Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

As irgi atsimenu kai dar visai pradinuke buvau. Buvo karsta vasaros diena, mano kaimynei reikejo kazko i savivaldybe eit, tai kadangi as su jos dukra geros drauges buvom tad ir as is paskos su jos mama i ta savivaldybe. Bet reikalas tas kad as is kazkur kazkoki balta katina parovus buvau, galbut gatvej ji radau nes daznai gyvunus temdavaus namo. Tad sita balta katina irgi tempiau i ta savivaldybe, maigiau ji, tempiau per prievarta, bet ne is piktos valios.. Vnz nuejom mes ten ir atsisedom su drauge laukiamajame, ten tokios dvi zalios sofkutes buvo atsimenu, ir laukem mes ten kol jos mama reikalus susitvarkys. Ta katina paleidau po sofkutes palaipioti, bet staiga ziuriu - turkst turkst, pradejo tas katinas vaiksciodamas traidzioti ant tu sofkuciu! oj kaip as issigandau, galvojau neduok dieve kas mus mate, bet nei vieno ten nebuvo ir niekas nemate musu su tuo katinu, tad kaip griebiau as ta katina staigiai ir kaip nerem mes is ten lauk kad tik nereiketu pritraidziojimu valyt. Net neisivaizduoju ka darbuotojai turejo pagalvot tokia masele ant sofku pamate.. blush2.gif Nezinau kuom ten baigesi, tik atsimenu kad grizus namo ploviau tam katinui sikna. O katinas turbut nuo mano tampymo sitaip sutrydo..
Atsakyti
QUOTE(moda @ 2009 06 21, 20:43)
.... tad ir as is paskos su jos mama i ta savivaldybe. ...atsisedom su drauge laukiamajame, ten tokios dvi zalios sofkutes buvo.... staiga ziuriu - turkst turkst, pradejo tas katinas vaiksciodamas traidzioti ant tu sofkuciu! .... turbut nuo mano tampymo sitaip sutrydo..

biggrin.gif Nu bet ir kaimynės protąs - tįstis į savivaldybę kaimynės vaiką su visu katinu ir dar jį taip maigyti leist doh.gif
Atsakyti
As irgi atsimenu kai dar visai pradinuke buvau. Buvo karsta vasaros diena, mano kaimynei reikejo kazko i savivaldybe eit, tai kadangi as su jos dukra geros drauges buvom tad ir as is paskos su jos mama i ta savivaldybe. Bet reikalas tas kad as is kazkur kazkoki balta katina parovus buvau, galbut gatvej ji radau nes daznai gyvunus temdavaus namo. Tad sita balta katina irgi tempiau i ta savivaldybe, maigiau ji, tempiau per prievarta, bet ne is piktos valios.. Vnz nuejom mes ten ir atsisedom su drauge laukiamajame, ten tokios dvi zalios sofkutes buvo atsimenu, ir laukem mes ten kol jos mama reikalus susitvarkys. Ta katina paleidau po sofkutes palaipioti, bet staiga ziuriu - turkst turkst, pradejo tas katinas vaiksciodamas traidzioti ant tu sofkuciu! oj kaip as issigandau, galvojau neduok dieve kas mus mate, bet nei vieno ten nebuvo ir niekas nemate musu su tuo katinu, tad kaip griebiau as ta katina staigiai ir kaip nerem mes is ten lauk kad tik nereiketu pritraidziojimu valyt. Net neisivaizduoju ka darbuotojai turejo pagalvot tokia masele ant sofku pamate..  blush2.gif Nezinau kuom ten baigesi, tik atsimenu kad grizus namo ploviau tam katinui sikna. O katinas turbut nuo mano tampymo sitaip sutrydo..

o tai laikei tą katiną paskui,ar paleidai kieman?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 06 21, 22:23)
o tai laikei tą katiną paskui,ar paleidai kieman?

To katino nelaikiau, bet ir nznau kur jis dingo, turbut mama ismete lauk..

O kodel ta kaimyne leido su tuo katinu vilktis irgi nznau, gal todel kad mazas miestelis, zmoniu aplink nedaug, galvojo gal nieko tokio... biggrin.gif net nznau is tikruju..
Atsakyti
Mano puske ir megsta katinus ir visalaik juos visaip ten tampo,maigo.Tai yra buve kad jai ir ant keliu aptraidaliojo.Nu ka mes tada is jos zvengem visi. lotuliukas.gif
Atsakyti
As kazkada draugavau su prisiziurinciu, pasipuosusiu vyruku.Durna buvau , neivertinau smile.gif Mane nervuodavo jo amzinas ziurejimas i veidrodi ir sukavimasis.O mano draugei jis labai patiko, ypac jo toks languotas svarkas, platejancios baklazano spalvos kelnes ir lakiniai bordo batai.Nu dabar prisimenu sita vaizdeli -juokas ima, bet tuomet tai buvo zavinga:)
Tai va, as perleidau savo draugei si vaikina uz juoda sijona.Grazutelis sijonas buvo .Su trim aksominem juostelem apacioj. rolleyes.gif
Bet po to nutiko taip , kad gatvej ,pesciuju perejoj ,sustojo automobilis tempiantis ant virves kita.O as nemaciau to sniuro, einu nosi uzrietus ir pasikabinau ant buksyro.Griuvu paknopstom, o kitoj pusej ant motociklo sedi tas vaikinas ir stebi mano triukus.O as su miniaku , aukstakulniais ax.gif ka zinau ka jis ten mate, ale geda buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2009 06 24, 19:10)
As kazkada draugavau su prisiziurinciu, pasipuosusiu vyruku.Durna buvau , neivertinau smile.gif Mane nervuodavo jo amzinas ziurejimas i veidrodi ir sukavimasis.O mano draugei jis labai patiko, ypac jo toks languotas svarkas, platejancios baklazano spalvos kelnes ir lakiniai bordo batai.Nu dabar prisimenu sita vaizdeli -juokas ima, bet tuomet tai buvo zavinga:)
Tai va, as perleidau savo draugei si vaikina uz juoda sijona. Grazutelis sijonas buvo .Su trim aksominem juostelem apacioj.  rolleyes.gif
Bet po to nutiko taip , kad gatvej ,pesciuju perejoj ,sustojo automobilis tempiantis ant virves kita.O as nemaciau to sniuro, einu nosi uzrietus ir pasikabinau ant buksyro.Griuvu paknopstom, o kitoj pusej ant motociklo sedi tas vaikinas ir stebi mano triukus.O as su miniaku , aukstakulniais ax.gif ka zinau ka jis ten mate, ale geda buvo blush2.gif

Nu superinė istorija doh.gif lotuliukas.gif Pradedant komerciniais motyvais ir baigiant finaliniais triukais ant troso thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2009 06 24, 21:10)
O mano draugei jis labai patiko, ypac jo toks languotas svarkas, platejancios baklazano spalvos kelnes ir lakiniai bordo batai.

Taip ir iskyla pries akis lotuliukas.gif Ypac tos baklazano spalvos kelnes gerai nuskambejo lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi atsimenu kai dar visai pradinuke buvau. Buvo karsta vasaros diena, mano kaimynei reikejo kazko i savivaldybe eit, tai kadangi as su jos dukra geros drauges buvom tad ir as is paskos su jos mama i ta savivaldybe. Bet reikalas tas kad as is kazkur kazkoki balta katina parovus buvau, galbut gatvej ji radau nes daznai gyvunus temdavaus namo. Tad sita balta katina irgi tempiau i ta savivaldybe, maigiau ji, tempiau per prievarta, bet ne is piktos valios.. Vnz nuejom mes ten ir atsisedom su drauge laukiamajame, ten tokios dvi zalios sofkutes buvo atsimenu, ir laukem mes ten kol jos mama reikalus susitvarkys. Ta katina paleidau po sofkutes palaipioti, bet staiga ziuriu - turkst turkst, pradejo tas katinas vaiksciodamas traidzioti ant tu sofkuciu! oj kaip as issigandau, galvojau neduok dieve kas mus mate, bet nei vieno ten nebuvo ir niekas nemate musu su tuo katinu, tad kaip griebiau as ta katina staigiai ir kaip nerem mes is ten lauk kad tik nereiketu pritraidziojimu valyt. Net neisivaizduoju ka darbuotojai turejo pagalvot tokia masele ant sofku pamate..  blush2.gif Nezinau kuom ten baigesi, tik atsimenu kad grizus namo ploviau tam katinui sikna. O katinas turbut nuo mano tampymo sitaip sutrydo..

thumbup.gif gera istorija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 06 25, 11:06)
Taip ir iskyla pries akis lotuliukas.gif Ypac tos baklazano spalvos kelnes gerai nuskambejo lotuliukas.gif

gerai ten apibūdino lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip ir įsivaizduoju tokį hipį baklažaninį doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 06 19, 14:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o draugė paskui tave tame trūlike pažino,ar apsimetė,kad tu ne jos draugė?  lotuliukas.gif

ne, ji gera draugė, juokėsi iš manęs net susirietusi lotuliukas.gif kol aš ant troleibuso grindų iš juoko miriau lotuliukas.gif
QUOTE(Rikute @ 2009 06 19, 17:12)

Pries kelis metus dar kai buvau jauna,grazi ir kuda.Ejau i maxima pramones pr.Soliariuma antram aukste ziema salta ziaurei ir ziuriu kad dar uzdarytas soliariumas tai galvoju pasivaiksciosiu nueisiu i euroka o ji irgi uzdaryta bet tai supratau daug veliau kai voziausiu i stikla lotuliukas.gif ir pardavejos zvengt pradejo.Kai as neriau is ten ir soliariumo ta diena nebereikejo po kurio laiko ejau i euroka nes kazko reikejo tai tik ziuriu pardavejos susirinko i kruva ir kad duos zvengt vel  doh.gif prisimine turbut ne kiekviena diena tokie ivykiai pasitaiko,tai ir vek as neriau lauk is ten :lotuliukas.

avataras jums labai tinka thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano draugė taip pas save namie į stiklines duris su nosim vožėsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

----------------------

beje, papasakosiu ne savo nutikimą o draugės

lipa ji laiptais į tauro kalną vilniuj(dėkui dievui su draugais ėjo, ne viena) užkliuvo už plytelės ir kažkaip keturiom suklupo taip, kad priešais einančiam vyrui tiesiai į tarpkojį doh.gif o tas nepėščias diedas sako: tai ką, jau lenkies? lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakė visi taip juokėsi lotuliukas.gif o ta buvo gatava skradžiai žemę sulyst doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Į stiklinių durų temą cool.gif
Dirbau bare, darbas pamaininis, durys stiklinės biggrin.gif Vieną ankstyvą ryta pirmas klientas policininkas "iš po vakar", įlėkė, maktelėjo šimtgramį ir išlėkė..tiesiai per stiklines duris doh.gif Kadangi nesusižeidė tai tik pasijuokėm smagiai iš to įvykio. Po savaitės. Ties durimis stovi barmenas kurio akivaizdoje tas policininkas šturmavo duris, jam laisvadienis tai tiesiog aplankė mus ir su draugeliais rūko. Sako, norit bajerį parodysiu bigsmile.gif Abra kadabra ir vėl kiaurai per stiklą lotuliukas.gif Pamiršom jam pasakyti, kad jį išvakarėse istatė ir ta proga labai nublizginom lotuliukas.gif Labiausiai nejuokinga šefei buvo lotuliukas.gif
Atsakyti