, tai mano baba jau prastai girdi, todėl labai garsiai šneka. kai jaunieji pasakė taip, tai mano baba, neva tai man tyliai bandė bajerį pašnibždėt, bet kad užrėkė ant viso zakso: nu va mūsų martynas pasirašė mirties nuosprendį
po to broliaus klausiau ar girdėjo, tai sakė, kad tuo momentu iš siaubo ne tik nieko negirdėjo, bet ir nematė
Geras
QUOTE(Šelma @ 2009 06 29, 15:00)
Aš savaitei likus iki gimdymo ilgai laukiua prie poliklinikos SB, o jis užtruko, tai vis pasirodžius mašinai pikta kaip širšė ir bambėdama, kad užkniso laukti, koks jis kiaulė ir aplamai kur pagarba ir meilė kerėplinausi mašinon, pirma vos ne vos pilvą ikišau, paskui subine išplatėjusią iki daržinės dydžio ir tik tada veida...ir pamačiau išsigandusį dieduką už vairo-mašinas sumaišiau Iššokau kaip kulka
Nu jo cia tai geras
QUOTE(Šelma @ 2009 06 29, 15:00)
Oi, negaliu, virsune Diedukas galejo ir sirdies smugi gaut
Aš papasakosiu, ką pasakojo mama. Tai nutiko ne jai ir ne man. Bet aš tai tikrai būčiau numirus iš gėdos. Žodžiu vakaras, visi iš darbų skuba namo. Vienam sustojime Centre ant suoliuko sėdi porelė. Panelei kažkas atsitiko su basute- tai ji vietoj to, kad pasilenktų, užsikėlė vieną koją ant kitos. O sijonėlis tai superminiakas, o apačioj stringai. Nu žodžiu, kaip sakė mama, visos grožybės pasimatė. Svarbiausia, visi žiūri, o panelei nei šilta, nei šalta. Aš tai taip negalėčiau.
Gera tema, prisijuokiau is pacio ryto
Atsimenu, kai man buvo 6 metai, pirmoj klasej buvau. Turejom labai labai griezta pradinuku mokytoja. Ji vis sakydavo, kad jei norit i tualeta, tai eikit per pertrauka, kad jokiu prasymu per pamokas nebutu... As tokia, gera, naivi, baili mergaite tada buvau. Mokytojos zodis, man - istatymas Kai dabar prisimenu, prasidejo pamoka, sedziu ir labai uzsimaniau sysiuko, kentejau, kentejau... Bet jau vos galejau iskest, o paprasyt i tualeta bijojau (del anksciau minetu priezasciu) ... jau nebegalejau kentet, galvoju, biski pasysiosiu dabar, kad lengviau butu, o per pertarauka "dabaigsiu"... Bet kai pasysiojau "biski", tai jau nebeisejo sulaukt pertraukos, viskas buvo "dabaigta" cia ir dabar Apsidairiau, ar nieks nemate supratau, kad nemate, tai pradejau su koja makaluoti, kad "issklaidyt" balute, tai dirbau su kojom iki pamokos pabaigos ( bet dabar galvoju, kad mokytoja mate mano nelaime, tik nenorejo gedint pries visa klase, esu dekinga jai uz tai ) O gizus i namus, tiesiai i vonia nuskuodziau, kad nieks nesuprastu...bet atejo mama ir neislaikiau, pradejau verkti pasikukciodama, pasakiau, kas atsitiko, mama nuramino ir prizadejo niekam nesakyt...
Atsimenu, kai man buvo 6 metai, pirmoj klasej buvau. Turejom labai labai griezta pradinuku mokytoja. Ji vis sakydavo, kad jei norit i tualeta, tai eikit per pertrauka, kad jokiu prasymu per pamokas nebutu... As tokia, gera, naivi, baili mergaite tada buvau. Mokytojos zodis, man - istatymas Kai dabar prisimenu, prasidejo pamoka, sedziu ir labai uzsimaniau sysiuko, kentejau, kentejau... Bet jau vos galejau iskest, o paprasyt i tualeta bijojau (del anksciau minetu priezasciu) ... jau nebegalejau kentet, galvoju, biski pasysiosiu dabar, kad lengviau butu, o per pertarauka "dabaigsiu"... Bet kai pasysiojau "biski", tai jau nebeisejo sulaukt pertraukos, viskas buvo "dabaigta" cia ir dabar Apsidairiau, ar nieks nemate supratau, kad nemate, tai pradejau su koja makaluoti, kad "issklaidyt" balute, tai dirbau su kojom iki pamokos pabaigos ( bet dabar galvoju, kad mokytoja mate mano nelaime, tik nenorejo gedint pries visa klase, esu dekinga jai uz tai ) O gizus i namus, tiesiai i vonia nuskuodziau, kad nieks nesuprastu...bet atejo mama ir neislaikiau, pradejau verkti pasikukciodama, pasakiau, kas atsitiko, mama nuramino ir prizadejo niekam nesakyt...
QUOTE(rusnele @ 2009 07 22, 15:31)
Gera tema, prisijuokiau is pacio ryto
Man irgi buvo toks idomus periodas... Kai atvede mane i pirma klase... Man baisiai nepatiko mokyklos tualetai... Na, kaip cia dabar galima tiesiog atsitupti virs kazkokios skyles? Kur unitazas? Tai kentedavau visa diena... Ir sukandus dantis, isvirtusiom akim, pasisuoliuodama skuosdavau namo... Ir nebeistverdavau, likus iki namu kokioms 3 min kelio... Veliau susidraugavau su mokyklos tualetais ir problema baigesi
QUOTE(gritte @ 2008 12 09, 20:54)
Man bendradarbė irgi pasakojo apie savo draugę:
Po studijų savaitės ruošėsi studentė važiuoti traukiniu namo. Stovi geležinkelio stotyje tokia poza tartum kekšės (viena koja atremta į sieną) ir laukia traukinio. Prieina 'klientas' ir klausia:
-Dirbi?
Ji nieko neįtardama ir nesuprasdama sako:
-Ne, mokaus
Diedas ir nuėjo.
Mergina tik pavėluotai suprato ko jis norėjo
eina sau iki asaru prisijuokiau
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2008 12 15, 00:19)
Einam su draugu mieste,matau,pareina pazistamas su kazkokia mergina,sakau: Labas,Andriau. Jis: Labas.. po to paeina kokius 4metrus ir atsisukes klausia: O kodel Andrius? As Vidmantas.
Pamirsau varda,o Andrius jam labiausiai tiko
Pamirsau varda,o Andrius jam labiausiai tiko
nu tema tai
pasidalinsiu ir as tuo, ka atsimenu.
su vyro puske ir jos vyru kalbam, kol mano vyras kavinej saskaita apmoka:
-man tai kazkaip saltoka,-sako.
-man tai ne,-sakau-as kazkaip karsta tokia, ypac naktimis
norejau pasakyti, kad kunas karstas buna ir man nuolat buna karsta, net vyras nesiliecia prie manes, sako nudegsiu , o gavosi, kad lovoj karsta
dar paaugle buvau. su vienu berniuku susirasinedavau laiskais internetu. as kazkiap nelabai dar tuo pc mokejau naudotis. man bunant mikriuke skambina jis ir sako:
-as laisko dar negavau.
-tai, kad issiunciau, kaip negavai? Daugiau neberasysiu, nes ten ilgas labai buvo, tingesiu vel is naujo,- teisinuos
-tai gal issiaugojai laiska?galetum persiusti...
-o tai tu saugojies? as tai ne!!
tai butumet mate mikriuke sedinciuju veidus visi atsisuko paziuret, kuri cia nesisaugoja (jie matomai suprato, kad kalbu apie saugojimasi nuo vaiku )
tai kad pradejau klykti ant mikriuko"nesisaugoju as laisku, nesisaugoju, o tu saugojies laiskus?"
buvau kaip pavasarine braske visa zaliai raudona
pasidalinsiu ir as tuo, ka atsimenu.
su vyro puske ir jos vyru kalbam, kol mano vyras kavinej saskaita apmoka:
-man tai kazkaip saltoka,-sako.
-man tai ne,-sakau-as kazkaip karsta tokia, ypac naktimis
norejau pasakyti, kad kunas karstas buna ir man nuolat buna karsta, net vyras nesiliecia prie manes, sako nudegsiu , o gavosi, kad lovoj karsta
dar paaugle buvau. su vienu berniuku susirasinedavau laiskais internetu. as kazkiap nelabai dar tuo pc mokejau naudotis. man bunant mikriuke skambina jis ir sako:
-as laisko dar negavau.
-tai, kad issiunciau, kaip negavai? Daugiau neberasysiu, nes ten ilgas labai buvo, tingesiu vel is naujo,- teisinuos
tai butumet mate mikriuke sedinciuju veidus visi atsisuko paziuret, kuri cia nesisaugoja (jie matomai suprato, kad kalbu apie saugojimasi nuo vaiku )
tai kad pradejau klykti ant mikriuko"nesisaugoju as laisku, nesisaugoju, o tu saugojies laiskus?"
-as laisko dar negavau.
[/quote]