Aš irgi buvau patekusi į tikraai nepavydėtiną situaciją... Nors tai atsitiko jau senokai, dar dabar pagalvoju, kaip baisu butu susitikti merginas, pries kurias apsijuokiau
Tai va, vyko ten kazkas panasaus kaip mokslo stovykla, gyvenome kambarėliuose po 6 žmones, o kadangi as ten važiavau su bendraklasiu, tai mums teko gyventi atskirai (labai jau ten viskas saugiai vyko- merginos ir vaikinai gyvena atskirai
) Na tai jau atėjo vakaras, man teko gyventi su nelabai draugiškomis merginomis, todel užsiropščiau į antrą aukštą, persimečiau keliais žodžiais su apačioje miegančia panele ir užmigau... Kita rytą prabudusi pamačiau jau vaikščiojančią po kambarį apačioje miegojusią panelę, nusišypsojome viena kitai, ir ji vėl atsugulė į lovą. Tada išgirdau iš apačios malonų "-Labas rytas"
-Labas rytas!- draugiškai atsakiau
-Kaip miegojai?- oho kokia ji maloni, pamaniau...
-Gerai, o tu kaip? Tikiuosi šiandien neteks dar tiek daug mokytis,- dar kažką suvėliau...
- Aš tai kažkaip košmarus sapnavau, nežinau, nelabai išsimiegui aš čia.
- Ech. vargšlė,- suvapėjau.
-Kaip laikosi Aistė, kaip Miglė?- ji vėl paklausė.
Ir- o Dieve- aš supratau, kad ji kalbėjosi visai ne su manim, o telefonu su savo vaikinu!!!
Tas ir baisiausia, kad pakėlusi galvą pamačiau ironiškai krizenančias kitas 4 merginas, o net baisu ir pagalvot ką pamanė pati "malonioji" kambariokė...
Turbūt nereikia pasakot kokiu greiciu išmoviau iš kambario tą rytą... Gerai kad jis buvo paskutinis
Jūs viską gerai padarėt, čia joms turėtų būti gėda, kad jos nedraugiškos