Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2009 06 15, 19:33)
Sekmadienio pavakarę nuėjome su vyru į Norfą nusipirkt maisto. Man atsiskaitinėjant, kasininkė pamatė, kad turiu daug baltų centų. Aš jai visus ir pažėriau. Kasininkė:
- O, kad ryte jūs būtumėt atėjus, mums taip smulkių grąžai trūko.
O mano vyras garsiai:
-Tai, kad mes nuo ryto prie Aušros vartų sėdėjom.
Žvengė visa eilė, o aš išraudau kaip burokas.

Pažįstamų vaikas  (5 metai) žiūri televizorių. Rodo paketų reklamą. Berniukas pažiūri ir sako:
- Na, kad šitų paketų galima nusipirkti parduotuvėje, tai aš žinau. Bet iš kur gauti to mėlyno skysčio.

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
taigi vasaros vakaras.
Vaziuoju as visa issipuscius is susipazinimo su diedo tevais. Nesu is tu kurios daznai laksto su sijonais, todel nelabai tvirtai jauciuosi ant kulnu. Taigi gryztam truliku, jau va musu stotele, diedas islipo, tai bandau kereplintis ir as. smile.gif Lipu ir nepastebiu, kad saligatvio plyteles gabalo nera, o savo koja butinai i ta duobe ir ikist sugebu biggrin.gif
velnias, kaip dejausi is to trulo, sijonas tik aukstyn uzsiverte biggrin.gif o svarbiausia tai nukritau i geriausiai apsviesta stoteles vieta, o zaraza trulikas nevaziuoja... stovi, laukia matyt ar gyva dar biggrin.gif tai as nuropojau i tamsa biggrin.gif baisiai geda buvo. Dieduj vos sirdis nestoja nes mano kojos kruvinos baisiausiai, o man sirdis stoja is nezmoniskos gedos. doh.gif

beje taip kelius ir alkunes nusivariau, kad gera savaite beveik lankstyt negalejau biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi buvau patekusi į tikraai nepavydėtiną situaciją... Nors tai atsitiko jau senokai, dar dabar pagalvoju, kaip baisu butu susitikti merginas, pries kurias apsijuokiau blush2.gif lotuliukas.gif

Tai va, vyko ten kazkas panasaus kaip mokslo stovykla, gyvenome kambarėliuose po 6 žmones, o kadangi as ten važiavau su bendraklasiu, tai mums teko gyventi atskirai (labai jau ten viskas saugiai vyko- merginos ir vaikinai gyvena atskirai biggrin.gif ) Na tai jau atėjo vakaras, man teko gyventi su nelabai draugiškomis merginomis, todel užsiropščiau į antrą aukštą, persimečiau keliais žodžiais su apačioje miegančia panele ir užmigau... Kita rytą prabudusi pamačiau jau vaikščiojančią po kambarį apačioje miegojusią panelę, nusišypsojome viena kitai, ir ji vėl atsugulė į lovą. Tada išgirdau iš apačios malonų "-Labas rytas"
-Labas rytas!- draugiškai atsakiau
-Kaip miegojai?- oho kokia ji maloni, pamaniau...
-Gerai, o tu kaip? Tikiuosi šiandien neteks dar tiek daug mokytis,- dar kažką suvėliau...
- Aš tai kažkaip košmarus sapnavau, nežinau, nelabai išsimiegui aš čia.
- Ech. vargšlė,- suvapėjau.
-Kaip laikosi Aistė, kaip Miglė?- ji vėl paklausė.
Ir- o Dieve- aš supratau, kad ji kalbėjosi visai ne su manim, o telefonu su savo vaikinu!!!
Tas ir baisiausia, kad pakėlusi galvą pamačiau ironiškai krizenančias kitas 4 merginas, o net baisu ir pagalvot ką pamanė pati "malonioji" kambariokė...

Turbūt nereikia pasakot kokiu greiciu išmoviau iš kambario tą rytą... Gerai kad jis buvo paskutinis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ilgai dar prisiminsiu tą gerą akimirką biggrin.gif

susitariau su drauge susitikti vienoje stotelėje.lipu link st laiptais žemyn, žiūriu atvažiavo jau troleibusas, iš jo išlipa draugė, aš bėgu link troleibuso ir jai moju ranka, kad liptų atgal į jį, nes jis mum tiko.tada gi buvo žiema, o troleibusas sustojo prie pat tos nelemtos sušalusios sniego krūvos doh.gif aš bėgu į tą roleibusą, žiūriu į tą krūvą ir galvoju-bala nematė, peršoksiu ją doh.gif schmoll.gif nepavyko lotuliukas.gif paslydau, tėškiausi kažkaip šonu, ir keturiom į troleibusą įsirepečkojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai kad troleibusas tas žemagrindis buvo biggrin.gif žmonės tik žiūriu traukiasi tolyn tolyn lotuliukas.gif lotuliukas.gif galvojo gal kokia girta, durna ar kas man lotuliukas.gif o aš iš juoko jau vos atsistot galiu ant dviejų kojų lotuliukas.gif

buvo ir gėda ir juokas ėmė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nimbamedė: 16 birželio 2009 - 16:07
QUOTE(Nimbamedė @ 2009 06 16, 18:06)
ilgai dar prisiminsiu tą gerą akimirką biggrin.gif

susitariau su drauge susitikti vienoje stotelėje.lipu link st laiptais žemyn, žiūriu atvažiavo jau troleibusas, iš jo išlipa draugė, aš bėgu link troleibuso ir jai moju ranka, kad liptų atgal į jį, nes jis mum tiko.tada gi buvo žiema, o troleibusas sustojo prie pat tos nelemtos sušalusios sniego krūvos doh.gif  aš bėgu į tą roleibusą, žiūriu į tą krūvą ir galvoju-bala nematė, peršoksiu ją doh.gif  schmoll.gif  nepavyko lotuliukas.gif  paslydau, tėškiausi kažkaip šonu, ir keturiom į troleibusą įsirepečkojau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gerai kad troleibusas tas žemagrindis buvo  biggrin.gif žmonės tik žiūriu traukiasi tolyn tolyn lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  galvojo gal kokia girta, durna ar kas man lotuliukas.gif  o aš iš juoko jau vos atsistot galiu ant dviejų kojų lotuliukas.gif

buvo ir gėda ir juokas ėmė biggrin.gif  biggrin.gif

man skaitantjuokas ima lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai tap yra buve :
kai mazdaug ejau i pirma klase.
einu as takeliu ir isivaizduoju , kad veduosi broli kuris manes neklauso ..... ir sakau jam raminkis , baig , paskusiu mamai t.t. jis neklauso paemiau uz rankos patempiau nors ten nieko nebuvo ora tambiau biggrin.gif .... ziuriu uz manes tokia mergaite eina zvairuodama ziuri i mane ir juokiasi , o priesais kruvele bernu , kad zvengia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o man tokia geda blush2.gif 4u.gif begom namo parmoviau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai pabandau visas sitas istorijas vaizdziai isivaizduot... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai net pilva ima skaudet nuo juoko... karsta.gif
Atsakyti
tai jau tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Prisiminiau dar vieną autobusinę situaciją. Laikai vis dar tarybiniai. Autobusų grafikai yra, bet važinėjasi jie labiau pagal laisvai pasirenkamus smile.gif . Mes su draugėm neskubėdamos valkiojamės namų pusėn po mokyklos. Vienai reikia nupirkti žuvies, užsukam į parduotuvę. Ji tą nupirktą žuvį priglaudžia kitos maišelyje (na, ta kita, taip ar taip jį neša), einam, apie kažką pliurpiam, kikenam... Ir čia, į stotelę, kurion artėjame, atvažiuoja autobusas, tinkantis tai žuvies pirkėjai (o ji gyvena priemiesty, tas maršrutas retai važinėja), kas prilygsta netikėtai laimei bigsmile.gif Ji, aišku, strykt, jau viduj, durys dar neuždarytos, bet autobusas jau juda... (kažkuri toliau būsianti stolėlė pavadinimu ,,pavasaris") .... ir čia ji prisimena.... doh.gif Prirėmusi petim jau užsidarinėjančias duris karštligiškai pradėda mojuot ir šaukti maišelio savininkei: ,,Žuvį, žuvį, atiduok... ". Išlipt jau vėlu, perduoti irgi. Maišelio savininkė jai muojuoja atgal, šaukdama: ,,iki pavasario, iki pavasario..." Jos aišku, viena kitą suprato - susitiks stotelėje ,,Pavasaris", bet aplinkiniams smagu buvo stebėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2009 06 15, 18:07)
Uzuojauta ;DD Man geda kai einant i kokia Maxima istringa kulniukas ant tu mandru `kilimu`.Del manes galetu juos ir panaikint nes ne viena moteri esu macius sitaip istringant ;D Tai kai man taip nutiko eina vyrai du,ziuri.As jiem sakau `taip taip,istrigau.Kazka naujo pamatet?` jau tokie ispustom akim ejo ;D paciai man geda buvo dar cia gedina savo zvilgsniais  blush2.gif

Tai gerai kad tik įstrigai biggrin.gif O aš praeitą vasarą taip žavingai ant to maximos kilimėlio iš batų išsinėriau, ir visu ūgiu ant žemės, o dar rankose tortą nešiausi... doh.gif gerai kad tortas toks kietokas buvo tai neištižo nors ir nuskrido tolokai, bet kojas tai kokią savaitę paskui skaudėjo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 16 birželio 2009 - 19:48
BrandNewSmile- jus dar mandagiai , o as susinervinu ir atreziu , ko ziuri eik rupinkis savo reikalasi 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
as pries pora metu irgi tokia mandra baisiai pasipuosus gedo prospekte per pereja su sijonu ir milziniskais kablais einu... biggrin.gif biggrin.gif o tie kablai "ispirami" tokie.. blush2.gif kazkaip istrigo kulniukai ir ilsipau is abieju bateliu per keleta zingzniu... 4u.gif taj juoko buvo aplinkiniams.. stoviu vidury gatves batai per 2-3 metrus atgal nuo manes... biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti