Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Šelma @ 2009 06 26, 10:42)
Į stiklinių durų temą  cool.gif
Dirbau bare, darbas pamaininis, durys stiklinės  biggrin.gif  Vieną ankstyvą ryta pirmas klientas policininkas "iš po vakar", įlėkė, maktelėjo šimtgramį ir išlėkė..tiesiai per stiklines duris  doh.gif Kadangi nesusižeidė tai tik pasijuokėm smagiai iš to įvykio. Po savaitės. Ties durimis stovi barmenas kurio akivaizdoje tas policininkas šturmavo duris, jam laisvadienis tai tiesiog aplankė mus  ir su draugeliais rūko. Sako, norit bajerį parodysiu  bigsmile.gif Abra kadabra ir vėl kiaurai per stiklą  lotuliukas.gif Pamiršom jam pasakyti, kad jį išvakarėse istatė ir ta proga labai nublizginom  lotuliukas.gif Labiausiai nejuokinga šefei buvo  lotuliukas.gif

oj, čia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[beje, papasakosiu ne savo nutikimą o draugės

lipa ji laiptais į tauro kalną vilniuj(dėkui dievui su draugais ėjo, ne viena) užkliuvo už plytelės ir kažkaip keturiom suklupo taip, kad priešais einančiam vyrui tiesiai į tarpkojį doh.gif o tas nepėščias diedas sako: tai ką, jau lenkies? lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakė visi taip juokėsi lotuliukas.gif o ta buvo gatava skradžiai žemę sulyst doh.gif lotuliukas.gif
[/quote]
noreciau pamatyt is arti,bet nenoreciau pati patekti i tokia situacija biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 06 26, 12:42)
Į stiklinių durų temą  cool.gif
Dirbau bare, darbas pamaininis, durys stiklinės  biggrin.gif  Vieną ankstyvą ryta pirmas klientas policininkas "iš po vakar", įlėkė, maktelėjo šimtgramį ir išlėkė..tiesiai per stiklines duris  doh.gif Kadangi nesusižeidė tai tik pasijuokėm smagiai iš to įvykio. Po savaitės. Ties durimis stovi barmenas kurio akivaizdoje tas policininkas šturmavo duris, jam laisvadienis tai tiesiog aplankė mus  ir su draugeliais rūko. Sako, norit bajerį parodysiu  bigsmile.gif Abra kadabra ir vėl kiaurai per stiklą  lotuliukas.gif Pamiršom jam pasakyti, kad jį išvakarėse istatė ir ta proga labai nublizginom  lotuliukas.gif Labiausiai nejuokinga šefei buvo  lotuliukas.gif

Mano pazistama tai irgi karta kiaura per stikla perejo, rezultatas - savaite gulejo ligonineje ir gydesi supjaustymus. Gerai, kad tavo istorijos herojams viskas sekmingai baigesi smile.gif

O as karta i Maximos automatines duris atsitrenkti sugebejau blush2.gif Tikrai neisivaizduoju, kaip man pavyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 06 26, 15:48)

O as karta i Maximos automatines duris atsitrenkti sugebejau blush2.gif Tikrai neisivaizduoju, kaip man pavyko blush2.gif

man ir panasiai buvo,as tik vos neapvirtau nuo laipto iseinant is "Norfos",suklupau tik.Bet vistiek geda buvo nes daug kas mane,tuo metu daug zmoniu pasitaike blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 06 26, 22:06)
man ir panasiai buvo,as tik vos neapvirtau nuo laipto iseinant is "Norfos",suklupau tik.Bet vistiek geda buvo nes daug kas mane,tuo metu daug zmoniu pasitaike blush2.gif

Nelabai suprantu, kokia gėda suklupti ant laiptų mastau.gif Na nebent būtum užsivertus sijoną ant galvos ar bemojuodama rankom, kad dar kažkaip išsilaikyt vertikalioj padėty, būtum kažkam iš praeivių užvožus kartą-kitą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 06 27, 01:03)
Nelabai suprantu, kokia gėda suklupti ant laiptų  mastau.gif Na nebent būtum užsivertus sijoną ant galvos ar  bemojuodama rankom, kad dar kažkaip išsilaikyt vertikalioj padėty, būtum kažkam iš praeivių užvožus kartą-kitą doh.gif  biggrin.gif

Va va,prieš daug daug metų mano prosenelei taip buvo.Prosenelis tada buvo kažkodėl paguldytas į ligoninę Maskvoj,tai ji motera iš Lietuvos kaimo važiavo lankyti.Irgi nebežinau,kaip ten kas buvo,ir dabar galvoju,negi tikrai tašes iš Lietuvos vežėsi,bet nutiko taip,kad tose tašėse buvo vienoj trilitris sultinio,kitoj irgi kažkokios talpos stiklainis lyg ir su kotletais ar kuo.Ir reikėjo jai važiuoti tais kylančiais laiptukais.Tai ji užvažiavus į viršų tokiu stebuklu nespėjo nulipti,koja užkliuvo,tas terbas bandydama lygsvarą išlaikyti dar išsuko abiejose rankose,nu ir tada jau vožėsi.Va čia tai gėda blush2.gif O ji pati tokio nemenko sudėjimo,tai turėjo atrodyt gerai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 06 27, 02:03)
Nelabai suprantu, kokia gėda suklupti ant laiptų  mastau.gif Na nebent būtum užsivertus sijoną ant galvos ar  bemojuodama rankom, kad dar kažkaip išsilaikyt vertikalioj padėty, būtum kažkam iš praeivių užvožus kartą-kitą doh.gif  biggrin.gif

tas suklupimas tai isikibimas ir atsitrenkimas i kita svetima zmogu,manau kai taip atsitikus kiekvienam truputi geda pasidarytu g.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=Ingius272,2009 06 26, 11:49]
[beje, papasakosiu ne savo nutikimą o draugės

lipa ji laiptais į tauro kalną vilniuj(dėkui dievui su draugais ėjo, ne viena) užkliuvo už plytelės ir kažkaip keturiom suklupo taip, kad priešais einančiam vyrui tiesiai į tarpkojį doh.gif o tas nepėščias diedas sako: tai ką, jau lenkies? lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakė visi taip juokėsi lotuliukas.gif o ta buvo gatava skradžiai žemę sulyst doh.gif lotuliukas.gif
[/quote]
noreciau pamatyt is arti,bet nenoreciau pati patekti i tokia situacija biggrin.gif rolleyes.gif
[/quote]

kokia nepavydetina ir komiska situacija biggrin.gif
na man ir buvo nesmagi, bet juokiausia pati is saves.
zodziu, jau velai vakare susitariau susitikti su drauge. laukiau stotelej, ji turejo privaziuoti manes su masina. dar ir zmoniu lauke troleibuso. tik ziuriu atvaziuoja "drauge", palaukiau kol privaziavo, dar ji pasisukus pamojavo, o as begom prie jos masinos... tik ziuriu, mane aplenkia bachuriuku kompanija ir susoka i masina, nuvaziuoja! as tokia stoviu mega_shok.gif kaip geda psidare! ten ne mano drauge! ohmy.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2009 06 27, 12:57)
zodziu, jau velai vakare susitariau susitikti su drauge. laukiau stotelej, ji turejo privaziuoti manes su masina. dar ir zmoniu lauke troleibuso. tik ziuriu atvaziuoja "drauge", palaukiau kol privaziavo, dar ji pasisukus pamojavo, o as begom prie jos masinos... tik ziuriu, mane aplenkia bachuriuku kompanija ir susoka i masina, nuvaziuoja! as tokia stoviu  mega_shok.gif kaip geda psidare! ten ne mano drauge! ohmy.gif  lotuliukas.gif

Kai dar mokiausi mokykloje, man panasiai buvo o klases ekskursijos. Visu tevai atvaziavo prie mokyklos parvezti namo, as maniau, kad mano mama atvaziavo. Pamaciau panasia i jos masina ir emiau i ja brautis, o ten mano klasioko tetis buvo doh.gif biggrin.gif Emiau ieskoti mamos masinos ir kai beveik visi issiskirste, pamaciau teti prie savo masinos laukianti doh.gif Jis sake, nekviete manes, nes mane, kad norejau su visais atsisveikinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2009 06 16, 17:06)
ilgai dar prisiminsiu tą gerą akimirką biggrin.gif

susitariau su drauge susitikti vienoje stotelėje.lipu link st laiptais žemyn, žiūriu atvažiavo jau troleibusas, iš jo išlipa draugė, aš bėgu link troleibuso ir jai moju ranka, kad liptų atgal į jį, nes jis mum tiko.tada gi buvo žiema, o troleibusas sustojo prie pat tos nelemtos sušalusios sniego krūvos doh.gif  aš bėgu į tą roleibusą, žiūriu į tą krūvą ir galvoju-bala nematė, peršoksiu ją doh.gif  schmoll.gif  nepavyko lotuliukas.gif  paslydau, tėškiausi kažkaip šonu, ir keturiom į troleibusą įsirepečkojau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gerai kad troleibusas tas žemagrindis buvo  biggrin.gif žmonės tik žiūriu traukiasi tolyn tolyn lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  galvojo gal kokia girta, durna ar kas man lotuliukas.gif  o aš iš juoko jau vos atsistot galiu ant dviejų kojų lotuliukas.gif

buvo ir gėda ir juokas ėmė biggrin.gif  biggrin.gif
Nerealiausia istorija kokią tik esu skaičius šioj temoj. Kai įsivaizduoju tą vaizdą, tai apsiverkiu iš juoko. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
buvo su mano mociute toks atvejis.Stovim mes aikstelej masinu su savo masina o ji nuejo kazko nusipirkti,laukiam laukiam kaip negryzta taip negryzta nu einam ieskoti smile.gif einam ir ziurim kad kazkokioj svetimoj masinoj atsisedusi laukia.Apsiriko matai galvojo kad ten musu yra o mes kazkur iseje esam tai ji paeme ir atsisedo i ja biggrin.gif
Tik pasakojo paskui kad ir signalizacija biski kauke,tik nesupratau kaip ji sugebejo i ta masina isibrauti g.gif
Atsakyti
Va cia tai mociute thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti