Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Renata M. @ 2009 06 18, 16:10)
Nu ir as papasakosiu savo istorija  ax.gif ,bet tokia geda buvo,kad nezinojau kur dingt  blush2.gif
Taigi viena vakara su draugem susiruosem i diskoteka nueiti,o buvo ziema.Kaip tik tuo metu draugavau su tokiu vienu labai fainu vaikinu ir kaip tik mes buvom susipyke...Po sokiu visi traukem namo,mes su draugem priekyje,o mano vaikinas is paskos su draugais(mes susipyke).O as einu tokia pasiputusi,tokia mandra,nosi uzrietusi,tik bum ant zemes,tiesiai vaikinui po kojom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...drauges prisoko kelti,bet jau tokia geda buvo,kad nezinojau kur akiu deti  ax.gif

O tai jis nebande taves gaudyti ar bent pakelti? Kas per dzentelmenas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2009 06 17, 08:52)
hihihi.gif Pradėsiu gal nuo to,kad mano mažyliui sunkiai sekėsi su puoduku draugaut,ypač didesniu reikalu.Kai šiaip ne taip susidraugavo,mes vis girdavom,kad ''ajajai,kaip gerai,šaunuolis,vaikas pasiprašė''.Na ir vieną kartą nuvažiavom su šeimyna į kavinę,ten daug gražių gražiai apsirėdžiusių žmonių.Pavalgėm,vyras sako,einu sumokėsiu.O aš sugalvojau rankas nusiplauti,nes mažius ledus valgė ir aplipom abu biggrin.gif .Nuėjom į tualetą,aš nusiploviau(tikrai nieko daugiau nedariau ax.gif ).Išeinam,ieškom kur tas mūsų tėtis - atgal į kavinę.O vaikas nuo durų:''Šaunuolė mama''.Visi atsisuka,ko gi ta mama tokia jau šaunuolė,o tas prideda:''Kaku padarė''.Kaip sako,nors sudek iš sarmatos blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aha, pazistamas jausmas.

maniske taip viena karta lydejo mano drauge iki lifto ir vis kartojo "mama pabezdejo" (nors nieko panasaus nebuvo blush2.gif )
Atsakyti
Mano matyta situacija, aciu dievui, kad pasitaike ne man:
Vaziuoju autobusu, Zalgirio stoteleje islipa apkuni moteriske, ilgu sijonu. Matau - uzpakaline sijono dalis pasikelusi ir sukista i baltus ilgus triusikelius (kalconus). Ir juokas ir labai gaila jos pasidare..
Atsakyti
Papasakosiu tėčio patirtą nuotykį iš autobuso su vienu labai švariu langu, Kaune, senais laikais. Vienužo jis važiuoja autobuse, o vienas vaikinas, kazkur per vidurį autobuso skaniai graužia obuolį. Viskas buvo kaip įprasta...kol jis nepabaigė valgyti ir nuograužą nepagailėjęs jėgų tėškė į langą. Nuograužos dalelėmis apdribę keleiviai grėsmingai sužiuro į vaikiną. O tas tokiam šoke atsiprašinėja... Kažkodėl tik tas vienas langas autobuse buvo nušveistas ir atrodė lyg būtų atidarytas..
Papildyta:
Ir dar apie virstančias kėdes biggrin.gif
Mokykloje, kokioje 5 klasėje per pertrauką žaidėme gaudynių klasėje. Mokytoja tuo metu sėdėjo prie stalo pasiėmusi kažkokį žurnalą ir kaip sakant lingavosi ant kėdės tai atversdama ją truputį atgal, tai sugrįždama į pradinę padėtį. Vienas iš berniukų belakstydamas atsistojo mokytojai už nugaros ir įsikibo į kėdės atlošą. Tuo metu kažkas jį pradėjo gintis, berniukas atlošą paleido, (nu o mokytoja tuo metu aisku buvo "atsilošusioje" padėtyje) ir kėdė nesuvaldomai brinktelėjo ant žemės. Mokytoja atrodė nekaip g.gif - kojomis į viršų, o galva spintelėje po lenta (jos durelės darinėjosi į abi puses). Visi išsigando ir akimirksniu dingo iš klasės. Liko dvi pirmūnės, kurioms kažkodėl neėmė juokas (mes žviegėm koridoriuje) jos padėjo mokytojai išlįsti iš spintelės biggrin.gif biggrin.gif . O to berniuko tėvus vėliau kvietė į mokyklą, tipo jis apvertė mokytoją..
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2009 06 16, 17:06)
ilgai dar prisiminsiu tą gerą akimirką biggrin.gif

susitariau su drauge susitikti vienoje stotelėje.

buvo ir gėda ir juokas ėmė biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o draugė paskui tave tame trūlike pažino,ar apsimetė,kad tu ne jos draugė? lotuliukas.gif

kalbant apie mokytojas ie jų nelaimes smile.gif
tai vienai pas mus bivo sijonas nukritęs. dar ir šiandien prisimenu tą jos smėlio spalvos sijonėlį, kūno sapvos pėdkenles ir baltus triusikus smile.gif kiek supratau,kad kai jin tūpėsi pasiimt nukritusios kreidos,kažkia knopkutė atsisesė smile.gif bet ji taip greit suregavo,kad mes tik klink,klink ir net kažkaip smile.gif
o jau su mokytojų griuvinais tai irgi smile.gif eina viena atbula,kažka ten aiškina,rodos irgi matieką,tik žiūriu kojos į viršų smile.gif užkliuvo už pakylos,kur rpieš lnta būna smile.gif
arba kaip muzikė labai įsijautus mus kažkokią dainą grojo,kad net kėdė lūžo biggrin.gif
ale mes nesijuokėm smile.gif tipo rimtos merginos buvom rolleyes.gif
Atsakyti
Na tiek prisijuokiau lotuliukas.gif tai pasipasakosiu ir as blush2.gif
Pries kelis metus dar kai buvau jauna,grazi ir kuda.Ejau i maxima pramones pr.Soliariuma antram aukste ziema salta ziaurei ir ziuriu kad dar uzdarytas soliariumas tai galvoju pasivaiksciosiu nueisiu i euroka o ji irgi uzdaryta bet tai supratau daug veliau kai voziausiu i stikla lotuliukas.gif ir pardavejos zvengt pradejo.Kai as neriau is ten ir soliariumo ta diena nebereikejo po kurio laiko ejau i euroka nes kazko reikejo tai tik ziuriu pardavejos susirinko i kruva ir kad duos zvengt vel doh.gif prisimine turbut ne kiekviena diena tokie ivykiai pasitaiko,tai ir vek as neriau lauk is ten :lotuliukas.
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2009 06 19, 14:12)
Pries kelis metus dar kai buvau jauna,grazi ir kuda...

Šita vieta labiausiai pralinksmino biggrin.gif Aš irgi apie save taip sakau. Žvilgtelėjau į tavo profilį - sveika likimo drauge console.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 06 19, 16:42)
Šita vieta labiausiai pralinksmino  biggrin.gif  Aš irgi apie save taip sakau. Žvilgtelėjau į tavo profilį - sveika likimo drauge  console.gif

lotuliukas.gif sveika lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Vakar kokią gėdą apturėjau doh.gif
vakar nuvarau su vaikais į paštą. Ignas su Kamile buvo lauke, prie durų, aš viduj. Matau per langą kad Ignas užstojęs duris nieko neįleidžia ir šnekasi su tokia moterim. Ir aš išėjau kaip tik tuo metu. Ta moteris man ir pasakoja:
- Neįleisiu.. (Ignas sako)
- Bet aš saldainių neturiu
Ignas be kompleksų - duok tada pinigų...............

doh.gif doh.gif

Įlyst į žemę norėjos kiauriai blush2.gif blush2.gif blush2.gif

P.S. Ignas ir Kamilė mano vaikai
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 06 19, 21:19)
Vakar kokią gėdą apturėjau  doh.gif
vakar nuvarau su vaikais į paštą. Ignas su Kamile buvo lauke, prie durų, aš viduj. Matau per langą kad Ignas užstojęs duris nieko neįleidžia ir šnekasi su tokia moterim. Ir aš išėjau kaip tik tuo metu. Ta moteris man ir pasakoja:
- Neįleisiu.. (Ignas sako)
- Bet aš saldainių neturiu
Ignas be kompleksų - duok tada pinigų...............

doh.gif  doh.gif

Įlyst į žemę norėjos kiauriai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
P.S. Ignas ir Kamilė mano vaikai

Va cia tai ziaurei lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2009 06 19, 16:08)
Papasakosiu tėčio patirtą nuotykį iš autobuso su vienu labai švariu langu, Kaune, senais laikais. Vienužo jis važiuoja autobuse, o vienas vaikinas, kazkur per vidurį autobuso skaniai graužia obuolį. Viskas buvo kaip įprasta...kol jis nepabaigė valgyti ir nuograužą nepagailėjęs jėgų tėškė į langą. Nuograužos dalelėmis apdribę keleiviai grėsmingai sužiuro į vaikiną. O tas tokiam šoke atsiprašinėja... Kažkodėl tik tas vienas langas autobuse buvo nušveistas ir atrodė lyg būtų atidarytas..

lotuliukas.gif Sitas geras lotuliukas.gif Isivaizduoju, kaip smarkiai turejo ta grauztuka i langa trenkti, kad keleiviai apdrabstyti butu lotuliukas.gif

QUOTE(Rikute @ 2009 06 19, 19:12)
ziuriu pardavejos susirinko i kruva ir kad duos zvengt vel  doh.gif prisimine turbut ne kiekviena diena tokie ivykiai pasitaiko,tai ir vek as neriau lauk is ten :lotuliukas.

Nu bet ir pardavejos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 06 19, 12:46)
O tai jis nebande taves gaudyti ar bent pakelti? Kas per dzentelmenas doh.gif  lotuliukas.gif

Taiva,kad nebande lotuliukas.gif ,bet jau taip geda buvo doh.gif
Atsakyti